Bitcoin Job Fair | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Job Fair

Bitcoin Job Fair

V soboto, 28. Junija, bo Bitcoin zaposlitveni sejem bo potekal v Bitcoin Center NYC v New Yorku.

Dogodek se je govorilo kot prvi Bitcoin dela sejma, ki poteka na vzhodni obali. Prireditev bo potekala od 12. Ure do 5 pm in je edinstvena priložnost za iskalce zaposlitve, da se pridružijo vodilna podjetja v kripto-valuti in kripto-lastniškega prostoru in spoznali poklicne priložnosti v eni od vodilnih ekosistemov Technology.

Če ste iskali za polni delovni čas, ki prinese v Bitcoin se zdi, da bo to odlična priložnost.

Bitcoin Center NYC je mesto samo opeke in malte institucija, namenjena za nadaljnjo sprejetje Bitcoin. Nahaja se na 40 Broad Street, 100 metrov od NYSE, center izobražuje Bitcoin navdušence in javnost o prednostih digitalne valute preko svojega prostega Bitcoin 101 in drugih razredov. Bitcoin Center NYC se zavzema tudi za Bitcoin prek strateških partnerstev in povezovanje z mediji, medtem ko deluje kot inkubator za sposobnih povezanih Bitcoin tehnoloških podjetij.

Če ste zainteresirani za učenje več o dogodku in prijavi nad glavo, da http://bitcoinjobfair.com/Prvi Mekači Bitcoin, Litecoin in Dogecoin bodo kmalu na voljo v MehikiTijuana v Mehiki, bo prvo mesto na svetu, ki gosti nekaj posebnih bankomatov: ne samo, da je ta stroj prodaja in kupuje Bitcoin, ampak tudi kupi Litecoinand Dogecoin.

Naprave se nameščajo na BITCenter (poslovni, inovacije in tehnologijo) in bo kmalu na voljo javnosti. Oba bankomati - eden sprejemanje mehiških pesov in druge sprejemajo ameriških dolarjev - bo upravljala zagonu Bitcoin 42.

Podjetje se je odločilo, da bo razvoj projekta kljub nedavnim opozorila s strani lokalnih oblasti in finančnih organov sproščeni. Po podatkih Banke Mehike, družbe in podjetja, ki delujejo v državi ne bi bilo treba priznati Bitcoin kot možnost plačila. Nič novic tukaj.

Bitcoin 42 je glavni cilj je pomagati ljudem iz unbanked skupin z nizkimi dohodki, da bi našli rešitev za nekatere od svojih težav, poroča IHaveBitcoins.com. Poleg tega je podjetje prav tako želi, da bi kripto-donacije za lažje in preverljivih neprofitnih organizacij. Za zdaj bo 10 odstotkov dobička iz poslovanja ATM biti donatedto nekaj teh organizacij.

Mehika je le en član skupine južnoameriških držav, ki so izgradili Bitcoin pot v celini. Ne dolgo nazaj mobilni denarnico Pademobile začela novo uporabno funkcijo, ki omogoča uporabnikom, da preživijo BTC na 7-Eleven trgovin in Gandi knjigarn po vsej Mehiki.

Izbrani slika iz Wikimedia


Bitcoin je glavni konkurent, pravi novo poročilo, ki ga izdaja MasterCardMasterCardhas imenovan Bitcoin kot glavni competitorin njihova letna poročila SEC (US Securities and Exchange Commission). Ameriška multinacionalka finančne storitve družba omenja digitalni denar tri timesacross dokumenta, vedno navaja svojo "konkurenta" zakon.

Dokument se začne s sklicevanjem na Bitcoin in drugih altcoins kot del skupine MasterCard tekmovalcev. Skupina vključuje tudi fiat valuto, kontrole in drugih izdajateljev kreditnih kartic, med drugimi storitvami in tehnologijami.

Toda poročilo ponovno omenja cryptocurrency v okviru kategorije "zagona in nastajajoče konkurentov".

"Ti konkurenti so ponudnike digitalnih denarnic, kot so PayPal, Alipay in Amazon, trgovci. [...] storitev mobilnega operaterja, storitve, kot so mPesa, slušalko proizvajalci in cryptocurrencies, "je zapisano v dokumentu.

Kasneje dodaja, da "bi lahko prišlo do hitre in pomembne tehnološke spremembe, ki izhajajo iz novih in inovativnih načinov plačevanja (vključno cryptocurrencies) in programov, ki nam lahko postavljajo v podrejen konkurenčni položaj in da bi lahko zmanjšali uporabo MasterCard izdelkov."

Vendar pa je novo poročilo MasterCard obravnava tudi druge nevarnosti za njihov poslovni model, s čimer vladne predpise na vrhu seznama. "V zadnjih nekaj letih smo doživeli stalno cenovni pritisk. Povpraševanje naših strank za boljše ureditve določanja cen [...] moderira naše rasti," Družba navaja.

"Morda ne bomo mogli nadaljevati našo strategijo širitve [...] na ravni, ki zadostuje za nadomestitev takih nižjih stroškov ali povečanja stroškov v prihodnosti [...]. Lahko ni uspelo [stroškov zadrževanja] prizadevanja."


Škandal malware za Bitcoin vodi do tožbe proti ESEAStanje Kalifornija gosti več pravnih epizod, ki vključujejo Bitcoin. Zdaj, ko so tri tožniki vložili tožbo proti e-športne zveze Entertainment (ESEA) zaradi boleče odkritja: Z cryptocurrency malware je bilo v popularni anti-vara stranko v skupnosti.

Obleka se vloži Kevin Gallette, Jackson Smith in Roy Han in so zahtevala odškodnino. Tri tožeče stranke se zavzema za sojenje, ki ga žirija, v skladu z "Zakonom kalifornijski varstvu potrošnikov proti Computer Spyware, nelojalna konkurenca, prevare, preobrazbo in odgovornosti za proizvode" dejanje.

Vse je šlo navzdol maja lani. V času, igralci so s pomočjo odjemalca ESEA predvsem v igrah, kot so "Counter Strike", "StarCraft 2" ali "Team Fortress 2", kot naprava proti goljufanju. Vendar pa nekateri uporabniki začeli opažati, da stranka je v ovinku nenavadno veliko količino sistemskih sredstev. No, toliko, da vsaj ti trije nesrečni igralcev poročali škodo v svojih GPU.

Po hitri preiskavi, je bila odkritje: stranka je gostovanje kos zlonamerne programske opreme, ki je bila izkoriščanje prostega teka uporabnikov mine Bitcoins. Očitno je malware pripomogli neverjetno količino $ 3,713.55.

Eric Thunberg, direktor ESEA je trdil, malware je samo eksperimentalna koda, ki je bil odstranjen. Toda, ko je bolj razširjeno preiskavo, pravi obraz malware je bil izpostavljen in ESEA je bil prisiljen priznati težavo. Storitev podaril dvakrat sredstva, pridobljenega s kodo v American Cancer Society, vendar to ni prosim vse oškodovanim igralcem. Nazadnje je bil zaposlen krivili za sprostitev kodeksa.

Via vg247.com

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin je preveč nestabilen - biti trajna rešitev za velike kriminalce

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Učna točka Bitcoin: Kako lahko omrežna finančna struktura spremeni svet

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu