Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Že pro-Bitcoin Draper University of Heroes je pravkar postalo še bolj kripto prijazen. Nosilec - šola temelji Silicijevi dolini, ki ponuja posebne programe za izobraževanje potencialne podjetnike - bo ponudila brezplačno spletno Bitcoin tečaj se začne 22. Oktobra.

Inštitut podjetništva, ki se nahaja v San Mateo in ustanovil znani kapitalist Tim Draper, je napovedal, da bo seveda zgodilo, zahvaljujoč sodelovanju med šolo in ZapChain. Glede na sporočilo za javnost, je bil osnovni tečaj namenjen učiti tiste, ki nimajo tehničnega znanja Bitcoin.

Draper upa, da bo "ta nova razburljiva spletni tečaj" združila "številne podjetnike, tveganega kapitala in inženirjev iz Silicijeve doline, ki delujejo v prostoru Bitcoin".

S tako široko paleto udeležencev, bodo študenti lahko izpostavljeni množico idej glede protokol Bitcoin, njene sedanje in potencialne uporabe in njeno sposobnost, da spremeni svet, kot ga poznamo.

Tečaj, ki se bo-off na 22. Oktober in sprejema učence preko te povezave, bo večina znanja, ki ga mreža ZapChain dne Bitcoin strokovnjakov, ki je sestavljen iz več velikih imen v industriji Bitcoin v skupni rabi. Omrežje šteje s članom za "vseh večjih Bitcoin družbe", in upa, da poda temeljno razumevanje protokola Bitcoin in valuto.

"Ko sem ugotovil, da Draper Univerza je izdelavo Bitcoin tečaj, sem vedel, ZapChain potrebno, da se vključijo. Bitcoin je neverjetno tehnologijo, ki lahko omogočijo inovacije v mnogih predelih sveta in sem zelo ponosen kar smo ustvarili. Komaj čakam, da vidim nove izdelke, ki jih ljudje, ki jemljejo Bitcoin Course "ustvarili, je dejal Matt Schlicht, soustanovitelj ZapChain.

Odločitev, da se ponujajo brezplačno Bitcoin seveda ni nepričakovana sploh ko gre za Draper univerzi. Šola je bila prva izobraževalna ustanova sprejeti Bitcoin kot obliko plačila šolnine. Univerza razkriva to seveda želi zapolniti praznino v izobraževalno gradivo česar Bitcoin bolj dostopno.

Po Boost CEO Adam Draper, "je največji problem v Bitcoin sprejemanja svetu prav zdaj je izobraževanje in to je najboljši Bitcoin izobraževanje seveda na spletu. To odgovori na vsa vprašanja, ki jih omogoča dostop do strokovnjakov v prostoru Bitcoin; nihče drug je to storil v kakovostno ".

Sorodne novice


Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Začetni vodnik za Monero (nakup, trgovanje, rudarstvo)

Post ICO

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

15 spletnih mest za vsa vaša vprašanja o kriptografiji

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency

Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

Bitkoinske izmenjave

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu