Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Newstudy o digitalni plačilu trendsrevealed da je cryptocurrency del dolgoročnih strategij za 60 odstotkov podjetij in organizacij, ki temeljijo na države Amerike Združene države.

Poročilo Varnost in skladnosti trendi v inovativno elektronsko s plačili, ki jih Ponemon Institute sprosti in naročila, ki jih elektronski velikan HP - anketiranih 634 prebivalcev ZDA. Večina udeležencev delo v IT operacij, varnosti in razvoja tehnologije. Prav tako so "poznajo in sodelujejo" v elektronskih plačil njihovih organizacij trenutna praksa in prihodnji stategies.

Po anketiranje teh tech-zdrava pamet udeležencev, študija ne le ugotovili, da so trije od petih institucije nameravajo podpreti Bitcoin in drugih digitalnih valut, ampak tudi, da 80 odstotkov vzorca meni cryptocurrency bo prehitela fiat valute v prihodnosti.

Za zdaj se je število podjetij, ki že podpirajo digitalne valute omejena, saj je le 14 odstotkov vprašanih, ki razkrivajo njihove organizacije podpirajo virtualne kovance v tem trenutku. Kljub temu pa 11 odstotkov udeležencev je priznal, da nameravajo vključiti podporo v naslednjih šestih mesecih. Devet odstotkov načrt, da to stori v naslednjem letu.

Večina vprašanih - 45 odstotkov - je dejal njihove organizacije bodo čakati več kot eno leto pred sprejetjem digitalno valuto. Na drugi strani, 21 odstotkov je dejal, ni bilo nobenih načrtov za podporo.

Na podoben note, večina vprašanih so velike ljubitelje digitalne denarnice

 24 odstotkov je potrdil, da bi sprejemali digitalne denarnice do leta 2016, medtem ko je 56 odstotkov dejalo, da to storijo v obdobju pet do deset let.

Poročilo, ki se osredotoča tudi na drugih področjih, kot so brezžične standarde, kot so Near Field Communication in storitev, kot so Apple plačilom in Google Denarnica, kaže, da je varnost in spoštovanje, četudi je večina ameriških podjetij se zanima za digitalne valute še dve glavni pomisleki.

Varnost je še vedno največja ovira, ko gre za Bitcoin sprejetje

Poročilo razkriva. Toda večina udeležencev se strinjajo, da je razširjena uporaba cryptocurrencies "neizogibna" zaradi vedno večjega sprejemanja te tehnologije.

Na splošno je raziskava kaže, da ameriška podjetja glej digitalno denarja kot tehnologije z veliko potenciala in pričakujejo, da se Bitcoin in drugih digitalnih kovanci prehitevanje fiat valuto, v petih do desetih letih. Le 20 odstotkov udeležencev ne verjamem v to možnost.

Slike vir: Ponemon Institute

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

10 malo znanih funkcij Hidden Inside Blockchain.info

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Pojavi se še en Bitcoin bankomat, vendar je resnično?

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Post ICO

Začetni vodnik za Monero (nakup, trgovanje, rudarstvo)