Bitcoin London 2013: evropska ljubezen do kriptocurrency, nov ATM stroj in veliko novoustanovljenih podjetij | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin London 2013: evropska ljubezen do kriptocurrency, nov ATM stroj in veliko novoustanovljenih podjetij

Bitcoin London 2013: evropska ljubezen do kriptocurrency, nov ATM stroj in veliko novoustanovljenih podjetij

Velika konferenca Bitcoin London 2013, se je zgodilo to v torek (2), v britanski prestolnici. Oglejte si glavne sklepe seje.

Vir slike

1. Kdo je všeč Bitcoin najboljše: Evropi ali v ZDA?

Severno-ameriški regulatorji so bili kar Bitcoin je življenje res težko in cryptocurrency ustanavljanjem niso zadovoljni. Po drugi strani pa je Evropa še vedno vidi Bitcoin kot neškodljivo enote, tako da je stara celina lahko boljši kraj za nekatera podjetja zdaj.

Po mnenju strokovnjakov v Londonu, so Združene države na eno usodno napako: to ne bi smel biti razvrščeni Bitcoin kot valuta tako zgodaj v svojem razvoju.

Via valuewalk.com

2. Nova Bitcoin Bankomat pojavi

Bitcoin London gostil začetek novega stroja Bitcoin zračnega prometa, ki uporabnikom omogoča pretvorbo bankovce v digitalno valuto. Naprava, ki je nastala in predstavila zagonski lamassu Bitcoin Ventures, uporabnikom omogoča nakup Bitcoins, vendar ne omogoča povratne prenos.

Če želite uporabljati ta nov bankomat, boste morali imeti več Bitcoin denarnico in, prvič, skenirajte QR kodo vaše Bitcoin naslov. Potem, boste morali krmo bankovce v stroj in jih pretvori v cryptocurrency na tekočem tečaju, in odlagajo na svoj račun. Za zdaj lahko še vedno traja nekaj minut za posodobitev računa.

Via pcpro.co.uk

3. Zakaj Bitcoin bi bila kot nalašč za Islandijo

Islandija mora sprejeti Bitcoin kot svojo nacionalno valuto, po mnenju ekonomista Sveinn Valfells, ki je govoril v torek v Bitcoin Londonu 2013. Kot je izvedenec navedel, Islandija je zelo bogat narod s poškodovanim finančnega sistema. Država potrebuje nujno nove valute in kripto-kovanec lahko idealna rešitev za težave naroda.

... "To je daleč od prilagodi od nesreče leta 2008 ima Ima velik previs vročega denarja, in napihnjene in dragih bank Prav tako ima zgodovino ne upravljajo svoje valute tako dobro Bitcoin izpolnjuje enostavne kriterije: to je že skoraj na trgu pokrovček $ 1B potrebna za rezervo, in v zadevi upravljanja, da že ima strukturo, tako da je tam dobili ", Sveinn Valfells pojasnil.

Via coindesk.com

4. Ripple ima nov način plačila Bitcoin

Bitcoin London 2013 je bila stopnja za drugo velike najave. Ta je bila narejena s OpenCoin, ki je pokazala, da lahko Ripple uporabniki zdaj plačuje za vse Bitcoin naslavlja neposredno iz valovitost stranko. To pomeni, da imajo Ripple uporabniki zdaj dostop do več kot 8500 Bitcoin trgovci in tudi za celotno Bitcoin gospodarstva. Inovacija se imenuje Bitcoin Bridge.

"To je tako pomemben mejnik za Ripple in močan dokaz obljubo valovanje sistema. Sedaj lahko kdorkoli spodbuda Bitcoins brez uporabe centralno izmenjavo. Ob istem času, vsak trgovec sprejema Bitcoins zdaj ima potencial, da sprejme vsaka valuta na svetu, "je dejal OpenCoin CEO Chris Larsen.

Via geeks.broadwayworld.com

5. Veliko ustanavljanje novih podjetij

Bitcoin je dokazal svojo neverjetno širitev v Londonu s predstavitvijo novih start-up iz krajev, kot so Argentina, Brazilija, Izrael in Združenih arabskih emiratov.

Govorimo o imenih, kot je izraelska podjetja Bits z Gold, ki bo začel svoje storitve to jesen, in lamassu, družbe, ki je razvil stroj Bitcoin ATM, da smo že govorili o tem in da se bo začela avgusta letos. Tam je bil tudi čas, da vitrini Bex.io je, projekt, katerega cilj je "pomagati Bitcoin podjetniki voditi tehnično plat delovanja, tako da vam ni treba skrbeti za to", predstavnik Yurii Rashkovskii dejal. Nazadnje je UK temelji projekt Bitprice tudi na konferenci.

Via coindesk.com

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Učna točka Bitcoin: Kako lahko omrežna finančna struktura spremeni svet

Post ICO

Amazon je bil zaskrbljen zaradi BitLicense

Post ICO

Bitcoin je novo zlato: zakaj Bitcoin postane varna valuta

Post ICO

Bitcoin v Argentini: srečanja v Buenos Airesu so pravi uspeh

Post ICO

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba

Post ICO

Bitkain črni petek - najboljši način za preživetje bitkoinov

Post ICO

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Post ICO

Bitkoinska izmenjava Kraken prečka kanadsko mejo

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com