Bitcoin v Argentini: srečanja v Buenos Airesu so pravi uspeh | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin v Argentini: srečanja v Buenos Airesu so pravi uspeh

Bitcoin v Argentini: srečanja v Buenos Airesu so pravi uspeh

99Bitcoins ti rekel, že pred časom, da je veliko mest po vsem svetu organizirajo svoje Bitcoin meetups, razpravljali cryptocurrency ne da bi morali čakati na veliki konferenci. Buenos Aires, Argentina, in Zürich, v Švici, sta dve dobri primeri. Kaj nismo pričakovali bil uspešen, kot tisti, ki smo jih videli v argentinski prestolnici.

Seveda vemo, Bitcoin je velik posel v Argentini, z veliko privržencev, ki se trudijo, da bi našli alternativo gospodarske razmere v državi. Vendar pa je bil zadnji sreÄŤanje ga je Foundación Bitcoin Argentini organizirali pravi uspeh z več kot 180 peopleattendingto neformalni dogodek.

Glede na poročila Meetup, je bilo mogoče slišati outpourings nekaterih Argentinci, ki pravijo, stvari, kot so "Hvala Bogu, da sem se naučil o Bitcoin, preden bo prepozno". To ni previsoko, življenje v Argentini je res težko v teh dneh: je država potonila v zelo zapletene finančne situacije in izkušenj Argentinski Peso več kot 20-odstotno inflacijo.

To Malodušan denarno stanje, na koncu, je glavni odgovorni za hitro rast Bitcoin v državi, ki omogoča lastnikom cryptocurrency do prostega gibanja svoje bogastvo. Poleg tega, da je vedno lažje lastnik Bitcoins v državi, saj se je veliko trgovcev in ljudi, ki že sprejema Bitcoins kot paymentand zavržemo možnosti plačila s kreditno kartico.

Če veste, o čemer je Bitcoin sreÄŤanje potekala v vašem mestu, nam pošljite sporočilo!

Via btcglobal.net



Bitcoin v Litvi: taxi company JazzExpress sprejema kripto plačila



Litovski taksi podjetje JazzExpress, s sedežem v Vilni, se je pred kratkim začel sprejemati Bitcoin kot plačilno sredstvo.

Podjetje ima povsem novo floto Skoda Roomster taksiji, ki krožijo okoli glavnega mesta in tudi v njegovi okolici. Poleg potujete udobno, boste dobili priložnost, da se vozijo v "taksiji okrašeni z ekskluzivni design" in opremljena z naprednim sistemom GPS, z "kvalificirani, iskren in vljudni vozniki", glede na spletni strani družbe.

Je bil imenovan JazzExpress, je precej očitno, da je glasba igrala v kabini pomemben del izkušnje: da se pripravite za mešanico "visoko kakovostne glasbe" z "gladko jazz, lounge in chill out melodije".

Sliši se, kot in prijetno vožnjo. In ne pozabite, da je na koncu, lahko plačate s svojo najljubšo cryptocurrency.


Bitcoin je že vključen v Oxford Dictionaries Online



Oxford University Press pravkar objavila svoj najnovejši četrtletni posodobitev Oxford Slovarji Online (ODO) in Bitcoin je ena od novosti. Prosti spletni slovar trenutne angleščini dobili veliko novih besed, nekateri od njih iz vesolja tehnologije.

Če vnesete v imenu svoje najljubše cryptocurrency v slovarju na spletni strani, boste našli naslednje rezultate:

Bitcoin, n.: digitalna valuta, v kateri se transakcije lahko izvede brez potrebe po centralni banki

Po Angus Stevenson, od Oxford Slovarji Online, "nove besede, čutila, in stavki se dodajo Oxford Slovarji Online, ko smo zbrali dovolj neodvisen dokazov iz različnih virov, da so prepričani, da imajo široko valuto v angleškem jeziku", in da je primer Bitcoin je.

"Publishing spletu nam omogoča, da hitreje kot kdajkoli prej, da rezultati naše raziskave, ki so na voljo. Vsak mesec smo dodali približno 150 milijonov besed na naši corpus podatkovne zbirke angleških uporabe primerov, zbranih iz virov po vsem svetu. Mi uporabljamo to bazo podatkov za spremljanje in vsako leto preveri nove in nove besede in čutila vsak dan. V povprečju smo dodali približno 1000 novih vpisov na Oxford Dictionaries Online, in posodobitev tega četrtletja izpostavlja nekatere fascinantno developmentsin angleškem jeziku. Telećak besede, ali mešanice besed, kot so phablet in jorts, še vedno priljubljen, tako kot okrajšave, videli v novih vnosov, kot srsly in apols ", predstavnik dodaja.

Nekatere drugimi besedami dodane so "sebek", "Heklab" ali "emoji". Za zdaj je to pozitiven znak, da vidim Bitcoin vključeni v ta slovar. Bo še vprašanje časa, dokler ne bomo sposobni videti opredelitev cryptocurrency v realnem Oxford angleški slovar?


Bitcoin spreminja spolno industrijo: Adult Way je nova platforma, prijazna do kriptokovratnosti



Medtem ko so nekatere spletne podjetja ustvarila zaradi Bitcoin, nekateri samo prilagoditi možnosti cryptocurrency in spolna industrija ni izjema. Po primeri, kot StripCoin.com ali sub-Reddit Girls Gone Bitcoin, sedaj je britanski platforma za odrasle način odločili, da začnemo sprejemati Bitcoinas dobro.

Spletna stran je napovedala novic po Redditwith preprosto sporočilo: "Ponosni smo, da sporočamo, da smo zdaj sprejema Bitcoins za vse kreditne nakupe v odraslih poti si lahko ogledate v živo erotične spletne kamere, klepetali z dekleti, si ogledate video posnetke, slike in nakupovanje v EU. Odraslih tržnica, vse z anonimnostjo, ki zagotavljajo Bitcoins ".

Glede na platformi, to je brezplačno ustvariti profil in "brskanje po veliko izbiro razpoložljivih deklet". Spletna stran, ki deluje na osnovi kreditov, je trenutno ponuja 10 odstotkov dodatne kredite za vse nakupe, ki jih Bitcoin, ki je tudi možnost, da plačate za ponudnike storitev.

Dejstvo, da ima odrasla oseba zabavni industriji veliko pridobili z Bitcoin je že znano dejstvo, za nekaj časa, tako da je normalno, le da se vse več podjetij na tem področju začeli sprejme cryptocurrency, predvsem zato, ker kreditne družbe še vedno diskriminira te vrste storitev. Poleg tega nihče ne želi, da bi nekaj, kar je treba zasebno zavalil v svoji zgodovini kreditne kartice.

To je bil eden od razlogov, zakaj je celo opeke in malte podjetja, kot so British escort agencije Passion VIP kratkim začel sprejemati virtualna valuta, kot 99Bitcoins poročali tukaj.

Cryptocurrency bi lahko tudi menil, da je prihodnost spolnosti

Še posebej na spletu spolnost, za vse vemo. To povzroča nekatere velike spremembe za zdaj, to je gotovo.

Sorodne novice


Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo

Post ICO

20 Insane bitcoin rudarskih skladišč

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

Začetni vodnik za Monero (nakup, trgovanje, rudarstvo)

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado

Post ICO

Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet

Post ICO

Napad bo izmenjeval Bitcoin veliko bolj odporen, pravi Antonopoulos