Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Procesor BitPayhas Plačilni napovedal beta njihovega izplačane plače API Bitcoin za delodajalce. Ta nova funkcija, ki je namenjen za delodajalce in izvajalce izplačane storitev, bo W-2 delavcev (redno zaposlenih ali izvajalec preko agencije) neposredno prejeli del ali celoten neto plačo v Bitcoin.

API je trenutno na voljo samo za delodajalce v Gruziji in Južni Karolini, kot tudi z dovoljenjem izvajalcev na izplačane plače v ZDA, medtem ko je testno obdobje ni končano.

Glede na spletni strani družbe, to je, kako deluje API za vsak del:

Zaposlenih

1. Opt-in neto odbitku na izplačane plače
3. Zagotovite Bitcoin prejema naslov

Delodajalec / ponudnika na izplačane plače

1. Skupni delavec zahteva
3. Sklada serije, ali pred datumom začetka

BitPay

1. Potrdi serija
3. Navedite obvestil o stanju

Družba je bila v razvoju API izplačane plače za plačilo svojo ekipo z 20 zaposlenimi s polnim delovnim časom. Vsak od njih prejme del plače v cryptocurrency, ampak štiri BitPay zaposleni (vključno z CEO) dobil svojo celotno plačo v Bitcoin. Vendar pa so videli možnosti to funkcijo lahko prinese večini podjetij s Bitcoin prijaznih zaposlenih, in se odločil, da se sprosti za javnost.

"Za najdaljši čas je težko vprašanje," Kako kupiti Bitcoin je odgovor zdaj preprosto: "Vprašajte svojega delodajalca«, Tony Gallippi, izvršni direktor BitPay, pravi v izjavi.

Vendar pa glede na Bryan Krohn, CFO v podjetju, to novost pojasnjuje tudi davčno vprašanje okoli Bitcoin. "Ker so vse plače in po odbitku davkov vzeti ven najprej od bruto dohodka zaposlenega, lahko Bitcoins poslana od neto plače neobdavčenega, inje delodajalca bruto poročanje dohodek IRS ostaja nespremenjena," je pojasnil.

Po sprostitvi API, lahko pika na i bo le še ena dobra novica: BitPay tudi napovedala, da je preseglo 20.000 odobrenih trgovcev, ki se zdaj sprejemajo Bitcoin po vsem svetu. Ta skupina vključuje novince Zynga in PrivateFly.com, vendar je podjetje dejansko dodal skoraj 1000 novih trgovci na teden, po stopnji, ki bo zagotovo prinesla veliko rast v letu 2014.Bitkoin prijazna platforma Gyft dobi naložbo v višini 5 milijonov dolarjev in se širi v nove države s pomočjo kriptocurrencyGyftjust ne more končati nas preseneča. Družba je spremenila v Bitcoin srček v maju in je napovedala nove storitve, povezane s svetom cryptocurrency odkar. Ampak to še ni dobra novica: digitalna platforma, ki uporabnikom omogoča, da kupujejo in pošiljanje darilnih kartic preko mobilnih naprav le zavarovati investicijo v višini 5 milijonov $.

Vlagatelji vključujejo A-Grade Naložbe - soustanovitelj je igralec Ashton Kutcher, ki je veliko Bitcoin podpornik -, kapital partnerstvo socialni +, Karlin Ventures, David O. Vreče in Haas Portman.

Vlagamo v tehnologije novoustanovljena podjetja, kot Gyft ki kažejo inovacije in obljubljajo. Na voljo je mobilna premik in Gyft je na misijo za digitalizacijo trg darilne kartice $ 100b.

Ashton Kutcher

 In kakšni so načrti Gyft je za ta denar? Glede na sporočilo za javnost, namerava družba za razvoj podjetja, da bi izpolnili prihodnje potrebe po rasti. "Gyft trenutno sodeluje z več kot 300 trgovcev in bo dodal trgovcem in partnerjem, tudi širitev na trge zunaj ZDA prihodnje leto", dokument dodaja.

Tu se Bitcoin pride. Vinny Lingham, Gyft CEO, razkriva, da je "del mednarodne širitve je, da se države, kjer obstaja visoko tveganje, povezano z sprejemajo kreditne kartice in kjer Bitcoins jemljete off". Lingham pojasnjuje, da "bi se te stranke lahko uporabijo svoje Bitcoins, nakup darilnih kartic in nakupe za postavke, prej niso jim na voljo".

Gyft je bil stalno narašča in to milijonar investicija bo samo push stvari, zagotovo. Samo v zadnjem letu, več kot 10 milijonov $ in 200.000 plastičnih darilne kartice so bili naloženi na platformo. Trenutno je digitalna platforma registracije novo darilno kartico dodal vsaki dve minuti.

"V zadnjem letu smo videli nadaljnjo rast in so na dobri poti, da hit 5 milijonov $ v digitalni prodaji darilo kartice letos," pravi Vinny Lingham in dodal, da "pride običajno več kot 50 odstotkov letne prodaje darilo kartice v četrtem četrtina zato smo navdušeni nad prihodnosti ".

Bitcoin Examiner je pred kratkim objavila intervju z Gyft CEO, Vinny Lingham, da si lahko ogledate tukaj.


Bitcoin dobi kodo valute: XBT daje zakonitost kriptokovratnega trgaŠestih Medbančni kliring, v Zürichu, je kraj, kjer švicarsko enoto strokovnjakov vzdržuje seznam svetovnih imen valut. In so samo naredili najboljše, kar lahko za Bitcoin, ki jih razvrstil kodo XBT in zaradi česar je bolj "uradno".

Zgodba je povedal Jon Matonis, direktor fundacije Bitcoin, in Coindesk objavljeni. Predstavnik šel na institucije, ki praktično povezuje vse švicarske finančne institucije in število bank zunaj države, da predstavi Bitcoin več bančnih uradnikov na e-poslovanje konferenci o. In rezultati so bili pozitivni, kot smo lahko videli.

Po Matonis, ta številka v standardu ISO 4217 valutnih kod, "je pomembno, vendar zaradi njenega vpliva na razvoj, ki temelji na matematičnih valute".

Dodaja, da "zunaj predpisi in vladne odobritve, ki tako pogosto podpirajo razprave o legitimnosti Bitcoin, drugačen tip legitimnosti emergingand ima sposobnost, da iz-preživetje izvoljenih uprav pravnih redih".

Ta sprememba bo zagotovo odprl veliko vrat, da cryptocurrency. Kot Jon Matonis pravi, "XBT lahko predstavlja začetek za standarde Bitcoin in tržno legitimnosti, vendar to zagotovo ni konec". In tu je še en izziv pred: Unicode simbol za Bitcoinwith znak? kot enega od glavnih kandidata.

Via coindesk.com

Sorodne novice


Post ICO

Pojavi se še en Bitcoin bankomat, vendar je resnično?

Post ICO

Bit4coin najavlja novice za leto 2014 po prodaji več kot 1.000 darilnih kartic BTC

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

Bitcoin izmenjavo BTC-e vpliva na napad DDoS

Post ICO

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Post ICO

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja

Post ICO

Bitkoinska izmenjava Kraken prečka kanadsko mejo