BitPOS sistem prodajnega mesta BitPOS, ki se je začel v Avstraliji, med glasovi o tajnem projektu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitPOS sistem prodajnega mesta BitPOS, ki se je začel v Avstraliji, med glasovi o tajnem projektu

BitPOS sistem prodajnega mesta BitPOS, ki se je začel v Avstraliji, med glasovi o tajnem projektu

Obstaja velika novica iz Avstralije v zelo poseben dan za Bitcoin. Medtem ko je cryptocurrency presegla 1.000 $ pečat na Mt. Gox še enkrat, thepoint za prodajo sistemskih BitPOSwas dokončno in uradno launchedin državo.

"Mi smo prenovili našo spletno stran in dodali affiliate program za ljudi, da delež v naš uspeh", Jason Williams, avtor programske opreme, je povedal 99Bitcoins. Platforma temelji Sydney je upal, da prispevajo h krepitvi trgovske zavesti, na področju, ki se je močno izboljšala od začetka leta 2013.

Eden od najboljših značilnosti novega sistema je njegova sposobnost, da lestvice. "Mi lahko reallyramp naše trgovci z malo ali nič uspešnosti losson koli funkcionalnosti. To je še vedno zelo zgodnjih dni za nami in imamo naše oči na nekaj različnih izdelkov, smo dati vsebino sedaj, kot je spletni trgovec funkcionalnost (podobno da BitPay) ".

Poleg tega je ustanovitelj BitPOS poudarja partnerstvo z BitScan, na lokaciji aplikacijo, ki pove uporabnikom, kje najti Bitcoin prijaznih trgovci. "Mi smo se povezali z njimi, tako da vsakdo, ki znaki pri nas dobi brezplačen vnos s Bitscan".

Naš cilj je, da imajo lepo zaokroženo iz portfelja izdelkov, ki vam opeke in malte, kot tudi e-trgovci, sprejme Bitcoin brez napora.

Jason Williams

Ekipa na BitPOS, ki obsega tudi vodilno razvijalec Alex Taylor in poslovnega skrbnika Matt Allen, vidi Bitcoin kot prihodnost denarja. In, po Williams, Sydney mora zdaj okoli 20 Bitcoin prijaznih trgovci, ki se strinjajo s tega vidika. Na splošno v Avstraliji, njegova groba ocena znaša okoli 100 trgovcev.

"Jaz osebno canvassed nekaj bolj znanih delih Sydney in odziv je bil večinoma pozitiven. Na začetek dneva, smo imeli kar nekaj ljudi, se prijavite, da postanejo podružnice v Sydneyu in tudi Melbourne, kar je super. Sem je povedal ljudem, letos je leto Bitcoin drobno. Ne samo, da smo se prijavili trgovci, imamo konkurenta v Melbournu, ki je določen za začetek januarja, kot dobro. To bo pomembno leto za nas, "je dodal.

Za zdaj je BitPOS ekipa kar najbolj uspeh platforme, ki jih odpira rundo financiranja.

Vendar pa je ekipa, ki je ustvaril novo točko prodaje sistema deluje tudi na "skrivni projekt", Williams pokazala.

"Trenutno stanje v Avstraliji je, da je relativno težko dobiti Bitcoins. Na žalost, ne morete jih dobili tako enostavno, kot lahko dobite tradicionalno valuto. Ne morem deliti preveč podrobnosti v tej fazi, ampak ideja je da želimo, da bi bilo tako enostavno, kot tradicionalni valuto ", cryptocurrency strokovnih razkrije in dodal, da" imamo zelo dobro idejo, kako to storiti, in imajo velik poslovni model za njim. Bom lahko razkrije več podrobnosti o ozadju naših projektov bližje pridemo do sojenja ".

Delo na povezavi

Jason Williams, ki je tudi predsednik Bitcoin avstralska zveza, govorili tudi o delu, ki se jih je podjetje v tem času razvil.

"Mi smo začeli, da bi dobili kar nekaj e-pošte prosi za uradne položaje v nekaterih davčnih issueslike politike (ki je, ki jih je davčni urad avstralske) in ali obstaja avstralski ekvivalent denarja, ki posreduje dovoljenje", je dejal, razkrivajo da obstajajo tudi nekateri "zelo embrionalne načrti za konference", ampak nič konkretnega doslej.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Post ICO

Aplikacije za Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Exchange BitCurex ne zaračuna nobenih taks za Grčijo

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba

Post ICO

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

Post ICO

Podjetnik Bitcoin Erik Voorhees, ki ga je zaračunala Komisija za vrednostne papirje in borzo