Bitcoin je preveč nestabilen - biti trajna rešitev za velike kriminalce | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin je preveč nestabilen - biti trajna rešitev za velike kriminalce

Bitcoin je preveč nestabilen - biti trajna rešitev za velike kriminalce

Mi že vemo, da je Bitcoin glavna valuta na spletni strani Silk Road, kjer lahko kupite skoraj vse, kar je nezakonito, kot so težke droge, tablete ali pištole. Pogovarjali smo se o tej spletni strani pred in, čeprav je platforma daleč od običajne elektronsko poslovanje, to ni tekma za sisteme pranja denarja, kot je tista, ki narekuje konec Liberty Reserve.

Silk Road morda neurejen in prodajo nezakonitih predmetov, ampak na spletni strani ukvarja z relativno majhnimi transakcij, tako da ne moremo govoriti o veliki kriminalni operaciji, ki jo Bitcoin podpira. In to je dobro! Za enkrat, lahko številne pomanjkljivosti digitalne valute se štejejo za pozitivne.

Bitcoin je nestanovitna in neurejeno. Preko tega vidika, da je očitno, da je Bitcoin ni primerno, da si velike šefi navideznega kriminala. Druga značilnost Bitcoin je dejstvo, da danes je cryptocurrency ima velik pomen in je dobro znana vlade in organov.

Po Alphonse Pascual, analitik za Javelin strategijo in raziskave, "Big Time kriminalci so poslovneži, da želijo zaščititi svoje naložbe, zaščititi svoje dobičke, in Bitcoin je preveč nestabilna za to".

Ljudje lahko vedno trdijo, in pravijo, da je Silk Road prišel okoli tega nihanja težave s ponudbo storitev za varovanje pred tveganjem: v tem primeru, podzemno spletni trg pokriva izgube. Na srečo je podoben sistem ne bi deloval na veliko kriminalno podjetje.

Via csoonline.comAli je obzorje Bitcoin na obzorju? Jersey namerava korenito sprejeti kriptocurrency"Bitcoin otok", je že veliko več kot le ideja. V teku je spletna akcija organizirana prek novega spletnega mesta Bit.coin.jethat namerava obrniti Jersey, samoupravne otok, ki se nahajajo v Rokavskem prelivu, v cryptocurrency kapitala.

Jersey je trenutno šteje kot davčna oaza, ampak otok želi razširiti svoje finančne storitve izven fiat valute. Majhen otok ima ambicije, da postane pionir v uporabi digitalne denarja: to pomeni, Jersey bi bila na voljo za sprejetje Bitcoin kot nadomestek za fiat valute za plačilo za majhne expenseslike avtobusnih vozovnic, po Engadget.

Glede na zemljevidu, ki je na voljo na Bit.coin.je, obstajajo že več podjetij v Jersey, ki sprejemajo Bitcoin, od bara do računovodske pisarne.

zakladništva minister otoka, senator Philip Ozouf, je celo delijo svoje načrte za oblikovanje Bitcoin bančni sectorthat lahko bi uporaba Jerseyja "infrastrukture svetovnega razreda finančnih storitev", ki bi lahko sčasoma postala "ključnega pomena za prihodnjo blaginjo Jerseyja ".

Senator je dodal, da je to "sektor, ki lahko imajo velike možnosti za Jersey. (...) Mi smo pripravljeni podpreti lokalna podjetja, ki pomagajo ustvariti dobro urejeno in odzivno okolje za naložbe v sektorju".

Po začetnem uspehu akcije, otok kanal Information Security Forum (CIISF) je objavila ta ponedeljek (23.), ki bodo delali na "papirju, ki prikazuje možnosti za cryptocurrencies na Kanalskih otokih", v skladu s razkrila blog post objavljeno na Bit.coin.je. Promotorji akcije "Bitcoin Isle" tudi napovedal, da bo sodelovanje z CIISF v tem projektu.

Izbrani slika iz Bit.coin.je


Bitcoin Job Fair se je pridružil Los Angelesu, najbolj prijaznemu mestu v BitkuinuLos Angeles je že pripravljena gostiti prvo Bitcoin zaposlitveni sejem južne Kalifornije. Prireditev bo potekala v Santa Monici je Cross Campus to soboto (4.), med 12. Ure in 5 pm, spodbujanje številne povezane z cryptocurrency zaposlitvene možnosti.

Iskalci zaposlitve bodo mogli povezati z več znanih podjetij, kot so BitWage, FreshPay, ?? Gem, ?? ExpressCoin in Blockchain.info, med drugim. Vsi delodajalci prisotni na sejmu bodo poskušali odkriti novo kripto-talent, tako da, če mislite, da bi bilo dobro prilegajo prava odločitev je, da obiščete dogodek, na Colorado Avenue.

Poštene šteje s podporo glavnih akterjev v Bitcoin ekosistemu. Na primer, Tony Gallippi, BitPay je ustanovitelj in sedanji izvršni predsednik, ohranja stavijo na obliko, da bi našli nove talente.

"The [nazaj] Bitcoin zaposlitveni sejem je bil velik uspeh za nas. Srečali smo se in razgovor veliko iskalcev zaposlitve in je več najame, vključno z našim glavnim ustreznosti pooblaščenca, Tim Byun. Prav tako najel Braydon Fuller za našo UX ekipo in Hamish Eisler za inženirske storitve skupino. Mi bomo zagotovo videli zaposlitvenega sejma kot odličen vir za najbolj nadarjene v prihodnosti ", Gallippi dejal po predhodnem zaposlitvenega sejma, ki ga v isti skupini podjetij organizirane.

Sejem delo, ki ga spodbuja "ekipo namenskih cryptocurrency zagovornikov, strokovnjaki in predanih strategi". To so v glavnem člani Plug and Play Tech center? ali strokovnjaki, ki trenutno delajo na Gem in Coinality. Ekipa za primeru pričakuje, da bi pritegnili več sto udeležencev, predvsem zaradi dejstva, da je Bitcoin gospodarstvo v razcvetu v južni Kaliforniji.

Pravzaprav, glede na CoinMap.org - spletni interaktivni zemljevid, ki prikazuje lokacijo Bitcoin prijaznih podjetij in trgovcev po vsem svetu -, Los Angeles je zdaj najbolj Bitcoin prijazno mesto v Združenih državah Amerike.

Izbrani vir slike: BitcoinJobFair.com

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

Bitkain spletno mesto za igre na srečo je bilo prevarano za skoraj 1 milijon dolarjev dolarjev

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitkoineri dobijo ekskluzivni dostop do predprodaja vstopnic

Post ICO

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba

Post ICO

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin