Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja

Obstaja veliko ljudi na tem svetu, ki želijo in jih je treba ustrezno poučiti o Bitcoinand koncept virtualne valute. Vsakič, ko nekdo poskuša razložiti te stvari, se pogosto uporabljajo tehnične izraze, vendar to ni pravi pristop za risanje ljudi.

Risba primerjave med Bitcoin in resnične situacije, na drugi strani pa je veliko boljša metoda, da stavke do inteligenten pogovor o virtualno valuto. Toda iz nekega razloga, skoraj vse izobraževalnih prizadevanj na tem prostoru so osredotočene na ameriškem trgu, ne pa na področjih, kjer bi lahko Bitcoin bi velik vpliv.

Bitcoin je globalna, vendar nima izobraževalnih prizadevanj

Glavni primer izobraževalnih prizadevanj v prostoru Bitcoin pridejo v obliki virtualne valute konferenc. Čeprav obstajajo številne konference vsako leto, je več kot polovica jih je imelo na ameriških tleh.

Odobrena, nekateri od njih so v Aziji in obstaja nekaj, ki se dogajajo v Evropi, kaj pa področjih, kot so Južni Ameriki in Afriki? Bitcoin lahko imajo velik vpliv na vsakdanje življenje državljanov na teh ključnih področjih, ki imajo potencial, da postane svetovni naslednji Bitcoin vozlišča, potiskanje globalno sprejetje virtualnih plačil valute v nove višave.

Obstaja pa še ena velika slaba stran Bitcoin konference, na žalost. Čeprav so ti dogodki zabavno, napolnjena z veliko informacij in zagotavljajo odličen način, da se povežejo s podobno mislečimi ljudmi, so prav smešno drag. Ni skrivnost, da je organiziral konferenco Bitcoin ni lahka naloga, saj obstajajo logistične in lokacijski skrbi, kakor tudi ogromne stroške za letenje zvočniki iz vsega sveta. Ob istem času, se zdi nepravično pričakovati, da bo novinec uporabnik plačati 600 $ ali več za vstopnico na dvodnevni Bitcoin konference.

Večina ljudi, ki imajo resničen interes Bitcoin niso del "elite", in si ne more privoščiti tako visoko ceno vozovnice. Na vrhu, da imajo ti ljudje za potovanje precej razdaljo, da se udeležite dogodka. Dodatni stroški hotela plus lokalne stroške, da je celotna izkušnja zelo drago, brez jamstva za pridobivanje nekaj dragocenega v zameno.

Čeprav uživam obiskuje Bitcoin konference, prav tako kot naslednjo osebo, je zelo malo truda, ki poteka v smislu izobraževanja novic uporabnik na virtualno valuto. Večina pogovorov in plošče vrtijo okrog tem, ki zahtevajo neko obliko prejšnjega Bitcoin znanja, ali pa vsaj iz tech-zdrava pamet ozadju. Poleg tega je večina Bitcoin konference vedno kovanje na dejstvo, da je nova oblika denarja, vse je treba z uporabo od zdaj naprej Bitcoin.

Medtem ko vidim koristi takih izjav kot imetnika Bitcoin, je veliko več, da to virtualno valuto kot le denarnega vidika. Osnovna ideologija se pogosto pozablja, ko gre za te vrste dogodkov, saj bo predstavitev in plošč na obeh finančnega vidika in tehnološkega vidika. To bi bilo koristno za udeležence videti večji poudarek na "zakaj" vidik Bitcoin in virtualne valute, in ne nujno tudi "kako" in "kaj če" vidiki. 

Nazaj, ko je bil Bitcoin relativno neznan, je edini način, da ugotovite, več informacij je bilo ga je videti do informacij sami. Ni bilo Bitcoin konference, brez spletne predstavitve in celo ne novicami Bitcoin. Odkrivanju novega kanček podatkov je dosežek sam po sebi, in se mu je zdelo, da bi bilo del Bitcoin skupnosti. Ampak izgleda, da je večina članov skupnosti, vključno Bitcoin strokovnjaki iz industrije, zrasla zadovoljni v nedavnem yearsand temeljito uživajo znanje, ki ga lahko izvajala, ne da bi vsak poskus, da ga delite z drugimi člani skupnosti.  

Reševanje PR težave Bitcoin je z izobraževanjem

Kot rezultat tega laissez-faireattitude, je Bitcoin šla skozi zelo težke čase z vidika odnosov z javnostmi. Še posebej, če je večina mainstream medijev tiče, bo vsak članek, ki lahko dajo Bitcoin v negativni pozornosti pritegnila veliko bralcev, čeprav je članek netočni ali nepopolni. Večina mainstream medijev novinarja, ki pišejo o Bitcoin ima kljub svoji tehnologiji ozadju, ni pravega razumevanja, kaj virtualna valuta je vse okoli.

Bitcoin ni samo denar, niti ni samo tehnologija. Bitcoin je ideologija, ki želi dati vsakemu posamezniku moč, da živijo svoje življenje, kako on ali ona želi.

Edini način, da ta problem mogoče rešiti, je s prihodom do ustvarjalnih izobraževalnih rešitev, tako za novinarje in vsakdanje potrošnike. Premagovanje to oviro bo zahtevalo veliko vhodnih in prizadevanjem celotne Bitcoin skupnosti, ko pa smo vsi združimo, lahko naredimo Bitcoin ekosistemu raste eksponentno s časom.

Že v prvih dneh, zanimanje Bitcoin eksplodirala zaradi nestanovitnosti cen in možnosti arbitraže. Zdaj, ko je bil Bitcoin približno šest let ali več, je čas, da se virtualno valuto na naslednjo stopnjo in pokazati svetu, kaj sta ideologija in tehnologija sposobna. Čeprav je finančni dobiček, ki se je za vse na svetu, da nima smisla v razpravo o tem vidiku bi ljudje pravilno razumeli, zakaj je treba za Bitcoin in drugih virtualnih valut.

Obstajajo razlogi, da se je, da je virtualna valuta prevzeli ni treba v celoti razumeti osnovni tehnologiji orodij, ki jih uporabljajo, kar je nekaj, kar v celoti strinjam. Vendar prepričati nekoga, da uporabi novo obliko denarja ali tehnologije, ne da bi razumeli razloge za to je skoraj nemogoče. Vsi ne bodo zainteresirani za natančne posebnosti od prvega dne, in to je samo normalno. Najbolj Trajalo je izkušen Bitcoin uporabniki mesecev, če ne let, da bi dobili razumevanje, kako celotne Bitcoin ekosistemu del. Ampak, da je želja, da se naučijo pojavil samo enkrat nekdo uspelo prepričati te uporabnike o tem, zakaj imajo Bitcoin in virtualna valuta toliko potenciala.

Izrazit podoba dovoljenjem Haikudeck.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

Začetni vodnik za Monero (nakup, trgovanje, rudarstvo)

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Bitkain črni petek - najboljši način za preživetje bitkoinov

Post ICO

Agora Commodities vam omogoča, da kupite paladij z Bitcoinom

Post ICO

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Post ICO

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi