Bitcoin je najhitreje rastoči sektor za tvegani kapital | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin je najhitreje rastoči sektor za tvegani kapital

Bitcoin je najhitreje rastoči sektor za tvegani kapital

Ugani, ki najhitreje rastoče področje financiranja zagona je? Pravzaprav, če ste prebrali naslov, potem že veste, da je Bitcoin.

Financiranje povezanih Bitcoin ustanavljanjem eksplodira letni 151% od leta 2012

Pomoč cryptocurrency do roba iz druge vroče naložbene dejavnosti, kot photosharing (145%), fizičnega skladiščenja (149%), in potovanja v vesolje (141%). Ja, dejansko vesolje potovanja.

Bitcoin je bil narejen na precej ime samo v zadnjih letih postala priljubljena tema med top državnih uradnikov in voditeljev v FINTECH industriji. Še bolje, se zdi, da je veliko ljudi, ki so dajanje svoj denar, če je njihova usta, in hitra rast investicij naj bi vplivalo na večje število storitev in povezanih Bitcoin izdelkov.

Preden smo dobili preveč navdušena, vendar pa je treba opozoriti, da je rast vratolomnimi Bitcoin je delno posledica relativne majhnosti kratkoročnih finančnih naložb Bitcoin. Svetovno najbolj znana digitalni kovanec še vedno privablja le 0,18% vseh sredstev, medtem ko -V vodja gostoljubnost v zvezi s financiranjem - privlači 6,71%. Drugo mesto pripada prevoz, ki privlači 6.16%.

Seveda, pri čemer gostinstvo prevladujejo Airbnb in promet, ki prevladujejo Uber in Lyft, bi moralo priti kot ne presenečenje, da sta ta dva sektorja pritegniti toliko sredstev. Te mega-podjetja so zelo verjetno srkajoč večino sredstev, tako da je težko presoditi, koliko denarja je kapljanje do novejših in manj uveljavljenih novih podjetij.

Ta preteklosti junija skupni vrednosti investicijskih Bitcoin za leto 2015 dejansko presegle naložbe za vse od leta 2014, tako da 2015 je napreduješ, da je pomembno leto. Ko temelji Amsterdam BitFury poročali sredstva okroglo 20 milijonov dolarjev, je prinesla investicijsko skupaj Bitcoin za 357.000.000 $, ki presega skupno 350 milijonov $ vložili v vseh 2014.

Torej, zakaj je ta sektor Bitcoin raste tako hitro? Cryptocurrency ponuja neke vrste "nove meje", neznanem ozemlju, ki je še vedno ne prenatrpani in predstavlja veliko priložnosti za neustrašnih podjetnike. Od vzpostavitve rudarske dejavnosti za izgradnjo nove storitve, kot so digitalne denarnice ali spletne izmenjave, obstajajo ton možnosti v sektorju Bitcoin.

Nadalje, ko gre za tvegani kapital veliko kritik lobbed na Bitcoin dejansko postala njegova moč, vsaj v zvezi z investicijskim potencialom. Na primer, je Bitcoin šteje za "visoko tveganje" naložbe, ki jih nekateri, ampak za tvegani kapitalisti "visokega tveganja" pomeni, da je potencial za visoke nagrade. Bitcoin se šteje tudi moteče tehnologija in potencialna grožnja tradicionalnih bančnih storitev. Za tveganega kapitala, lahko moteče tehnologije lahko malo tvegana igra, ko pa da Gamble splača, lahko nagrade je velika.

Morda je najbolj zanimiv del o Bitcoin je, da ne bomo niti vedeli, kje industrija je naslov, vsaj ne v celoti. Za zdaj, rast je videti vse prej kot gotovo, ampak kaj novosti in prodorov bo ustvarjen iz Bitcoin še vedno težko napovedati. In za tveganega kapitala in podjetniki, ki pomeni, da je Bitcoin prostor je zanimivo mesto. Digitalni denar industrija bo še naprej razvijala na vratolomnimi hitrosti, kar pomeni, da bodo nekateri poraženci, ampak tudi veliko zmagovalcev.

Trgi bodo na koncu ugotoviti, kdo zmaga in kdo izgubi, vendar podjetniki, investitorji in uporabniki Bitcoin na splošno lahko povečajo svoje možnosti za doseganje uspeha, ki ga pozorno razvoju trendov in pogojih.

Sorodne novice


Post ICO

1-800-Flowers bo sprejel Bitcoin

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

Bančni giganti, ki podpirajo tehnologijo Bitcoin

Post ICO

Organi zaprli Silk Road 2.0 in druge spletne strani - aretirali tri moške v ZDA in na Irskem

Post ICO

Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov

Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati