Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Veliko Bitcoin trgovci in rudarji so se sprašujejo, kako bodo svetovne vlade in druge večje organizacije odzivajo na Bitcoin. Doslej je večina vlad ostala večinoma nepotreben. Nemška vlada pa je zdaj označena Bitcoin kot enoto valute in zasebnih sredstev. To označuje prvič, da je glavni vlada dati uradnega statusa na spletni valuti. Priznanje iz ene od najmočnejših in najbolj spoštovanih svetovnih vlad, zaznamuje še en velik korak naprej za valuto.

Bitcoin je bil narejen drugi headways po vsej Evropski uniji. Nemška spletna banka Fidor združil z Bitcoin Deutschland GmbH za začetek online trgovalno platformo. Medtem ko bi lahko to zdi manjše razvoju, se ukvarjajo z Fidor zaznamovala ena izmed prvih krat Bitcoin platforma je začela v sodelovanju z uradnim in reguliranega banke.

Leta 2012 je Francija postala prva država, ki prepozna Bitcoin banka, Bitcoin Central, in še to podaljša licenco. To tudi pomeni, da se bodo vloge v banki zavarovan na podlagi nacionalnih varnostnih in zavarovalnih programov. Ta razvoj je nastala kot rezultat prizadevanj "Paymium", ponudnik denarja preko-IP, ki je tesno sodeloval s francoskimi regulatornih organov, ki jih izobražuje o tem, kaj Bitcoin je in kako deluje.

Nekateri člani Bitcoin skupnosti so bili manj kot navdušena, ki jih ta razvoj, vendar pa, kot bi uradno priznanje pomeni uradno uredbo. Z enim od največjih prednosti Bitcoin pa pomanjkanje nadzora in regulacije, je pošteno, da se sprašujem, če je vlada sodelovanje ali sodelovanje pravzaprav dobra stvar.

Nemška vlada je, na primer, se je odločilo, da je treba nekatere poslovne transakcije, ki vključujejo Bitcoin obdavčena. To povečuje stroške uporabe Bitcoin in se lahko izkaže nekatere vlagatelje od valute. Ob istem času, če bi valuta postal orodje za davčne utaje, je tveganje večje vladne intervencije bi se močno povečala. Minimalna stopnja nadzora lahko dejansko poveča preživetje valute na dolgi rok.

To še posebej velja, saj so prevaranti vedno poskušal iztrgati ljudi off skozi Bitcoin prevare. Fake hedge skladi, opremljene rudarstvo bazeni, računalniški virusi, in prizadevanja za krajo iz denarnice so vse prišlo v zadnjih mesecih, saj so brezobzirni hekerji poskušali vzeti več kot pošteni delež. Priznanje Vlada in nekateri visoki vključenosti ravni lahko ponudi ljudem pravna sredstva za opravljanje scammers, ki bi lahko dejansko pomagajo stabilizirati trg Bitcoin.

Nedvomno bodo nekateri člani Bitcoin skupnosti se Nepokoleban zaradi morebitnih koristi, ki prihajajo skupaj z uradnimi stopnjo priznanja. Konec koncev, nihče ne mara, da plačujejo davke, ne da bi morali skrbeti "big brother" vlada videti čez ramo je običajno dobra stvar. Kljub temu pa bi lahko nadzor dodali prepotrebno stabilnost in zaščitne ukrepe za nastajajoči valuto. Na dolgi rok, bi to lahko poveča sprejemljivost Bitcoin in bi lahko cene še potisnite višje.

Sorodne novice


Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

Bitkoinske izmenjave

Post ICO

Center za avstralski nacionalni slovar izbira Bitcoin kot besedo leta 2013

Post ICO

Peking že ima bar, ki sprejema Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency

Post ICO

Pojavi se še en Bitcoin bankomat, vendar je resnično?

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency