Bitcoin trpi za DDoS napadom in se še vedno okreva | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin trpi za DDoS napadom in se še vedno okreva

Bitcoin trpi za DDoS napadom in se še vedno okreva

Mreža Bitcoin domnevno utrpela DDoS (denial-of-service) attacklast teden, zaradi česar je jedro ekipe za cryptocurrency Popraviti referenčno zasnovo. Ni veliko podrobnosti, tako daleč, ampak informacije so na spletni strani Coindesk, ki so prejeli sporočilo od osrednjega razvijalec Jeff Garzik prvič objavljena.

E-poštni strokovnjak poslal rekel samo "trenutno ukvarja s stalno, za celotno omrežje dogodek". In, ker je očitno, Bitcoin omrežje je bilo okreva počasi, ampak očitno na učinkovit način. Minuli petek (21), Garzik napovedal bližnjo 0.8.3 releaseof referenčno izvedbo. Cilj je bil, da "popraviti napad za zavrnitev storitve, ki prizadene nekatere omrežnih vozlišč". Prihodnost bo več podrobnosti o tem, kot je bilo obljubljeno.

Ta omrežna vozlišča se razlikujejo od rudarjev, saj ne rudarskih vozlišča ne ustvarjajo prihodek. Namesto tega ti vozlišča rele transakcije na prostovoljni osnovi, zaradi vzdrževanja omrežja. Vendar pa je zaradi tega pomembno funkcijo, lahko ti vozlišča tarča za tiste, ki želijo, da poškoduje omrežja.

"Operativno, omrežni napadi so precej cenejši. Vsak pameten napadalec bo pogledati za cenejši način za napad Bitcoin. Omrežne napadi so eden od velikih skrbi zdaj", potrjuje Jeff Garzik.

Ta napad, poleg škodi omrežja, gre nazaj na prvotno Bitcoin protokola in programsko opremo, ki jo je Satoshi Nakamoto je ustvaril. "Satoshi zapustil veliko dobrih idej v izvorni kodi in imamo, da blokira tiste off. Prišlo je funkcija, ki doda Satoshi in nikoli ne uporablja, in napadalec znal izkoristiti, da malo", je še dodal. Na žalost, prvotno izvorno kodo za Bitcoin ima veliko pol dodelane funkcije.

Vendar pa je ta čas, obliž rešiti ranljivosti omrežja, ustavljanje posledice napada. Kakorkoli, to ni všeč DDoS nastop je dala življenje težko za vsakega uporabnika Bitcoin. In to samo dokazuje moč cryptocurrency.

Via coindesk.comSimbol Bitcoin, ki se bo pojavil na stadionu Bobby DoddBitPay napovedal partnerstvo z Atletsko zvezo Georgia Institute of Technology je. Sponzorstvo, ki ga IMG College, partnerja multimedijskih pravic atletske zveze, posredovala bo zajemal nogometne in košarkarske programov Georgia Tech in bo pripomogla k večji ozaveščenosti, da Bitcoin, še posebej v kolegij pokrajine.

S partnerstvom bo BitPay logo skupaj s simbolom Bitcoin je na ogled v Bobby Dodd stadionu in McCamish paviljonu skozi šolsko 2014-15 leto.

"Skozi naše partnerstvo z IMG College, je BitPay lahko sponzor Georgia Tech Atletika z Bitcoin," je povedal Stephen Par, BitPay izvršni direktor in soustanovitelj. "To sponzorstvo omogoča tudi BitPay povečati ozaveščenost Bitcoin in podpirajo naše alma mater ob istem času."

Tony Gallippi izvršni predsednik in soustanovitelj skupaj z g par sta diplomanti Georgia Tech.

"Združevanje inovativno tehnološko podjetje pionirsko novo digitalno valuto z Georgia Tech je veliko tekmo," je povedal Kristen Rose, generalni direktor Georgia Tech IMG Sports Marketing. "Uporaba Bitcoin v športnem svetu, je čisto nov, in smo ponosni, Georgia Tech je vodilni trend prek tega partnerstva."


Bitcoin prevzame Teksas z nevihto: SXSW Festival 2015 omogoča kriptocurrency sijajNi vsak dan, da Bitcoin pride, da bi v središču pozornosti na enem od najbolj pomembnih tehnoloških dogodkov v svetu. Ampak to je vezan zgodilo marca na 22. SXSW Interactive festivalu.

Med 13. In 17. Marca, v mestu Austin, v Teksasu (ZDA), bo gostil letno vitrina in konference na temo nastajajočih tehnologij. Dogodek bo vključeval "Bitcoin dan", na 16, kot del zagona Village festivala.

Razpored vključuje pet Bitcoin seje, ki bo potekala v hotelu Hilton Downtown Austin, v Grand Ballroom Salon G, ki se nahajajo v 6. Nadstropju. Lahko preverite pod načrtom, ki ga CryptoCoinsNews.com objavljeno:

16. Marec

  • Sklop 1: Kaj je Bitcoin? (09:30-10:30)

    Nic Cary (CEO in soustanovitelj Blockchain), Stephen Par (CEO in soustanovitelj BitPay), Will O'Brien (CEO in soustanovitelj BitGo) in Tatiana Moroz (ustanovitelj Crypto Media Hub).

  • Seja 2: Bitcoin 2.0 (11:00 - 12:00)
    Adam Ludwin (ustanovitelj Chain.com), Nick Sullivan (izvršni direktor in ustanovitelj ChangeTip), Vinny Lingham (CEO in soustanovitelj Gyft) in Adam Draper (izvršni direktor in ustanovitelj Boost VC).

Na voljo je tudi posebna spletna stran, ki spodbuja prisotnost Bitcoin na festivalu. Tu lahko izveste več o sejah in govornikov na BitcoinAustin2015.com.

"Naš cilj je, da vas vznemirja o Bitcoin! Želimo vam, da preživite dan z nami in se počutim kot strokovnjak na temo do konca dneva! Imamo zasedbo govorniki iz velikih Bitcoin podjetij za neprofitne organizacije. (...) Naši zvočniki so navdušeni, da deliti z vami svoje znanje o Bitcoin in inovacije trenutno dogaja v industriji, "je zapisano na spletni strani.

Dogodki, povezani z cryptocurrency bo pod pokroviteljstvom znanega Bitcoin companiessuch kot BitPay.com, Gyft.com, LibraTax.com, ChangeTip.com in Chain.com. Če želite izvedeti več o

Seveda, če ste na SXSW festivala učenja več o BTC, ni nič narobe, če uživa preostanek dogodka. Urnik festivala je polna zanimivih pobud, kot so 18. Letnih SXSW Interactive nagrade za inovacije, s SXSW Gaming Expo, v trgovini Show ali Digital Creative trga dela.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Post ICO

5 Razlogi, zakaj internet denarja bo zdrobil centralizirano financiranje

Post ICO

Prepoznavanje bitko se počasi povečuje, kljub neuspehu

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Bitkominske mikro transakcije brez kakršnihkoli plačil? Ja, to je nova funkcija Coinbase

Post ICO

Bitcoin v porastu, ker se Grexit boji

Post ICO

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

Post ICO

Bitcoin dobi pomemben pečat odobritve: cena kripto valut je zdaj na Bloombergu

Post ICO

Programska oprema Bitcoin se posodobi, ZDA razlagajo davke za Bitcoin in več posodobitev novic

Post ICO

Bitcoin Mining - pregled