Bitcoin doseže nov mejnik: 10.000 trgovcev Zdaj sprejemajo valuto | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin doseže nov mejnik: 10.000 trgovcev Zdaj sprejemajo valuto

Bitcoin doseže nov mejnik: 10.000 trgovcev Zdaj sprejemajo valuto

Bitcoin je dosegel nov mejnik v zadnjih dneh: več kot 10.000 različnih trgovci sprejemamo kovanec kot plačilo. Od samega začetka je bila upravičenost Bitcoin je kot cryptocurrency vprašljiva zaradi dejstva, da se bo nekaj podjetij ga sprejme kot plačilo. Medtem 10.000 trgovci še vedno majhno število v svetu napolnjena z milijoni podjetij, ne kažejo na vse večji zagon za gibanje Bitcoin.

Novica je izbruhnila v sporočilu za javnost, ki ga BitPay, eden od najbolj priljubljenih ponudnikov plačilnih storitev za Bitcoin. Družba pomaga trgovcem v ročaj Bitcoin denominiranih prodaje. Pred kratkim je podjetje zgradilo sistem, da bi lastniki podjetij, ki uporabljajo priljubljeno računovodske programske opreme QuickBooks za enostavno integracijo plačila Bitcoin z njihovo programsko opremo.

BitPay je tudi poudaril, da se je število trgovcev, ki sprejemajo Bitcoin zrasla od 1.000 do 10.000 le v roku enega leta. Torej, medtem ko se je število trgovcev se prijavite za Bitcoin ostaja nizka, je zagon narašča. Nadalje je BitPay poudarila, da so trgovci po vsem svetu zdaj sprejema Bitcoin. Le 50% transakcij poteka v Severni Ameriki, z drugo 25%, ki prihajajo iz Evrope in 25% za preostali svet. Če Bitcoin je sprejem še vedno narašča, bo valuta le pridobi na moči in priljubljenosti.

Bitpay zabeležili tudi več kot 6,4 milijona dolarjev v prodaji v avgustu sam, in skoraj 35 milijonov za leto doslej. Medtem ko je ta znesek še vedno majhno v dolarjih spletne prodaje industrije več milijard, ne kažejo, da je Bitcoin se jemlje resno s spletnimi trgovci in kupci. Kljub temu, Bitcoin še ni neposredno večjih trgovec sprejet.

Druga podjetja, kot so Bitcoin 4 Amazon, pa delajo za zagotavljanje plačilne rešitve prek Bitcoin za podjetja, ki neposredno ne sprejemajo valuto. V bistvu, greš na Amazon, našli izdelek, ki ga želite kupiti, in nato predloži nalog za Bitcoin 4 Amazon. Medtem ko je sistem ostaja surova, je pomemben korak naprej za Bitcoin in takšne dejavnosti lahko sčasoma spodbudila spletne trgovce na drobno, da izrežemo srednji moških in sprejeti Bitcoins neposredno.

Offline trgovci na drobno so tudi vse bolj sprejema Bitcoin kot plačilo. Zadnja pomlad, EVR postal prvi bar v New Yorku, da sprejme Bitcoins kot plačilo. V bistvu, bodo uporabniki skeniranje črtne kode s svojim pametnim telefonom, in stroški njihove pijače, se odštejejo od njihovih Bitcoin računov. Če več opeke in malte podjetja začeti sprejemati Bitcoin, bi lahko postala priljubljen način za povezavo na spletu in offline svetove.

Medtem ko so ti dogodki zagotovo predstavlja preboj, je treba navijači Bitcoin ostati previden. Doslej je le majhno število trgovin in restavracij se strinjate Bitcoin in vsakih velikih trgovcev na drobno doslej izogibali valuto. Hitro in dramatično nihanja menjalnih tečajev, pomanjkanje vladnega nadzora, in številne druge stvari, ki še vedno uporabljajo Bitcoin je kot dejansko valuto problematično, povedati najmanj. No, če zagon še naprej graditi, te skrbi bi lahko hitro pometel.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

Bitcoin posojila proti Fiat posojila

Post ICO

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Post ICO

Bitkain spletno mesto za igre na srečo je bilo prevarano za skoraj 1 milijon dolarjev dolarjev

Post ICO

Napoved cen Bitcoin za leto 2017

Post ICO

Bitcoin novice 22. november 2013

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Post ICO

Andersen spusti še en predlog za povečanje omejitve velikosti blokov

Post ICO

Agora Commodities vam omogoča, da kupite paladij z Bitcoinom

Post ICO

Napad bo izmenjeval Bitcoin veliko bolj odporen, pravi Antonopoulos