Predvidena platforma napovedi Bitcoin ponuja razprostrta naročila | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Predvidena platforma napovedi Bitcoin ponuja razprostrta naročila

Predvidena platforma napovedi Bitcoin ponuja razprostrta naročila

Na trgu, ki temelji na Irskem napovedi Predictious, začela že v juliju in je odgovoren za ravnanje z 300.000 $ v BTC doslej, predstavlja še ena značilnost: nove pogodbe o Bitcoin derivatov.

Poleg pogodb v različnih kategorijah - šport, politika in zabavo, med drugim In binarnih opcij na ceno Bitcoin, ki so že na voljo na Predictious prej, zdaj platforma zaključuje svoje storitve z novo vrsto pogodbe o izvedenih finančnih instrumentih z opcijskimi namazi na priceof svetovno najbolj znanih cryptocurrency.

"V zadnjih nekaj tednih je Bitcoin bila zelo nestabilne, in to je pomembno za trgovce, da bi lahko zmanjšali tveganje in zavarovanje svoje Bitcoin položaj. Lahko zdaj to na preprost in stroškovno učinkovit način z uporabo opcijske namazi", pravi Flavien Charlon, ustanovitelj Pixode, podjetje, ki upravlja Predictious.

Čeprav ima omejeno tveganje, možnost namazi so vedno zelo vsestranski, kar pomeni "bika investitor lahko uporabite vertikalno širjenje koristi od Bitcoin dobička, medtem ko je omejevanje tveganj, če se zruši cen. (...) Po drugi strani pa lahko Medvjedast vlagatelji jih uporabljajo na kratko Bitcoin ", pojasnjuje v sporočilu za javnost.

Trgovci so očitno zelo zanima Bitcoin izvedenimi finančnimi instrumenti, ki pa se je število podjetij, ki sprejemajo plačila v Bitcoin se je povečal v zadnjih nekaj mesecih. Ti podjetja imajo stroške v ameriških dolarjih ali evrih, in je treba za zavarovanje svoje stališče Bitcoin. Tip izvedenih finančnih instrumentov, ki jih ponujamo, bo zelo koristen tudi zanje.

"Predictious je trenutno eden od najbolj zanesljiv način, da to stori. Ker so izgube omejene z opcijskimi namazi, se vlagatelji niso izpostavljeni tveganju nasprotne stranke, kot bi bili, če trgovanje terminskih pogodb na konkurenčnih storitev", Charlon dodaja. Poleg trgovcev, so Bitcoin rudarji tam lahko uporabite tudi pribitke na Bitcoin težav za zmanjšanje tveganj, povezanih z vlaganjem v rudarsko strojno opremo.

Glede na ustanovitelja platforme, trg napovedi je tudi "prijeten ponudniki likvidnosti" in "ponujajo popust na pristojbine za vsako prijavili market maker". Poleg tega je API trgovanje je na voljo za algoritmično trgovanje.

Poleg cryptocurrency, Predictious ponuja možnost širi na druge vrste assetslike plemenitih kovin in valutnih parov, urejeno v Bitcoin.

Sorodne novice


Post ICO

Učna točka Bitcoin: Kako lahko omrežna finančna struktura spremeni svet

Post ICO

Bitkain spletno mesto za igre na srečo je bilo prevarano za skoraj 1 milijon dolarjev dolarjev

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo

Post ICO

Bitkoinska izmenjava Kraken prečka kanadsko mejo

Post ICO

Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet

Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej