Bitcoin dobi pomemben pečat odobritve: cena kripto valut je zdaj na Bloombergu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin dobi pomemben pečat odobritve: cena kripto valut je zdaj na Bloombergu

Bitcoin dobi pomemben pečat odobritve: cena kripto valut je zdaj na Bloombergu

Bloomberg LP je napovedala, da bo vključeval Bitcoin cene na svojih terminalih finančnih podatkov. Odločitev je velika novica za svetovno najbolj znanih cryptocurrency in je že sprožila zanimanje številnih ameriških platform za trgovanje, po The Wall Street Journal.

"Bitcoin lahko največja tehnološke inovacije, saj na internetu ali muha, katere crash bo tako prepadna kot njegov Meteorski vzpon. Ne glede na svoj položaj, so virtualne valute postala bolj zanimiva za vlagatelje in finančnega trga participantsaround svet. Zato smo veseli, sporočamo, da je danes Bloomberg je zagotavljanje Bitcoin cene za naše 320,000+ globalnih naročnikov ", družba je dejal v izjavi sprosti to sredo (30.).

Poslovni in finančni strokovnjaki, ki uporabljajo profesionalno storitev Bloomberg je treba le, da tip "VCCY" na sistemu in bodo lahko spremljali in chart podatki iz izmenjave Bitcoin Coinbase in Kraken. Bloomberg je storitev bo tudi dostop do povezanih z cryptocurrency novice in objave socialnih medijev "od več kot 100.000 virov".

Čeprav Bloomberg priznava digitalni denar je še vedno jedro "kontroverznega trgu", pa opozarja tudi tri razloge, ki pojasnjujejo odločitev: preglednost, povpraševanje odjemalca in inovacij.

Po navedbah družbe, so "stranke so bolj zainteresirani za Bitcoin in drugih digitalnih valut in iščejo orodja za boljše spremljanje gibanja teh trgih".

Slika iz WikimediaProdajalec Bitcoin btcQuick skoraj leto praznuje s prodajo v višini 2 milijona dolarjevSkoraj 2 $ v prodaji

To je mejnik v zadnjem času dosegla služba Bitcoin btcQuick. Podjetje, s sedežem v Colorado (Združene države Amerike), je zelo blizu svojega prvega rojstnega dne, ki ga bo praznoval v novembru.

BtcQuick je ravno znana po svojih hitrih poslov, zahvaljujoč platformi kodirani v PHP, z uporabo sprednji konec Twitter bootstrap, po Coindesk. Storitev deluje na preprost način: ko uporabniki želijo kupiti Bitcoins v ameriških dolarjih, btcQuick kupi cryptocurrency iz izmenjave in nato pošlje kovance za Bitcoin naslov stranke ali na e-poštni naslov, čeprav Inputs.io.

Družba definitelyprovides eden od najhitrejših načinov, od tam dobili Bitcoins, vendar pristojbine lahko malo visoka, bo od tri do 7,5 odstotka. BtcQuick deluje predvsem z severnoameriških stranke - 70,5 odstotkov svoje prodaje se nanašajo na Združene države -, ampak storitev je tudi pridobivanje Bitcoins za stranke v Kanadi, Avstraliji, Argentini in na Kitajskem.

Za uporabo storitev, kupci morajo iti skozi postopke preverjanja, ki dokazuje svojo istovetnost. Toda po tem, da lahko kupijo Bitcoins res hitro s svojo kreditno ali debetno kartico.

Vendar pa bi nekatere spremembe blizu, saj je btcQuick trenutno prizadeva za skladnost FinCEN. Medtem ko se ta zadeva ni sklenjen, družbe CEO Jerrod Bunce napovedal, da bi se služba vleče od treh zveznih državah ZDA: New York, Kalifornija in Teksas.


Bitcoin: mala podjetja me ljubijo, velika podjetja nePred mesecem dni, smo se pogovarjali o izkušnjah San Francisco novinarja, ki se je odločil, da živijo cel teden samo z uporabo Bitcoin. Obupana za nakup hrane z cryptocurrency, Kašmir Hill pogledal povsod na mestih, ki so sprejele digitalni kovanec, dokler ni ugotovljeno špecerijo kupca Best Friend debelo & Mercantile Inc.

V času, ko je obrat šele začel sprejemati Bitcoin, predvsem za rezervne pristojbine za kreditne kartice, ampak poskus je ne gre tako dobro. Čeprav solastnik Adam Sah, 42-letni nekdanji inženir za programsko opremo, so prikazana nalepke z opozorilom "Bitcoin, ki se sprejemajo tu" v treh trgovinah na območju San Francisca.

Vendar, če je bilo le nekaj kupcev na teden plačujejo za svoje živil z Bitcoin se je veliko spremenilo, v samo enem mesecu. Zdaj, vsaj en uporabnik cryptocurrency kupi hrano in druge predmete z digitalnim kovanca vsako dayat vsaki trgovini.

Vendar pa je ta mala poslovni uspeh ni tako velike družbe ljubosumna, saj so še vedno neradi o Bitcoin. Vzemimo na primer v Atlanta temelji na drobno verige Home Depot: "medtem ko smo vedno spremlja vse možnosti plačila tam, to preprosto ni na našem radarju v tem trenutku," pravi tiskovna predstavnica družbe, Paula Drake.

Tom Litchford potrjuje to stališče. Podpredsednik drobno tehnologije za National Retail Federation, blagovne skupine, ki združuje veliko velikih verig, pravi Bitcoin ni prišel v razpravo v vseh srečanjih z voditelji industrije. "Kje je motivacija za potrošnika? Zakaj bi ne uporabljate kreditno kartico, kjer sem dobil [letalskih] milj?", Sprašuje predstavnika.

To bi bilo splošno mnenje, ko govorimo o velikih podjetij, vendar to ni tisto, kar so mala podjetja mislijo, zagotovo. So začeli prestregla popkovino s kreditne kartice podjetja, ki zaračunavajo pristojbine do 3%, in videli Bitcoin kot prava alternativa. Ali potrebujete več dokazov? Atlanta temelji podjetju, BitPay Inc., ki obdeluje plačila cryptocurrency, je pred kratkim napovedala, da se je prijavilo več kot 8.000 trgovci po vsem svetu, saj je začel operatingin maja leta 2011. In vsi so majhna podjetja!

Via online.wsj.com

Sorodne novice


Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Bit4coin najavlja novice za leto 2014 po prodaji več kot 1.000 darilnih kartic BTC

Post ICO

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin