Bitcoin velja za zasebni denar v Nemčiji | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin velja za zasebni denar v Nemčiji

Bitcoin velja za zasebni denar v Nemčiji

Bitcoin je sprejela še en pomemben korak k splošni prepoznavnosti v Evropi. Nemčija je prva država, ki napove uradno stališče o stanju Bitcoin kot denarja. Cryptocurrency je bila priznana kot "denarne enote" in "zasebni denar", poroča nemška časopis Die Welt.

Z drugimi besedami, ta nomenklatura pomeni, da lahko nekateri komercialni dobiček na povezanih prizadevanj Bitcoin postala obdavčljiva, čeprav bo osebna uporaba valuti, ostajajo brez davka, kot ga je časopis navedel.

To stališče ni povsem nova, saj je Berlin je bil eden izmed voditeljev tega šifriranega postopka: vlada je že izgovori o Bitcoin kot davčni investmentbefore in naj ne pozabi, da Kreuzbergis sosesko z najvišjo gostoto podjetij, ki sprejemajo cryptocurrency.

Toda zdaj je to priznanje, ki je bilo določeno v odzivu ministrstva za finance na vprašanje, ki ga je znani član parlamenta je finančni odbor Frank Schaeffler, prinaša virtualna valuta na povsem novo raven v državi. Po Schaeffler, "prvič, zvezna vlada priznava Bitcoins kot zasebni denar".

Via rt.com



Bitcoin ni vsaj mehurček, glede na te argumente



Pred časom smo se pogovarjali o tem, kako bi Bitcoin biti bubbleabout za pop in smo celo navedel nekaj argumentov, ki bi to trditev. Vendar pa je ta čas, želimo navesti argumente, na nasprotno stran, so tisti, ki pravijo, da je Bitcoin ni mehurček. Po vseh vzponih in padcih, ki so prizadele crytocurrency v zadnjem času, je čas, da našteje nekaj razlogov, da bi digitalna valuta super.

Najprej, v nasprotju s tisto, kar vsi pravijo, Bitcoin ni zastonj! To je decentralizirana in open source cryptocurrency na podlagi omrežja peer-to-peer. Bitcoin rudarji zaslužijo svoje kovance, ker delajo za to, da ne dobijo jih samo zato, ker. Poleg tega, anonimnost je izbira na voljo v Bitcoin transakcije, ne pa obvezno opredelitev. Želite koli večji dokaz, kot je ta?

Temelj Bitcoin je določena na računalniških virov, ki jih je vedno mogoče slediti zahvaljujoč digitalno podpisovanje in skupinskih verig, ki povezujejo kovance, da drug drugega. Torej, kako lahko nekateri ljudje pravijo, da je stalna anonimnost valute kriv umazanih poslov, povezanih v svet kriminala? Odgovor je preprost: ne morejo, ker je ena stvar, ki nima potrebne vodi v drugo.

Potem, ni nikogar, da bi denar samo z izdajo Bitcoin. Seveda, nekateri izmenjava platformsand storitve zaračunavajo pristojbine, vendar to ni isto. Ta funkcija, skupaj z dejstvom, da je Bitcoin priznava finančne zločine izvršbo mreže Združenih držav Amerike (FinCEN), daje vsem dajejo zagotovilo, da vrednost tega cryptocurrency ni mogoče manipulatedby vlado ali posameznika.

Torej, Bitcoin ni igra in zagotovo ne mehurček, vsaj za zdaj. Raje vidim kot enakih možnosti za vse. Nekateri ljudje morda ne bo všeč, in vemo, da je Bitcoin še dolgo pot na področju predpisov in zakonodaje, ampak najbolj pomembna stvar za zdaj, je, da je naša cryptocurrency osvojil zaupanje milijonov uporabnikov. In da ne bo izgubljajte časa prej.

Via srknet.co.uk


Bitcoin v Costa Rici verjetno ne bo prevelik



Spletna stran Costa Rica Star, ki je na novinarski kos o Bitcoin, portret, kako država vidi cryptocurrencyand, kaj lahko v prihodnosti imajo za virtualno gospodarstvo na tem specifičnem področju. In to ni videti super...

Glede na članek, Bitcoin "ni verjetno, da bi preveč brizgalno v Kostariki". Na kovancu bi "verjetno pritožba na veliko ticos, ki ne zaupajo v sposobnost njihove centralne banke za uravnoteženje vrednost nacionalne valute proti inflaciji in pritisk iz drugih valutah, kot so ZDA dolarja", vendar to ni edini pogoj.

Ljudje v Kostariki uživajo tehnologijo in bi radi imeli alternativo, ampak kaj je na kocki je "slab sloves" v cryptocurrency. Poleg vseh pravnih problemov, ki, povezani z Bitcoin izmenjav in podjetja, s katerimi se srečujemo v Združenih državah Amerike, je novica zgodba Costa Rica Star pravi, da bi se "uporabniki računalnika v Kostariki pomoč brezvestnih Bitcoin rudarjev, da se bogati na njihov račun, ne da bi bila seznanjena z je ".

"Nedavna poročila računalnik varnostni strokovnjaki so odkrili mednarodno širjenje zlonamerne programske opreme, namenjen, da bi zombi Bitcoin rudarstvo omrežja poraba sredstev iz okuženih računalnikov. (...) Ta poročila novice bodo samo prispevali k aretaciji med ticos k uporabi Bitcoin "dodaja novice kos.

Vendar pa lahko pride do luč na koncu tunela, zaradi nekaterih vizionarji, kot so David Alfaro: inženir programske opreme, na primer, trdi, da je pripravljen za razvoj Bitcoin rešitve v Kostariki.

Ljudje kot je on, da potiska cryptocurrency v državo in nekatere spremembe so očitne: "Bitcoin uporaba počasi raste" v Kostariki. Platforma LocalBitcoins.com prikazuje nekaj rednih uporabnikov cryptocurrency, ki se nahajajo v Kostariki, ki so pripravljeni za nakup ali prodajo valute na spletu.

Sorodne novice


Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

20 Insane bitcoin rudarskih skladišč

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin

Post ICO

Organi se osredotočajo na severnoameriško študijo, ki zavrača anonimnost Bitcoin

Post ICO

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin