Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji

San Diego ni všeč katerokoli drugo mesto na svetu, ko gre za Bitcoin

Njihov odnos je nekaj posebnega. Po lokalnih podjetij, kot Hangtime Plezanje je začel sprejemati cryptocurrency paymentsand zlasti od ustanovitve v Bitcoins platforme v San Diegu, Bitcoin navzočnosti in ozaveščenosti v mestu, ki se nahaja v državi Kaliforniji (ZDA), je bil stalno narašča.

Tako smo se pogovarjali z Eric Camerino, ki ima v lasti ITSA Bike Shop v San Diegu, o šifriranega scene v mestu. Ta mala podjetja šele začel sprejemati Bitcoin "zaradi varnosti svojih transakcij prek Coinbase". Camerino pravi, da je "čutil, da je Bitcoin pravo vrednost za njo". Torej, on vpraša, "zakaj ne sprejeti, ko sem že sprejemajo kreditne kartice?«.

"Zame je to le še ena oblika" povlečete "za plačilo. Poleg tega, tehnično je manj papirja dolarjev tam, kot je elektronsko (preko kreditov), ​​tako da sem imel težko zanositvijo pravega razloga, da ga ne preizkusite" trgovec pojasnjuje.

Eric Camerino ugotovil, o obstoju Bitcoin "pred nekaj tedni, z medsebojnim prijatelj Paul Puey je [od Hangtime plezanje], ki tudi sprejema Bitcoin. Po preverjanju nekaj informacij od Pavla in ga mi prikazuje enostavnost in varnost uporabe Bitcoin, sem se odločil, da jo dodate med moje oblik sprejetih plačil v moji ustanovi. Sem ga sprejeli zaradi varnega narave prenosa Bitcoin in enostavno uporabo ".

Od zdaj naprej lahko kupci ITSA bike shop za uporabo cryptocurrency za nakup blaga ali storitev v trgovini. "Smo opeke in malte delovanje, tako da je večina poslovanja poteka v skladišču, vendar smo lahko na mail naročilo od primera do primera".

Prisotnost digitalne kovanca v San Diegu - ki je bil kraj izbran predstaviti Bitcoin bankomat na obdobje od maja naprej močna, zaradi vedno večjega števila podjetij, ki sedaj sprejemajo Bitcoinand nekaterih podpornikov. Eric Camerino je le najnovejši dodatek na tem svetu, ob korak naprej s svojim podjetjem.

Toda, kako je videti prihodnost virtualno valuto? "Bomo videli, kaj prinaša prihodnost. Zelo me zanima, kaj lahko prestopajo in razvoj, kot sem jaz eden izmed redkih prodajnih mest se zavedam, da sprejema Bitcoin. V teh nemirnih časih, druga oblika valute je nekaj vredno razmisliti ".

Sorodne novice


Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency

Post ICO

Center za avstralski nacionalni slovar izbira Bitcoin kot besedo leta 2013

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Post ICO

Bitcoin je radikalna sprememba v zgodovini denarja

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele