Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Bitcoin Foundationtoday sprosti premaz na pravo jurisdikcijo [pdf], da bi svojo mala podjetja in start-up člani upravljajo svoje regulativne obveznosti. Prav tako je javno dostopen na Resourcespage fundacije na spletni strani.

Globalni internetni protokol, ki ima iz zelo obetavno za globalno finančno vključenost Bitcoin enostavno omogoča ljudem in podjetjem za izvajanje čezmejnih transakcij. "Ampak to lahko dajo uporabnikom Bitcoin in podjetij pod vodstvom neznane ali obremenjujočih tujega prava," piše v poročilu. Bitcoin podjetja soočajo "možnost branijo regulativnih postopkov in tožb v daljnih krajih."

Robert A. McFarlane, partner v San Francisco pisarni Hanson Bridgett VŽU in predsednik tehnologije pravne prakse v podjetju naročil, so kratka primerji podrobnosti korake družbe lahko sprejme, da se izognejo same predmet obremenjujočih predpisov ali tožb v državah, ki so neprijazne do Bitcoin.

Poročilo obravnava številne zaščitne možnosti: "IP blokiranje (znan tudi kot" geografske ograde "), pregledovanje, ki temelji na podatkih naslova uporabniško vnesli, izvolitve ne prikazovanje oglasov na ciljne skupine v nezaželenih jurisdikcijah, in zagotavljajo manj interakcijo z uporabnikom v nezaželenih jurisdikcijah lahko prikaže da podjetje ne namerava poslovati v določeni državi. "

"Ne Bitcoin podjetje želi izključiti nobene pristojnosti," je dejal Jim Harper, globalno politiko svetovalec za fundacijo Bitcoin ", vendar pa je pomembno, da imajo to možnost. Ko so predpisi neupravičena, ki ga koristi za varstvo potrošnikov, bo bolje, seveda je za opravljanje zavarovalnih poslov v okviru pristojnosti, ki zajemajo inovacije, koristi za potrošnike z Bitcoin, gospodarske rasti in ustvarjanja delovnih mest. "Bitcoinova ustanova na svetovnem forumu SIBOS in BAFTŽe drugo leto zapored je Bitcoin Foundationwill se sodelujejo v Sibostaking mestu 29. September-oktober 2, 2014 in prvič je BAFT Globalni svet Forum 28. Septembra 2014 v Bostonu v zvezni državi Massachusetts. Letošnja tema je "Gradnja mostov" med novimi udeleženci in uveljavljenih igralcev.

"Tradicionalni finance je dosegla svoje meje med nagnjeno. Veselim se sodelovanja s tistimi, ki z vizijo za prihodnost in svet, v katerem imajo vsi ljudje, kljub socialni in ekonomski položaj in državo, v kateri živijo, možnost dostopa in sodelovanja v svetovnem gospodarstvu, "je dejal Jon Matonis, izvršni direktor fundacije Bitcoin. Dodaja, "Zdaj je pravi čas. Zdaj pa le zgolj motnje finančnih storitev, Bitcoin ponuja velike priložnosti za uveljavljenih operaterjev v smislu večje učinkovitosti in večje varstvo potrošnikov. "

Sibos združuje več kot 7000 odločevalce in tematske strokovnjaki iz finančnih institucij, tržnih infrastruktur, multinacionalne korporacije in tehnoloških partnerjev. Vsak dan bo Innotribe na Sibos potopite v eno temo, jo raziskuje iz številnih zornih kotov in vabi občinstvo, da razmisli o vsaki plati skupaj. Ponedeljek se bo osredotočil na "motnje in možnosti šifrirnih-valut", v torek je "K 21. Stoletja mrežno organizacijo", bo sreda izložba "Innotribe Startup Challenge Grand Finale", kot tudi raziskati "zmogljivosti za inovacije" in četrtek zaokrožuje z živahno razprave o "FINTECH inovacijski ekosistem."

Leta 2013, Patrick Murck, generalni svetovalec, je predstavljala temelj v Dubaju. Jon Matonis, izvršni direktor in ustanovni član uprave, bo zastopa fundacijo Bitcoin v Bostonu naslednjih sej:

Nedelja, 28 september

Spreminjanje Lives: En Bitcoin naenkrat (samo za povabljene)
10: 00-10: 30 EST

Ponedeljek 29 september

Prihodnost denarja - Vzpon Cryptocurrencies
9: 30-10: 30 EST

Uredba - Cryptocurrencies
11:00-12:00 EST

Če si želite ogledati celoten zvočnika črta je, obiščite SIBOS.

Image courtesy of Bitcoin Foundation.


Bitcoinova fundacija pozdravlja Bitcoin FranceBitcoin Foundationtoday napovedal dodajanje Bitcoin Franciji, desetem poglavju podružnice, da se pridružijo fundacija naraščajočo mednarodno mrežo voditeljev, ki zagotavljajo izobraževanje lokalnih medijev, trgovcev, potrošnikov, oblikovalcev politike in regulativne agencije. Philippe Rodriguez služi kot predsednik, Thomas Franciji kot blagajnik, Pierre Noizat generalnega sekretarja in članov odbora Thomas Voegtlin, Gonzague Grandval, David François in Eric Larcheveque.

"Francija je država, v kateri svoboda na prvem mestu kot zgornjo vrednost, zaradi česar je država plodna tla za inovativne storitve in podjetja, ki uporabljajo protokol Bitcoin," je dejal Jon Matonis, izvršni direktor.

"Veseli nas, da se poveže s fundacijo Bitcoin spodbujanje protokol Bitcoin in izobraževati oblikovalcem politik v Franciji. Globoko verjamem, da Bitcoin ima potencial, da se motijo, ne le del finančnega sistema, kot ga poznamo, ampak po cesti, drugi trgi, kjer je zaupanje v osrednji organizaciji trenutni status quo, "je dejal Philippe Rodriguez, predsednik Bitcoin France.

Francija trenutno uvršča na četrto mesto po vsem svetu globalnih aktivno Bitcoin vozlišč in v zadnjem času, minister za finance Michel Španiji je povedal: "Prepričani smo, da bi morala Francija naj ljudje poskušajo, naložbe in razvoj poslovanja z Bitcoin, preden smo ga obdavčiti." Prav tako je ugotovil, da je, ko gre za uredbe, so raje vzeli srednjo pot, "na pol poti med najstrožjimi predpisi [iz] Kitajska, Japonska ali Rusija ali najlažjih predpisi države, kot so Združene države Amerike, Kanada in Izrael sprejete."

Sorodne novice


Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja

Post ICO

Peking že ima bar, ki sprejema Bitcoin

Post ICO

10 malo znanih funkcij Hidden Inside Blockchain.info

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu

Post ICO

Avstralska platforma za množično ponareditev, ki jo ponujajo, vključuje Bitcoin na seznamu valut

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitkoineri dobijo ekskluzivni dostop do predprodaja vstopnic

Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu