Bitcoin presega oznako 300 dolarjev, Grexit je vse bolj verjeten | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin presega oznako 300 dolarjev, Grexit je vse bolj verjeten

Bitcoin presega oznako 300 dolarjev, Grexit je vse bolj verjeten

UPDATE: 13. Julij: Grški izstop iz evroobmočja se zdi, da se lahko izognili, za zdaj. Svetovni finančni trgi so pomirjujoče in Bitcoin cene hlajenje

Od 5 zjutraj, ponedeljek EST, Bitcoins se prodajajo za okoli $ 290).

Če iščete poberem nekaj več Bitcoins, si "d bolje biti pripravljen lupini nekaj resnih denarja. Bitcoins se zdaj prodajajo za več kot $ 300 dolarjev na kos, ki ima poskočila čez vikend. Nedavna konice cena je najverjetneje zaradi trenutne finančne krize v Grčiji. So Dogajanje čez vikend zdaj pripravilo temelje za morebitno grškega izstopa iz evrskega območja, ki bi lahko destabilizirali evropsko unijo in potencialno samega evra.

Nemčija je potegnil črto v pesku, v bistvu povedal, Grčijo, ki mora narediti eno od dveh možnosti. Prvič, lahko sprejme vse varčevalne in reformne določila tudi iz tja Nemčije in drugih organov EU. Če to storijo, lahko razprave v zvezi z novo finančno injekcijo začne. Drugič, se odločijo, da zavrne katero od varčevalnih ukrepov in ne razprava lahko začne, kar bi v bistvu pomenilo, da bo Grčija pade v privzeto in verjetno prisiljena ven iz evroobmočja.

Verjetnost, da ti Grexit še nikoli ni bila tako visoka

Glede na to, kako napet pogoji so bili in kako verjetno je grška privzeto pojavil v preteklosti, ki je res rekel nekaj. Sedanja vladajoča stranka v Grčiji leftest Syriza stranka, swept v moči, še posebej na platformi odporna varčevalne ukrepe EU in osrednji organ. Poleg tega so grški ljudje sami trdno zavrnil varčevalne ukrepe pred nekaj več kot tednom dni v državnem široko referendumu. To se dogaja, da je težko, če ne nemogoče, je grška vlada nazaj dol.

Če grška vlada ne sprejemajo varčevalne ukrepe, bi lahko vladajoča stranka soočajo veliko protiudarec. Možnost rušenjem grške družbe, ni mogoče prezreti niti kot posledica pretekle varčevalni ukrepi v množične proteste. Najnovejši krog varčevalnih ukrepov bi bilo med najtežje in najbolj bistven še, medtem ko so v istem času zadnjih krogih ukrepov že oslabljen grško družbo in mreže socialne varnosti.

Od prvih dni v pisarni, so najbolj vodilni člani vladajoče stranke, vključno s predsednikom vlade Alexis Tsipras, je pomembno, da se bodo stati do varčevalnih ukrepov. Zdaj, z Nemčijo pripravljeni na kompromis, grški organi morda nima druge izbire, kot da zavrne varčevanje in pustite kartice padec, kjer bodo.

Medtem, nihče ni prepričan, kaj bo Grexit stori za evro in Evropsko unijo. Oblikovalci politik se bo vstop neznano ozemlje, in medtem ko je velik del trenutnega poudarek je na Grčijo, druge države, kot so Italija, Portugalska in Španija - in celo Evropsko unijo kot celoto - so se spopadali s počasno rastjo v zadnjih nekaj letih. Pretresi z Grexit ustvaril lahko destabilizira Evropsko unijo, čeprav so voditelji prepričani, da lahko vreme je neurje.

Prikaže vse turbulence v Evropski uniji, da se krepitev ceno Bitcoin je

Pred enim mesecem, 13. Junija, Bitcoins prodajali le približno $ 230 kos. Kot napetosti povečale, cena cryptocurrency začela plezati, in do takrat, julij 1strolled okoli, je Bitcoin dosegla skoraj $ 260. Medtem, pogoje med EU in Grčiji le poslabšalo in čez vikend je Bitcoin povečal z manj kot 270 $ v petek več kot $ 300 dolarjev na kos.

Če se razmere še poslabšale, in zdaj je težko predstavljati, v nasprotnem primeru bo cena Bitcoin je verjetno še naprej stopali. Prepad med Grčijo in EU lahko preprosto predaleč in preveč široko, in morda bi bilo prepozno, da bi odpravili težavo s pogajanji. Z Nemčija noče premaknil, in grška, ki je morda sam naslikal v kotu, je možnost resolucije nikoli ni zdelo bolj žalostna.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

Nova shema Bitcoin Ponzi? Izmenjava MyCoin izgine skupaj s 387 milijoni dolarjev

Post ICO

Bitcoin doseže nov mejnik: 10.000 trgovcev Zdaj sprejemajo valuto

Post ICO

Bitcoin praznik pizza za otroško bolnišnico Bernard & Millie Duker

Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

Amazon je bil zaskrbljen zaradi BitLicense

Post ICO

Bitcoin novice 15. november 2013

Post ICO

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune