Bitcoin v0.9 sprostitev bo prinesla nove funkcije za trgovce | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin v0.9 sprostitev bo prinesla nove funkcije za trgovce

Bitcoin v0.9 sprostitev bo prinesla nove funkcije za trgovce

Bitcoin je zagotovljeno, da bo pomemben korak k razvoju s svojo v0.9 za javnost. Očitno bo prišlo do nove funkcije, ustvarjene za povečanje trgovca in kupca uporabnost. Obstajajo štiri posebna področja - enostavnost plačila, ponavljajoča se plačila, reševanje sporov in transakcij takojšnje povratne informacije -, ki bo v veliki meri izboljšali.

Sprostitev bo izvajala novo vrsto plačilnih sporočil, ki omogoča trgovec poslati podpisano zahtevo z določenega zneska, ki se izplača in opis transakcij s. Po prejemu informacije, lahko kupec plača trgovec in prejeli "potrdilo", ki se imenuje PaymentACK.

Posodobitev v0.9 bo tudi izboljšano obliko sklenjenih poslov na mizo: izpustitev uporabljajo potrdila X.509 (osrednji organ izda posebno sprejemnik in se pogosto uporablja za podpisovanje spletne seje), da podpiše zahtevek za plačilo in dokazati svojo verodostojnost. Ta potrdila so enostavnejši in hitrejši način za upravljanje plačil, in večina strani so jih že uporabljajo, tako da se zdi, kot čeden Poleg svetu Bitcoin.

Nova različica bo ustvariti polje opis, ki lahko prepoznajo transakcije z več podrobnostmi. Če k temu dodamo možnost, da zagotovi naslova nadomestila za dejanje plačevanja, ki omogoča vračilo, ki bo poslano na drug naslov, kot so kovanci, poslano iz. Torej, ni več zaskrbljujoča, ali lahko svoj denar našli svojo pot nazaj.

Kot lahko vidite, je eden od največjih izboljšav s sproščanjem v0.9 prinesla je na področju uporabnosti. Če ste trgovec ali kupec, bo lažje, da se ukvarjajo z Bitcoin. Ponavljajoča se plačila bo tudi lažje izvajati, zagotavlja možnost zaračunavanja strankam v rednih časovnih presledkih, nekaj, kar je relativno težko narediti. Celo možnost avtomatskega obračunavanja lahko izvajajo s soglasjem stranke.

Druga značilnost, ki bo bolj jasno, je povezana z reševanjem sporov: po koncu transakcije, kupec prejme podpisano potrdilo, ki zagotavlja jasne dokaze, da je bila transakcija uspešna za obe strani. Posodobitev v0.9 bo tudi takojšnje povratne informacije, prek sporočila vgrajeni v PaymentACK, izogibanje nepotrebnim rast v blockchain je.

Seveda, tako kot vse, ta posodobitev prinaša tudi nekatere pomisleke, kot je dejstvo, da so certifikati X.509 centralnih organov, zaradi česar Bitcoin manj decentralizirano. Poleg tega bo bolj težko preveriti preklicanih potrdil. Ampak Bitcoin se mora razvijati v neki smeri in, za zdaj, ta prinaša več koristi kot slabosti.

Via thegenesisblock.com

Sorodne novice


Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

Post ICO

Blokada spletnih strani v Bitcoinu v Rusiji, ki jo je lokalno sodišče štelo za nezakonito

Post ICO

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu

Post ICO

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo

Post ICO

Davčni urad Avstralije (končno) sprosti smernice Bitcoin

Post ICO

Bitcoin v porastu, ker se Grexit boji

Post ICO

Bitcoin je preveč nestabilen - biti trajna rešitev za velike kriminalce

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune

Post ICO

Napoved cen Bitcoin za leto 2017

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014