Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Napisal John Delono od Bitcoin Reviewer

Vrednotenje Bitcoin je bil zlom vseh časov vzponi, kot je digitalna valuta privablja investitorje, zlasti tistih iz Kitajske.

Mnogi ljudje so prvič predstavili Bitcoin v aprilu 2013, ko je dosegel vrednotenje digitalnega valute je ves čas visoka od $ 260. Po padcu cen, investitorji začeli dvomiti, ali ne bi Bitcoin nikoli dosegli isti vrh. Bitcoin je nedavno postavil nov rekord, trgovanje na $ 750 na Japonsko, ki temeljijo Mt. Na Gox.

Jasno je, da je Kitajska eden izmed glavnih razlogov za porast cen. Na BTC Kitajskem, ki je največji kitajski izmenjave Bitcoin je Bitcoin bilo trgovanje okoli 6780 CNY (več kot $ 1000 USD). To je skoraj dvakrat cena na ne-kitajskih borzah, kot je Mt. Gox ali Bitstamp.

Bitcoin se je na Kitajskem zelo kratkim pobral pare. Kitajski internetni velikan Baidu je objavila načrte za sprejemajo Bitcoin za nekatere od svojih storitev. Nova doba spletnih Bitcoin iger na srečo je bil razvit, ki omogoča igralcem, da poskusite svojo srečo na spletu v poker sobah, in kockami z lahkoto. Bitcoin je tudi objavljeno na kitajski državni lasti televizijskih kanalov.

Torej, zakaj je Bitcoin tako priljubljena na Kitajskem? Vlada je zatrle virtualne valute v preteklosti, kot so Tencent je QQ kovanca.

Zdi se, da je kitajska vlada želi objemu Bitcoin, namesto da bi jo zavrnili. Bitcoin je Pseudoniman in decentralizirano naravo, da je zelo težko vlade za urejanje. Namesto ureja virtualna valuta, je jasno, da ima Kitajska druge namene.

V prihodnosti bi lahko Bitcoin imajo velike finančne posledice za svetovno gospodarstvo. To se lahko uporablja za trgovanje med državami, kot hranilec vrednosti, ali celo zamenjavo za obstoječe fiat valute, kot je ameriški dolar. Država, ki ima nadzor nad veliko količino valute lahko sčasoma imajo velik gospodarski vpliv.

Kot rezultat, kitajski vlagatelji so se začeli zavedati, kako koristno je pravzaprav Bitcoin. Kot digitalni sredstva, se lahko uporablja kot hranilec vrednosti, ali investicijsko vozila. To je lahko zelo donosen za trgovino Bitcoin za dobiček, kljub dejstvu, da je valuta zelo nestanovitno in nepredvidljivo.

Številni kitajski potrošniki uporabljajo Bitcoin da spletne transakcije, kot alternativa PayPal. To je zelo enostaven za namestitev in začeti uporabljati Bitcoin, saj ne zahteva nobenih osebnih podatkov ali bančni račun.

Že, Bitcoin je kar velike spremembe po vsem svetu. Digitalni plačilni sistemi, kot so M-Pesa mobilne denarja platforma Afrike, ki omogoča potrošnikom po vsem svetu, da prevzamejo nadzor nad svojimi financami. Opeke in malte trgovine in restavracije so tudi že sprejeli Bitcoin kot način, da bi se izognili pristojbine za obdelavo kreditne kartice.

Bitcoin je vsekakor sposobnost, da spremeni način ljudje uporabljajo denar. Vlada, ki je izkoristil valute v povojih, imajo lahko velike finančne koristi v prihodnosti. Prihodnost je zagotovo svetla za Bitcoin in njegovih uporabnikov.

Sorodne novice


Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Ekipa BetCoin Casino začenja novo spletno mesto BetCoin Circle in pripravlja več novic

Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

20 Insane bitcoin rudarskih skladišč

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Ameriško sodišče ustavi Mt. Gox iz dražbe domene Bitcoin

Post ICO

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih

Post ICO

Bitcoin ni varen - Lie, ki so mu ga povedali banke in vlade (Evo zakaj)