Napovedi v bitki za leto 2018: strokovni pregled | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Napovedi v bitki za leto 2018: strokovni pregled

Napovedi v bitki za leto 2018: strokovni pregled

Divja rast in nedavna cenovna nihanja, povezana z Bitcoin imajo investitorje, ki iščejo cen napovedi za prihodnje leto. Vlagatelji so razumljivo zaskrbljeni, ali bo Bitcoin izkušnje pustilo popravek tečaja, ali pa še naprej hitro rast. To bi lahko dosegli tako.

V novembru, Bitcoin pred strmo povzpela zadeti 10.000 $ cenovni razred pahnila skoraj 30%. Nedavno rebound vključuje gorivom tržni tesnobo in strah pred manjka (FOMO), med novimi investitorji.

Posledično Bitcoin cene še naprej naraščale, in trditve, da bo Bitcoin je začela mehurček ozemlje nedvomno okrepi. Ker pa so cene cryptocurrency ne temelji na plače, trg bo verjetno ostala zelo špekulativna in nestabilna. Kljub temu, Bitcoin analitiki delajo po svojih najboljših močeh, da ugotovi, kaj je v skladišču za 2018.

Ponudba in povpraševanje kot odločilen dejavnik v Bitcoin je cena

Pri nekaterih analitikov, napoveduje cene cryptocurrency preprosto zahteva preučitev trenutne dejavnike v zvezi s ponudbo in povpraševanjem. V intervjuju za The Motley Fool, David Drake, ustanovitelj LDJ prestolnice, trdi, da bo Bitcoin dosegla 20.000 $ naslednje leto. To številko svoje stalne oskrbe je temeljila. (Le omejeno število bitcoins se kopljejo vsako leto.)

Dejansko, Drake napotuje na preprost ponudbe in povpraševanja: ". Tam je fiksna dobava njega pa vse večjega povpraševanja, ko se to zgodi na rast cen" Drake tudi opozoriti, da je koda temelji ustvarjanje novih bitcoins omejena na 21 milijonov vrstic, vendar le 4,3 milijona od njih so nad trenutno oskrbe.

Na žalost, brez trdne ukrep za usmerjanje vrednotenje cryptocurrency je, trg visoke rasti Bitcoin pušča analitiki nagnjeni k pogostim napovedi revizij. Na primer, v začetku novembra, analitik Ronnie Moas (ustanovitelj stališča Research, Inc.) revidira svojo 2018 cena Bitcoin obete od $ 7500 do $ 11.000. Manj kot mesec dni kasneje, hetook na Twitter, in popravljen znesek še enkrat, da se poveča od $ 11.000 do $ 14.000.

V začetku decembra se je povečala njegova 2018 napoved cena Bitcoin tretjič: $ 20.000. Moas utemeljuje svoj optimizem na dejstvu, da je tržna kapitalizacija Bitcoin je relativno majhna (130 milijard $), v primerjavi s 200 $ trillioncurrently v zalogah, gotovina, zlato in obveznice.

Poleg tega, Moas ugotavlja, da Bitcoin vlagatelji pričakujejo več pozitivnih sprememb, da se pojavljajo za cryptocurrency v bližnji prihodnosti. Ti vključujejo podporo kvadratni je za Bitcoin načrt mobilni paymentsand CME Skupine za začetek terminske tradingfor Bitcoin. On pričakuje, da bo ta močno povečala obseg trgovanja Bitcoin je, da bi zmanjšala svojo nestanovitnost. V nedavnem poročilu, je izjavil: "argument se lahko izvede, da je dobra novica, še vedno ni v celoti odraža v trenutni ceni."

Bika na Bitcoin

Tom Lee, upravljanje partner pri Fundstrat Global Advisors, je pred kratkim revidirana svoje sredine leta 2018 Bitcoin napovedi od $ 6.000 do $ 11.500. Kot poslovno Insiderreports, medtem ko je Lee meni Bitcoin vodi k močni kratkoročni popravek, je prav tako ugotavlja, da je "Bitcoin je dolgoročna tehnična trend še vedno pozitiven."

Njegov optimizem je okrepljena s kratkoročno model vrednotenja, ki ga je ustvaril. Ta model temelji na Metcalfe je zakon, ki pravi, da je vrednost omrežja sorazmerna s kvadratom števila uporabnikov v omrežju. Z drugimi besedami, je prepričan, da se bo vrednost Bitcoin eksponentno naraste kot drugi vlagatelji prišli na krov. Medtem ko je Lee pričakuje kratkoročno korekcijo, je trdno prepričan, da so Bitcoin je dolgoročni obeti svetla.

Bika je tudi Bitcoin ljubitelj in hedge skladov vodja Michael Novogratz. Pojavljajo na CNBC je "Fast Money," Novogratz izjavil, "Bitcoin bi lahko na $ 40.000 ob koncu leta 2018. To enostavno lahko." Osnova za to zaupanje, je njegovo prepričanje, da Bitcoin bodo začeli videti bolj kot valuto, ko trg terminske pogodbe deluje. (On opozarja vlagatelje, da bo takšen ukrep spodbujanje kreditiranja, in zagotavljajo Bitcoin s krivuljo obrestne mere.)

Vendar pa, kot Lee, je prepričan, da cryptocurrencies soočajo skalnato prihodnost v bližnji prihodnosti, skupaj z 50% popravki. Kot je nedavno pripomnil na Cryptovest, "Tam bo divje zruši v tem, ker boste dobili do ravni, tako daleč naprej, kje tehnologija je na. To omogoča vlaganje zelo, zelo razburljivo, vendar je težko. "

In potem je tu še John McAfee

Morda najbolj bika od vseh je kibernetska pionir Jim McAfee. Nekdanji libertarno kandidat za predsednika ZDA že napovedal, da bo Bitcoin naraste do 5.000 $ v letu 2017, nato pa 500.000 $ do leta 2020. Ker Bitcoin je na dobri poti, da v veliki meri presega te cene, bo McAfeeis zdaj napovedujejo, da Bitcoin dosegla $ 1 milijon do leta 2020 (in je znano tweeted da bo jedel svojo d ** k, če se to ne zgodi.)

Kot nevladna podprta valute (ali sredstva), je Bitcoin postal favorit za ljudi, ki želijo pobegniti od vladne politike in tradicionalnih finančnih trgov (kot so McAfee je). Če nestabilnost udari svetovnega gospodarstva ali geopolitično okolje, lahko Bitcoin spike. Trenutno se zdaj zdi, da je varno zatočišče sredstev Bitcoin. Tom Price, Morgan Stanley kapitala strateg, arguesthat Bitcoin je veliko enakih lastnosti kot zlato: To je nadomestljiv, trpežne, prenosni, deljive in redki.

Crash je mogoče v kratkem času

Drugi analitiki so bika na Bitcoin, še utrujen od nesreče. Shane Chanel, investicijski svetovalec ASR premoženjskih svetovalcev, je prepričan, da bi lahko Bitcoin lahko doseže 15.000 $ do konca leta 2018. V nedavnem CNN Moneyarticle, Chanel je trdila, da bi lahko vse kolcanje v terminske pogodbe Bitcoin ustvariti "dramatično kratkoročno tumble."

Podobno je na spletni strani Nasdaq, Chanel je navedeno, da lahko znaten popravek "prinese Bitcoin nazaj na prejšnjo raven podpore grafikon okoli 7500 $. To je več kot 20-odstotni padec iz svoje trenutne cene. "

Medtem ko so napovedi o cenah Bitcoin splošno bika, zdaj zdi, analitiki in kripto opazovalci za zavarovanje svojih napovedi z opozorili o korekcijo tečajev. Poleg tega ti prognosticators so bolj revizijo napovedi-v odziv na nedavne, nepričakovana rast. Skupaj ti dve razvoj okrepiti zelo špekulativne narave naložb cryptocurrency.

Konec koncev, kripto vlagatelji imajo malo več kot cenovno vzorcev signalov in nekaj izbranih tehničnih kazalcev, ki obvesti svoje napovedi. Ta vprašanja igrajo tudi za vlagatelje, ki so prilagojene za cinizem Warren Buffett je. (Kot je navedeno Buffett, "Ljudje razburjajte od velikih cenovnih gibanj, in Wall Street se prilagaja.") Pa je le malo ljudi zdaj dvomim, da bo cryptocurrency dramatično vplivale finančne trge ali svetovno gospodarstvo na dolgi rok.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin ni varen - Lie, ki so mu ga povedali banke in vlade (Evo zakaj)

Post ICO

Bitcoin morebitno financiranje terorizma in bo cena dosegla 2000 $?

Post ICO

Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Post ICO

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

Bitcoin posojila proti Fiat posojila

Post ICO

5 Izredna Bitcoin Videos morate gledati

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Skoraj sem se obtožil domnevni Coindesk