Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

V pripombah danes predloženih Bitcoin Foundationhighlights potrebo po dostopu javnosti do "obsežne raziskave in analize", da je New York Oddelek za finančne storitve je (NYDFS) navedeni pri uvajanju svojega "BitLicense" predlog. Komentar Fundacije želi naučiti Utemeljitev NYDFS uporablja utemeljiti svojo tehnologijo specifično zakonodajnega predloga, ki se upira konsenz med državo in zveznih regulatorjev, ki se povezujejo Bitcoin kot nove finančne tehnologije v obstoječe regulativne programe.

Dne 5. Avgusta 2014 je Bitcoin fundacija predložila predhodni komentar, ki zahteva "kopije vseh obvladovanja tveganja in analize stroškov in koristi (ali drugo sistematično ocenjevanje), ki je del" obsežne raziskave in analize, iz izjave o potrebah in koristi za predlagano uredbo. "Istega dne, NYDFS obljubil dostavo materiala po svoji enoletni preiskavi proizvaja v 20 dneh. Toda 9. Septembra 2014 je NYDFS zamudo dostavo svojih raziskav do decembra, tudi mimo roka komentar obdobje od 20. Oktobra 2014.

Bitcoin je internetni protokol, katerega bistvo je decentralizacija, ampak komentar Foundation predpostavlja, da dobro oblikovana in -implemented ureditev lahko rastejo v Bitcoin ekosistemu, ki proizvajajo koristi za New York potrošnike, trge, gospodarstvo in delovna mesta. NYDFS ni pojasnila, kako bi njihovo "BitLicense" predlog, nov, tehnološko posebna ureditev, dejansko izboljšanje okolja za Bitcoin ali New York potrošnikov.

Jim Harper, globalno politiko svetovalec za fundacijo Bitcoin piše: "The žrtvovanje nekaj decentralizacije v podporo drugih dajatev v Bitcoin ekosistemu mora izpolnjevati visoke dokazno breme. Nihče ne bi smel želite uredbo, ki žrtvuje koristi Bitcoin, če to povzroča neznane ali zgolj špekulativne koristi za New York potrošnike New York finančnih storitev trgu. "

V nasprotju z NYDFS, so različne ameriške vladne in pravne osebe delal za vključitev Bitcoin v obstoječih predpisov. Finančnega ministrstva ZDA za finančne Crimes Uveljavljanje omrežja (FinCEN), ZDA Internal Revenue Service, ameriška zvezna volilna komisija, Texas Oddelek za bančništvo in Office Kansas je državnega komisarja banke so vsi sprejeti bolj skromen pristop, usklajevanje z drugimi subjekti in vključevanje Bitcoin v obstoječih zakonih in drugih predpisih, kot jih uporablja. Ta pristop utira pot za varen in pameten okolje, da bi Bitcoin podjetjem, da razvijejo zanesljivih storitev za potrošnike.

"BitLicense" Predlog vsebuje več spotike blokov. Harper poudarja, "The jezik predlog" BitLicense "bi veljala nefinančne uporabe javne knjige Bitcoin je, med drugim komunikacijske in ekspresivne namene. To bi Zamjeriti ZDA ustavne zaščite proti regulaciji govora. "The" BitLicense "predlog zahteva nerazumno finančni nadzor, ki lahko krši četrto spremembo.

"Regulativni režim, ki je izrazito v neskladju z drugim, je zelo verjetno, da ustvarjajo neučinkovitost v nacionalnih in svetovnih trgih, kar bi zavirajo konkurenco, ovirajo zagotavljanje koristi za potrošnike in onemogočilo potrošnike," zaključuje Harper. "New York je zelo posebno stanje, vendar vam priporočamo, da se pridružijo nacionalni in globalni skupnosti regulatornih organov, ki jemljejo metodičen interaktivnega pristopa k ureditvi Bitcoin poslovanja."

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih

Post ICO

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu

Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

Pridobitev Lemonove denarnice z LifeLockom izbriše vsa pričakovanja glede Bitcoinove podpore

Post ICO

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Post ICO

Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

5 Razlogi, zakaj internet denarja bo zdrobil centralizirano financiranje