Bitcoin Marketing for Startups - 9 praktičnih korakov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Marketing for Startups - 9 praktičnih korakov

Bitcoin Marketing for Startups - 9 praktičnih korakov

V nadaljevanju je 9 korak vodnik za vsako podjetje ali zagona, ki se ukvarjajo z Bitcoin. To je enostavno, da je kratka in ima poseben akcijski element za vas na koncu vsakega koraka. Uživajte.

Korak 1 - Koga ciljate?

Jaz kategorizirati možnosti Bitcoin bodisi kot "novince" ali "zdrava pamet". Seveda se lahko razdelijo na veliko več kategorij (tukaj je kratek primer nekaj različnih vrst Bitcoin), ampak ohraniti stvari preproste Oglejmo si samo ti dve. Ker Bitcoin je še vedno v povojih večja audiance usmeriti od obeh je newbies.

Target audiance akcijski izdelek:

Ustvarite vsaj 2 personasof vaše ciljno občinstvo.

2. Korak - Bodite izobraževanja, ki temelji marketinški pristop je

Koncept Bitcoin je težko razumeti. Besedna zveza "Kaj je Bitcoin?« Je 5. Najbolj iskana beseda na Googlu glede Bitcoin (po Googlovem načrtovalnik ključnih besed). To pomeni, da ne moremo pričakovati, da nekdo razume, kaj vaš izdelek je približno samo z uporabo besede "Bitcoin". Čeprav se to zdi kot v slabšem položaju tudi odpira velika priložnost za to, kar se imenuje "Izobraževanje za promet". Z izobraževanjem svojih možnosti o Bitcoin in jim pomaga razumeti bolje, ste avtomatično ustvarja povezavo z njimi. Prav tako vam postane vir za njih, ki poveča vašo avtoriteto na tem področju. Vse navedeno je vaše prodaja veliko lažje pozno.

Izobraževanje akcijski pristop postavka:

Dodaj tutorial poučevanja vašim strankam nekaj, česar ni vedel.

Korak 3 - Pomagajte vaše možnosti, preden prosi za nekaj 

Ko ljudje pridejo na vašo spletno stran, je to ponavadi zato, ker so iskali rešiti neko težavo. Lahko, da želijo kupiti nekaj Bitcoins, ali pa iščejo najboljšo Scrypt rudarske opreme. Karkoli tam problem je, boste morali najti način, da bi jim pomagali ven, preden zaprosite ničesar v zameno. Na primer - Če ste izmenjave Bitcoin, daje nobene Nov preverjen kupec majhno količino Bitcoins brezplačno - samo zato, da bodo lahko doživeli svojo prvo trgovino ne da bi morali porabiti denar. Če ste oblak rudarska družba - da jim nekaj prostega GHS, tako da boste lahko izkusili, kaj še pomeni. Coindesk daje velik zgled s svojo državo Bitcoin četrtletnega poročila.

Pomoč iz svoje perspektive akcijski izdelek:

Ustvarite brezplačno darilo dati, da vaše spletne strani obiskovalcev (tu je naš primer):

[Hcshort id = "13"]

Korak 4 - Dotaknite se v glavnih Bitcoin socialnih omrežjih

Pridružite vseh zgoraj navedenih skupin, objavili nekaj novega ali informativno enkrat tedensko.

Korak 5 - Govorite jezik vaše ciljno občinstvo

Če ste ciljanje Bitcoin novince prepričajte, da ste ne govorijo "Bitcoinish" - ker ne bodo razumeli besedo praviš. Ne uporabljajte Bitcoin žargonu in ne prevzemajo svoje možnosti vse, kar je povezano z Bitcoin ve. Tudi izraz "decentralizirana digitalna valuta", je jasno, da se 95% prebivalstva, ko so ga slišali prvič. Po drugi strani pa - če ste ciljno zdrava pamet Bitcoiners uporabo Bitcoin terminologijo vam bo pomagal ugotoviti svojo verodostojnost. Ta video je primer, kako razložiti, kaj je Bitcoin v preprostem angleškem jeziku:

Ko že govorimo postavko jezik akcijski:

Vprašajte nekoga, ki je nova na Bitcoin če razumejo svojo prodajno stran.

Korak 6 - Uporaba SEO in ciljne dolgi rep ključne besede

Search Engine Optimization (SEO) za posebno dolg rep keywordscan pomoč dobiš zelo pomembne prometa. Dejstvo, da je Bitcoin nastajajoč trg je zapustil več ključnih besed neizkoriščen. Na primer, če ste izmenjava Bitcoin v Nemčiji, namesto ciljnih visoko konkurenčnih KWS kot "kupi Bitcoin" poskusite ciljanje dolgo rep ključne besede, kot so "kupi Bitcoin Nemčiji" ali "najboljšo izmenjavo Euro Bitcoin". Da bi prišli do teh dolgi rep ključne besede razmišljati o problemu ljudje imajo. Na primer: poskusite ciljanje "kje sem kupil Bitcoin v [vaši državi]". Iskanje po forumih in uporabite funkcijo Google samodokončanimi, da se naučijo, kaj vaši kupci iščejo.

SEO ukrep postavka:

Naredite seznam 10 dolgi rep ključne besede, ki jih želite ciljati. Napišite posebno delovno mesto za vsakega od njih.

Korak 7 - Ustvarite brezplačen izdelek za Bitcoin skupnosti

Eden od najboljših načinov za izgradnjo vaše blagovne znamke je, da so druge spletne strani vas podpiram. Gradnja "izdelek za skupnost", je odličen način, da ljudje govorijo o tebi. Na primer, Coinbase pomagal ustvaril BTC Citiraj - brezplačno BTC Ticker, ki vam prikazuje zadnje cene iz svoje spletne strani. Preevis odlično brezplačno orodje, ki pretvarja Bitcoin drugim cuurencies. Ustvarili smo CoinLlama- Bitcoin iskanje cena motor, ki vam omogoča najti najboljše cene pri nakupu Bitcoins.

Akcijski postavka prosta izdelek:

Pomislite izdelka, povezane z vašim zagon, da bodo tudi druge strani, da se poveže z ali vdelati.

Korak 8 - graditi odnos z velikani Bitcoin PR

K sreči za nas ni veliko PR velikani v Bitcoin areni, sem dejansko lahko štejejo le 3: Coindesk, Crypto Coin News (znan tudi kot CCN) in DC Magents. PR še nikoli ni bila moja najmočnejša obleko, ampak tisto, kar sem se naučil, da je natanko tako kot tisto, kar smo se pogovarjali o obiskovalcih -you morali dati, preden si vprašal nekaj v zameno. Najboljša taktika tukaj bi bilo, da bi našli posebno novinar in ne približati splošno podporo e-pošte. To je mogoče storiti s hitro iskanje LinkedIn. Potem je čas za bala hladno e-pošte (nasvetov, na katerih lahko najdete tukaj).

PR gradnjo odnosov ukrep postavka:

Najdi Bitcoin novinar in mu poslali hladno e-poštno sporočilo o vašem podjetju.

Korak 9 - Ne anonimno!

Eden od največjih razlogov, ljudje se bojijo Bitcoin je, ker je odnos do nezakonitih dejavnosti in goljufije. Da bi pridobili zaupanje svojih strank, si moral biti pregleden o vašem podjetju. Po Mt.Gox postanejo nelikvidne ljudje so dvakrat bolj previdni s tem, kdo jim zaupajo, in če je nekaj o tebi zdi senčna bodo hoje.

Odstranjevanje anonimnost akcijski izdelek:

Ustvarjanje "O" stran za vaše podjetje, ki prikazuje ključne podatke in njihove profile LinkedIn.

Graditi avtoriteto na svojem področju - tam je vedno prostor za to.

Če povzamem stvari, o lepih stvari o prostoru Bitcoin je, da je še vedno v povojih in tam "veliko prostora za rast. Če je vaša strategija je, da graditi avtoriteto na svojem področju, potem bo veliko lažje spremeniti svoje obiskovalce v plačilni strankam. To bo tudi pomagalo vse druge taktike, kot so SEO, SEM in social media marketing. Če želite izvedeti več Bitcoin taktike trženja ste dobrodošli, da se glasi naš 99Affiliates blog. Ni veliko ljudi, vzeti čas, da sledijo na korake, ki smo jih pravkar zajetih, poskrbite, da boste izstopali iz množice, ukrepati.

Sorodne novice


Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga