Bitcoin novice posodobitev 5. december | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin novice posodobitev 5. december

Bitcoin novice posodobitev 5. december

Bitcoin je pritegnil veliko privržencev v zadnjih mesecih, pa se niso vsi skoki na bandwagon. Nekdanji predsednik Fed Alan Greenspan meni, da so se cene dosegajo nevzdržnih vzponi po doživlja 89-kratno povečanje v celotnem letu. Bitcoin se cene poskočila na $ 1123,14, z Bitcoins sedaj stane skoraj toliko kot unčo zlata. Greenspan je dejal, da mora imeti vsaka naložba notranjo vrednost, nekaj, kar je po njegovem mnenju Bitcoin nima. Kot taka je digitalna valuta tvori mehurček, namenjen za pop.

Če pogledamo, če želite izvedeti več o Bitcoin? Želite uživati ​​nekaj zabavnih dni v mesto v Sin City? To lahko storite tako na prihajajoči konferenci Inside Bitcoin, ki je potekala v MGM Grand, ki bo opremljen s široko paleto zvočnikov. Slavnostni govornik bo Jared Kenna, nekdanji predsednik uprave Tradehill, potem ko je druga največja zamenjavo pred zaprtjem v letu 2012. Podjetnike, finančne strokovnjake, razvijalce programske opreme in drugih strokovnjakov, ki se zanimajo za Bitcoin se spodbuja, da se udeležijo. Bo potekala je na 10thand 11thof decembra.

Nemški organi so aretirali dve osebi, več kot malware program, ki okužene računalnike s programom, ki nato ugrabljena računalnik, da mine Bitcoins. Z vsakim enačbe rešujemo posledico nagrado 25 Bitcoins, ki je trenutno enaka več kot $ 25.000 dolarjev, je spodbuda za ustvarjanje takšnih pošto je visoka. V nepovezani zadevi, so bili trije posamezniki aretirali na Kitajskem, potem ko so zaprli svoje trgovalne platforme brez predhodnega opozorila in poskušali pobegne s strankami Bitcoins. Kitajske oblasti so hitro preselil v aretacijo posameznikov, kar kaže, da so kitajske oblasti resno podporo valuto.

V enem izmed največjih heists v zgodovini, več kot sto milijonov dolarjev Bitcoins a so bila ukradena iz Ovce trgu. Za razliko od drugih heists kjer tat preprosto zbežal z denarjem, pa je Bitcoin skupnost združile, da bi poskušali ustaviti prenos Bitcoins. Ovce Tržno mesto je mesto za nezakonite preprodajalci drog, zato je malo verjetno, da so tisti, oropali bodo kadarkoli prej obrača na oblasti.

Auburn Študentski Police Up $ 24.000 v Bitcoin Donacije zaradi Prijava

To čez Sobota, University of Auburn nogometna reprezentanca je šokiral v državi najvišje uvrščeni college ekipo, Alabama, v prelepem showdown. Ni treba posebej poudarjati, so bili Auburn oboževalci navdušena. En ventilator, pa je zdaj verjetno bolj navdušena, kot katera koli druga. Študent z znakom za branje "Živjo mami, Send", ki mu sledi kodo četrtina in simbol zloglasni Bitcoin je privedla do več tisoč dolarjev donacij.

Še pred nekaj leti bi lahko uporabnik na domači računalnik uporabljate svoj računalnik, da mine Bitcoins z relativno lahkoto. Sčasoma pa se je težava matrika nadzor oblikovanje Bitcoin se je povečala in zdaj so potrebni super računalniki na minsko Bitcoins z vsako resno hitrost. Ker je vrednost Bitcoin eksplodirala, je znesek računalniške moči namenjen rudarskih Bitcoins poplavo. Zdaj, po nedavnem konico v Bitcoin cen, CPU moč tudi vozlanje kot ljudje poskušajo unovčiti.

Sorodne novice


Post ICO

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Post ICO

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba

Post ICO

1-800-Flowers bo sprejel Bitcoin

Post ICO

Pojavi se še en Bitcoin bankomat, vendar je resnično?

Post ICO

Bitcoin novice 15. november 2013

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi

Post ICO

Bitcoin Meetups v Zürichu in Buenos Airesu

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu