Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Bitcoin skupnost se pripravlja za to, kar bi lahko bil zgodovinski dogodek. Sedem zvezne agencije so se sestali reprezentativni Bitcoin groupto razpravljali ureditev. Srečanje naj bi se zgodilo ta ponedeljek (26).

Patrick Murck se dogaja, da predstavlja Fundacijo Bitcoin, saj njenega splošnega svetovalca. On se bo, da je predstavitev in odgovori na vprašanja iz različnih organov: Federal Reserve, Ministrstvu za finance, Federal Deposit Insurance, urad kontrolorja valute, notranji storitev Prihodki, Zvezni preiskovalni urad in tajnih služb. Ni jasno, če bodo predstavniki s področja bančništva udeležiti seje.

Murck prepričani, da je zadovoljen z možnostjo, da zagotovi več informacij organom ", da bomo lahko tako napredovati v isti varno zakonodajnega okolja". Po navedbah predstavnika fundacije, "razumemo obstajajo posebni izzivi, ki gredo skupaj z Bitcoin in obstaja veliko možnosti in želimo delati z njimi [organe] začrtati varno pot".

Po navedbah Wall Street Journal, to srečanje kaže thatthe zvezne oblasti si prizadevajo, da ugotovimo, kako regulatethe nenavaden svet virtualnih valut. Doslej so njihovi samo dejanja sestavljena iz nadzora in zaseg premoženja iz nekaterih Bitcoin izmenjav, kot je Mt. Gox.

V začetku tega leta, Treasury Department je v finančnih kaznivih dejanj Uveljavljanje omrežja (FinCEN) izdal nekaj osnovnih smernic, ki dajejo cryptocurrencies in svoje izmenjave pod enakimi pravili za boj proti pranju denarja, če upoštevamo, povezanih z Bitcoin platforme za trgovanje, kot denarnega prenosa podjetja.Bitcoin je prispel v Iran z novo spletno stranjo in forumomCoinAvais ime nove platforme, ki prinaša cryptocurrency Iranu! Poleg tega poskuša širiti besedo o Bitcoin v državi, ta platforma omogoča uporabnikom, da kupujejo in prodajajo virtualna valuta, preko nasprotne stranke v Avstraliji.

"Bitcoin je valuta prihodnosti. In verjamemo, da mora biti Iran vključen v prihodnje", je mogoče prebrati na spletni strani, ki gostuje v Združenih državah Amerike, iz varnostnih razlogov.

Od zdaj naprej lahko ljudje v Iranu kupujejo in prodajajo Bitcoins, pa tudi izveste več o cryptocurrency s pomočjo ekipe CoinAva je.

In, poleg platforme, tam je več novic: Iran ima tudi nov forum namenjen cryptocurrencycalled perzijski Bitcoin Talk, ki ga lahko obiščete tukaj. Izgleda, da je Bitcoin res gradi svojo pot v državi!


Bitcoin je končno prispel v britanske pivniceHura! To je že mogoče tobuy vaše pintih z Bitcoins na britanskem tleh. Vsaj, da je tisto, kar se dogaja v pubu koscem, ki se nahaja na High Street, v Chesterton, Cambridge.

Andrew Bower je bil eden izmed prvih, da plačilo za svoje pivo z digitalno valuto. On je vzel njegov telefon in skenirane kode QR, enostavno, kot to. V nekaj sekundah ga je plačal 0.0202 BTC za njegovo pol vrček, ki je enaka 1,55 £.

"Mislim, da je zanimiv eksperiment digitalnih valutah in je bilo malo zabave, da bi lahko preizkusili sistem v gostilni Cambridge. Nimam nobenega posebnega interesa za Bitcoins, sem opazil na spletni strani Pub družbe ki so bili podprti in mislil, da bi bilo zabavno, da preizkusite tehnologija tako dobil majhen znesek samo za ta namen, "je pojasnil Bower.

Po tej pogumni Britancev, je bil postopek zelo gladko. Kljub temu, da Andrew Bower, da to ni najbolj ekonomičen način za nakup hrane in (še) ne piti. "Bitcoin je zelo zanimivo s tehničnega vidika samega pogleda - morda res nimajo nobene prave vrednosti, vendar je fascinantno mehanizem", je še dodal.

Cambridge je zdaj mesto z cryptocurrency. Ampak to pomaga, da je direktor in soustanovitelj družbe, ki vodi ta pivnica nekdanji Cambridge University računalniški znanstvenik. To je bil Stephen zgodaj ideja, da namestite prvi sistem Bitcoin v mestu: "Bil sem malce dolgčas in je bilo vodenje moje oči na Bitcoin za nekaj let Narediti nekaj s to zdela dobra ideja.".

On je celo prepričan, da je prihod te inovacije v Cambridgeu pomeni, da je on odgovoren forthe prvi pub transakcija uporabo Bitcoin kjerkoli v Združenem kraljestvu. Kakorkoli že, pomembno je, da se zdaj lahko Cambridge prebivalci in obiskovalci kupijo pijače z digitalnim kovancem!

Via cabume.co.uk


Bitcoin v Afganistanu: dva podjetnika opravita prvo kripto-transakcijo v državiV Bitcoin podjetniki Adam Locklin in Robert Viglione, ta zadnja na spletni strani Coindesk, naredili tisto, kar se zdi, da je treba najprej Bitcoin transakcije v Afganistanu. Vsaj, da je prvi, ki je bila posneta. Viglione kupil Partagas cigaro iz Locklin za 0,1 BTC in to je bilo to.

Vendar pa je to preprosto trgovanje je bilo veliko več kot samo to. Pomagal tako strokovnjaki ugotovili, da Bitcoin potrebuje nekaj stvari, preden se razvija v oddaljenih delih sveta v razvoju, prav tako kot v Afganistanu. Najprej te države potrebujejo izmenjave. Afganistanci lahko radi idejo digitalne valute in super navdušeni vsi nekdo govori o tem... Ampak, kaj lahko storijo, če nimajo ustreznega orodja za prenos, nakup in prodajo Bitcoins?

Narodov, kot so Afganistan zagotovo morali lokalni kripto-prisotnosti, vendar s slabo internetno povezavo, ki je lahko težko misijo za dokončanje.

In to nas pripelje do naslednje zahteve: orodje, ki omogoča Afganistancev, med drugim, da lahko preživijo svoje Bitcoins. In za orodje mislimo pravilno denarnico, ki se lahko poveže z drugimi. Vendar pa lahko ta problem res blizu, da je treba odpraviti, saj novi Bitcoin denarnico iz Kipochi- tistega, kar je velik uspeh v Afriki - je povezovanje s prevladujočim mobilnega operaterja v Afganistanu, Roshan.

Ko ta proces je več, bo vsaka afganistanska Bitcoiner enostaven dostop do ustreznega denarnice preko mobilnega omrežja in stopnjo sprejemanja crypocurrency bodo zagotovo povečali v tem delu sveta.

Via coindesk.com

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih

Post ICO

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Post ICO

Avstralska platforma za množično ponareditev, ki jo ponujajo, vključuje Bitcoin na seznamu valut

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

10 malo znanih funkcij Hidden Inside Blockchain.info

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency