Bitcoin storitev HashingSpace za odprtje podatkovnega centra v Washingtonu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin storitev HashingSpace za odprtje podatkovnega centra v Washingtonu

Bitcoin storitev HashingSpace za odprtje podatkovnega centra v Washingtonu

Znani Bitcoin ASIC rudarstvo in gostovanje podjetje HashingSpace Corporation načrtuje gradnjo novega podatkovnega centra v Washingtonu. Struktura bo imenovan Fortress One Data Center.

Podjetje, ki ima bankomatov in rudarskih strežnikov Bitcoin, ki ponujajo veleprodajne storitve, želi pomagati svet sprejme Bitcoin in blockchain. Trdnjava Ena Data Center ni prva struktura HashingSpace je te vrste in je to verjetno ni zadnja, kot dobro.

Prihajajoči podatkovni center se pričakuje, da bo sodobna z naprednimi funkcijami. Gradila se bo s Ross & Baruzzini, eden najboljših arhitekturnih podjetij v Združenih državah Amerike s šestimi desetletji izkušenj. Podjetje izgleda odlično prilegajo za projekt, saj gradnjo podatkovnega centra zahteva inovativne in izkušene strokovnjake.

Po CEO HashingSpace, je bilo Timothy Roberts, Ross in Baruzzini izbrali zato, ker vedo, kako zagotoviti sodobne arhitekturne storitve. To bo pomagalo podjetje doseči svoj cilj oblikovanja učinkovitih podatkovnih centrov, ki presega vse druge podobne strukture v svetu. Družba je videti, da gradijo zanesljivo podatkovno središče z zelo napredno technologythat nikoli ni bila ustvarjena s katero koli drugo Bitcoin in blockchain družbe.

Ross in Baruzzini začel delati z Timothy Roberts v poznih 90-ih in v skladu z rudarsko comoany CEO je, da so več kot pripravljeni spopasti s to nov izziv. Podjetje se zaveda velikih sprememb, ki vplivajo na tehnologijo in vedo, kako zagotoviti največjo učinkovitost in okolju prijazne rešitve.

Trdnjava Ena Data Center je le eden od mejnikov v okviru ambicioznega poslovnega načrta družbe. Podjetje, ki ima spletno stran, kjer lahko uporabniki registrirajo in začeti rudarstvo, želi postati največji svetovni ponudnik Bitcoin rešitev. Kupci ne bi bilo treba spremeniti svoje dnevne urnike, saj je proces rudarstvo pod nadzorom strokovnjakov.

HashingSpace sodeluje tudi z znanim odvetnikom v Bitcoin svetu, Marco Santori

Zagotoviti njihove storitve, ne kršijo nobenih zakonov. Santori je predsednik odbora regulativne zadeve v Bitcoin fundacije in je delal z rudarskimi podjetji, za obdelavo plačil in izmenjave Bitcoin. Po Timothy Roberts, razprševanje prostor potreben najboljše Bitcoin-zdrava pamet odvetnika, da bi zaščitili svoje stranke.

Da si virtualni sprehod do trdnjave One Data Center, kliknite tukaj.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin ni rešitev za skrivanje pred PRISM

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

1-800-Flowers bo sprejel Bitcoin

Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin

Post ICO

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu

Post ICO

Drži se svojega Bitcoina! Kaspersky sproži brezplačno dešifriranje orodje, ki odpre ransomware

Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist