Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Po zaslišanju o morebitnem oblikovanju Bitcoin veleposlaništva v Montrealand o dejstvu, da je Kanada je država z največ Bitcoin programsko opremo downloadsat v začetku leta 2013, zdaj pa je čas, da preverite poslovno sceno cryptocurrency v državi. Podjetja v velikih mestih, kot so Vancouver začel gledati Bitcoin kot inovativno in koristno plačila Systema, medtem ko je pred in izgleda, da ima ta ljubezenska zgodba še dolgo pot.

Trend Bitcoin swept državo kot val, zaradi česar lokalna podjetja postanejo resnično strastno o digitalni valuti. "Bitcoin se je v resnici rodil iz bančnih reševanj. To je prihodnost denarja, ni dvoma," pravi Michael Bliss, soustanovitelj je Bitcoin Co-op, lokalna omrežja za ljudi, ki jih zanima, ki se ukvarjajo z Bitcoin.

Tako kot kjerkoli drugje, kanadski trgovci sprejemajo cryptocurrency, ker je preprosto, poceni (nizki stroški) in hitro. To je razlog, zakaj je globalno Novice v Vancouvru pogovoru z več entrepreneursthat odločili za uporabo Bitcoin. Preverite, kaj so imeli za povedati:

1. Sladkosnede Bar

Ta obrat je bil z uporabo Bitcoin za leto dni. Lastnik, Gandžija MALERBA, pravi, da kljub temu, da ve nekaj o tem, kako Bitcoin dejansko deluje, ona ceni idejo o nižjih transakcijskih stroškov. "Bil sem jezen takrat na finančne institucije. Ne moremo pobegniti brez plačila pristojbine, in vsi smo sužnji do njih", pravi.

2. Blenz Kava

Lastnik franšize Blenz kavo v Vancouvru, Wayne Taylor, poudarja dejstvo, da je Bitcoin varen, sklicujoč se na šifriranje in javnih podatkov. "Večina kriminalcev so osredotočeni na ogrozili svoje osebne bančne račune. To se dogaja vsak dan. Varnost je problem v vsem. Ljudje, ki so dani skupaj Bitcoin je skrajni o varnosti", Taylor pojasnjuje.

Za ta podjetnik, pristojbine za nizke transakcijske in razmeroma nizka možnost goljufije so najboljše lastnosti cryptocurrency, kot tudi dejstvo, da je kovanec ni vezan na določeno vlado. "To omogoča ljudem malo več svobode, da to, kar morajo storiti," pravi Taylor in dodal, da "ljudje potrebujejo za začetek pridobivanja svojo svobodo nazaj, in mislim, da Bitcoin je eden od načinov za to".

3. Bitcoiniacs - za Bitcoin Store

Mitchell Demeter, soustanovitelj prvega fizične izmenjave Vancouver je Bitcoin, očitno ljubi Bitcoin. Po njegovem mnenju, "obstaja veliko posledic njem svetu, ki jih imamo radi, zato smo pomagali razvoj gospodarstva na lokalni ravni in videli, kam gre". Na Bitcoiniacs ljudje ne morejo samo spremeniti denar za Bitcoins in obratno, ampak tudi dobili vse svoje vprašanje odgovoril.

"Gre za zelo kompleksen sistem. Veliko je k njej. To traja nekaj časa za ljudi, slišati, in ljudje imajo vedno veliko vprašanj", trdi, Demeter.

4. India Gate

Ta indijski restavraciji, v lasti Gurmeet Gupta, je sprejemanje Bitcoins od maja. "Zame je eksperimentirati z novim trgom. Smo v turistično območje, tako da smo dobili ameriških dolarjev veliko, in to je samo ena valuta. Ampak mi smo previdni tudi, ker ne vemo, koliko časa je ta valuta bo okoli ", pravi podjetnik, ki skrbi največ o nestabilnosti,

"V restavraciji imamo stroške dan za dnem. [Naš račun] je nastavljen tako, da se pretvori nazaj v kanadskih dolarjev in gre v naš bančni račun. Mi ne vodijo Bitcoins", Gupta dodaja.

5. Centralna Bistro

Za razliko od Gurmeet Gupta, centralne Bistro je lastnik Doug Taylor pravi, da nima nobenega hitenja, da se znebite Bitcoins ga dobi od svojih strank: "Jaz bom, da ostane kot naložbo za zdaj, in videli, kaj se zgodi z vrednostjo". Vendar pa nima veliko strank, ki plačujejo v Bitcoin. "To je precej majhen posel. Lahko pretvorite, da denar precej enostavno... Če je prišel do točke, kjer je 50 odstotkov naših prihodkov prihaja iz Bitcoin, sem morda malo bolj previden," je še dodal.

Sorodne novice


Post ICO

Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

BitPOS sistem prodajnega mesta BitPOS, ki se je začel v Avstraliji, med glasovi o tajnem projektu

Post ICO

Ameriško sodišče ustavi Mt. Gox iz dražbe domene Bitcoin

Post ICO

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

Bitcoin ni varen - Lie, ki so mu ga povedali banke in vlade (Evo zakaj)

Post ICO

Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om