Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Bitcoin Foundation "izgubil" 4,6 milijona dolarjev v letu 2014, v obdobju 10 mesecev, ne samo, ker je zajela cene Bitcoin, ampak tudi zaradi pretirane mesečnih stroškov.

Čeprav so bili naj bi večino sredstev fundacije, da bi vlagali v nadaljnji razvoj Bitcoin je osnovno tehnologijo, velik kos denarja "dejansko šel proti sponzorira letne konference za Bitcoin skupnosti na blizu pozitivne ničle proračunov," ustanovna direktorica fundacije Bitcoin je dejal, citiral CryptoCoinsNews.com.

V skladu z davčnimi dokumenti iz leta 2013, temelj zapravili 150.000 $ mesečno, večinoma plačal odškodnino zaposlenih kažejo, stroške konferenc in pravne stroške. In čeprav je 2014 dokumenti niso na voljo v tem trenutku, se vsi še vedno čaka, da bi ugotovili, kaj se je zgodilo 5.800 BTC, navedene v dokumentih za preglednost v Bitcoin Fundacije sproščajo lani.

Ko pa podvomil v nedavni spletni Q & A seje, Matonis prepričani, "da ni smešno poslovanja", ki obdaja zadevo. Je zagotovljeno, da je Bitcoin je padec cen največji dejavnik, ki vpliva na sredstva Fundacije.

Med sejo Matonis dejansko navedel razloge, zakaj je Bitcoin fundacija izgubljene milijone v manj kot enem letu. Začel ga opomnil udeležence, da bi bila 4,6 milijona $, izračunane v skladu s ceno BTC v času (marec 2014), kar je okoli $ 673, in ob upoštevanju, da je temelj obdržati več kot 90% svojih sredstev v Bitcoin.

Prav tako je priznal, da je bil temelj porabi okoli 150.000 $ na mesec in da je znesek, postavljeno v času obstoja organizacije je bil le med pol milijona dolarjev in 650.000 $, z naraščajočo ceno, potem povečanje sredstev Fundacije.

Z tečaju pada na manj kot 264 $ na BTC v januarju 2015, je temelj znašla le imajo okoli 600.000 $ v začetku tega leta.

Matonis 'mandat s fundacijo Bitcoin se je končalo 31. Decembra 2014, kar pomeni, da ne poseduje nobene več uradnih informacij o tem, kaj se je zgodilo po tem datumu. Sedanji izvršni direktor organizacije je Patrick Murck.

Kljub temu, ustanovna direktorica fundacije spomnil tudi udeležence Q & A, da je organizacija spremenila svoj fokus od trenutka, vprašanja financiranja postala očitna. Po Matonis, ki zdaj deluje s podjetniki v prostoru Bitcoin pomoč pri financiranju in naložbenih projektov, Bitcoin Fundacija se trenutno osredotoča na jedro razvoja, je glavni cilj v ozadju njegovega nastanka.

Sorodne novice


Post ICO

Bančni giganti, ki podpirajo tehnologijo Bitcoin

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin

Post ICO

Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov

Post ICO

Bitkoin in druge digitalne valute