Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Dobrodošli na 99Bitcoins "zadnji teden krogu navzgor z najbolj pomembnih novicah objavljeno v preteklem tednu.

Bitcoin izmenjava Igot.com začenja obdelavo plačil storitev v 40 državah

Avstralski izmenjave Bitcoin Igot.com začenja novo storitev za obdelavo plačila cryptocurrency, ki bo na voljo v 40 državah, kot je v torek (7.). Igot je Merchant Rešitev bo tako elektronske drobno in fizičnih trgovin razširila po vsem svetu, da sprejme Bitcoin za blago in storitve, pri čemer je določen znesek v višini 0,5 odstotka.

Rastoče podjetje, ustanovljeno leta 2013 in ima sedež v Adelaide (Južna Avstralija), upa, da bo neposredno tekmovati z velikani, kot so BitPay, Coinbase in GoCoin. Igot razvija svoje storitve v zadnjih dveh letih s trgom nakazila v mislih, vendar platforma Bitcoin je zdaj pripravljen, da začne poslovati z obdelavo plačil.

Celoten članek o 99Bitcoins

Bitcoin alternativa LEOCoin povezana s sumom piramidni shemi

Zadnji Bitcoin alternativa združile medijske pozornosti, je LEOCoin doslej trobili na več kot 130.000 trgovcev, ki so domnevno podpisane, da jo sprejmejo kot plačilo. Ta trditev se naslovi zatrjujeta, kažejo, da je LEOCoin hitro zbiranje zanimanje mednarodne skupnosti. Vendar pa predstavniki projekta ima za več kot en teden bili pripravljeni zagotoviti podporo pri teh izjav.

Kljub zahtevam, je LEOCoin ni predložila seznama trgovskih partnerjev ali bel papir podrobno specifikacije svojega "revolucijo" cryptocurrency. Molk o zadevi popelje na novi luči pri preučevanju zgodovine projektov ustanoviteljev Dan Anderson in Atif Kamran.

Vir: Coindesk

Massachusetts policija prisiljeni plačati 500 $ Bitcoin odkupnino za hekerje

Policijski oddelek Massachusetts je bil prisiljen plačati $ 500 Bitcoin odkupnino za hekerje, ki so šifrirane vitalne zapise o svojem računalniškem omrežju.

Tewksbury Policija je prišel pod napadom s strani kriminalcev, ki so okužene svoje omrežje z obliko interneta malware decembra pred zahtevno denarja za dešifriranje datotek. Program se imenuje CryptoLocker okuži prek e-pošte in nato pehanje podatkov na računalniku. To je povzročilo policijskih sistemov, ki se določi od štiri do pet dni, po Tewksbury Town Glasnik.

Vir: Daily Mail

Član sveta direktorjev pravi Bitcoin Foundation je "dejansko v stečaju"

The Bitcoin Foundation je "dejansko v stečaju." Obtožba je bil pred kratkim objavljen na Reddit Olivier Janssens, izvoljen v odbor fundacije direktorjev prejšnji mesec.

Delovno mesto je objavljen na Bitcoin je sub-Reddit se začne z "obvestilom v medijih", ki se glasi "The Bitcoin Foundation ne predstavlja Bitcoin na kakršen koli način. To je zgodovinsko najel nekaj Bitcoin razvijalci, lobisti in organizirala konferenco. "

Celoten članek o 99Bitcoins

Bitcoin podjetje Coinapult obnavlja storitev naslednje kramp

Bitcoin ponudnik za shranjevanje in obdelavo plačil Coinapult se je vrnil na spletu sledi na izpad v zvezi z kramp prejšnji mesec. Po vrsto varnostnih izboljšav, lahko uporabniki Coinapult zdaj deponiranje sredstev in "zaklepanje" in "odkleniti" njihove Bitcoin do fiat valute ali sredstev. Bili so že omogočen dostop za prijavo je 21. Marca in dvigi so ponovno omogočili, pet dni kasneje.

Vroča denarnico napad, ki se je zgodila 17. Marca, je povzročilo izgubo 150 BTC (približno $ 42.900). Coinapult napovedala, da je ustavitev vseh dejavnosti prek Twitterja še isti dan.

Vir: Coindesk

Prvi regulirana izmenjava britanski digitalna valuta v pripravi

Finančni nadzorni organi so v pogovoru z enim od največjih svetovnih digitalni valutnih trgih glede možnosti vzpostavitve izmenjave Bitcoin v Veliki Britaniji.

Coinbase je bila ustanovljena leta 2012, ki zagotavlja platformo za uporabnike, da posel z novo valuto. V podporo bank in borze v New Yorku je sprožila urejeno izmenjavo Bitcoin v ZDA z več kot 100 milijonov $.

Vir: RT

Nekdanji Nike CIO Anthony Watson, da se pridružijo Bitcoin zagona BitReserve

Nike Inc je poročala, da je nekdanji CIO Anthony Watson je pridružil Bitreserve kot predsednik in COO. Izkazalo se je, da je bil Watson nesrečen na tem območju Portland. Je doživela "kulturni šok", medtem ko živi v Portlandu in delajo v Beaverton, kjer je sedež Nike.

Ko Watson levo Nike, je spoznal, da bo samo vesel, ki živijo v velikih mestih, kot so New York, Los Angeles, ali Londonu. Zdaj bo živel v Los Angelesu, a ves čas potovanja, predvsem med San Franciscu in Londonu. Podjetje ima sedež v San Franciscu, Londonu, na Portugalskem, v Šanghaju, in Charleston, Južna Karolina.

Vir: CoinSpeaker.com

Bitcoin izmenjava Buttercoin zapreti zaradi pomanjkanja finančnih sredstev

na osnovi države Amerike Združene cryptocurrency zagonu Buttercoin je napovedal, da se bo ugašanje v petek, 10. Aprila. Izmenjava Bitcoin podprta z Y Combinator in Google Ventures se zapira svojo spletno platformo, zaradi pomanjkanja finančnih sredstev.

Sporočilo na spletni strani družbe trenutno glasi: "Buttercoin bodo izklopili naše storitve na 10. April ob 11PM Pacifiku. Bodite prepričani, da se premaknete Bitcoins drugi službi in odstranite dolar stanja. Vam želimo vse najboljše! "

Celoten članek o 99Bitcoins

Coinbase napoveduje Bitcoin maraton hekanja s 70.000 $ v nagradah

Coinbase je objavila podrobnosti o svoji drugi maraton hekanja konkurence, vključno z 70.000 $ v Bitcoin nagrad in z all-star sodeč plošči.

Družba, ki ponuja številna orodja za razvijalce, pravi, da se želi aplikacije, ki bodo našli novih primerov uporabe za Bitcoin in bi bilo "bolj dostopna". Nagrade v razponu od $ 10.000 (1. Mesto) do $ 500 (5. Mesto), v Bitcoin v času, ko so zagotovljeni nagrade.

Vir: Coindesk

Wall Street investicijske družbe ne more upreti Bitcoin

Wall Street trgovanje podjetij so previdni veliko, vendar pa ne more obdržati svoje oči off Bitcoin. Velike trgovske in investicijske hiše ne želite zamuditi o morebitnih možnostih dobička kot Bitcoin še naprej raste.

Več velikih lastniških trgovskih podjetij so namakanjem svoje noge v Bitcoin, zahvaljujoč dobička priložnost, da lahko ponudijo in njegovo sposobnost za racionalizacijo transakcije, glede na članek v The Wall Street Journal. Vse večje zanimanje za Wall Street trgovanje in investicijskih podjetij služi za dvig profila Bitcoin je v investicijski skupnosti in gospodarstva na splošno.

Vir: CryptoCoinsNews.com

Rand Paul je prvi predsedniški kandidat sprejeti Bitcoin donacije

Rand Paul je v zgodovino. Kandidat libertarno republikanec, ki se bo izvajal v letu 2016, je sprejemanje Bitcoin donacije za financiranje svoje predsedniške kampanje. Čeprav je Paul, ameriški senator iz Kentuckyja, ni prva ZDA politik sprejeti cryptocurrency, je prvi predsedniški kandidat odpreti vrata Bitcoin.

Odločitev se morda zdi revolucionarno, vendar je dejansko sodi v skladu z mnenjem Rand Paul je o tem, kako bi morala vlada pristop denar. Glede na Kentucky senatorja, ameriška vlada shouldadopt pristop "hands off" za nadzorovanje denarja v državi.

Celoten članek o 99Bitcoins

SendGrid kršitev račun je bil uporabljen za napad Coinbase

Hekerji ciljno SendGrid, množično e-poštno storitev, ki jih 180.000 podjetij, vključno z uber, Pinterest, Spotify in Foursquare, ki se uporablja, da bi prodrli Coinbase, eden od najbolj priljubljenih izmenjave Bitcoin.

SendGrid je potrdila, da je bila ena od njegovih strank, povezanih z Bitcoin ogrožena v sredo. To ne bi bilo ime kupca, vendar Coinbase potrdili v elektronski pošti v četrtek, da so hekerji ogroženo njegovo SendGrid račun, čeprav je dejal, ni Bitcoin je bilo ukradeno.

Vir: NYTimes.com

Bitcoin prevara opozorilo - BTC-MULTIPLIER.COM

Vsakdo ve, da so Bitcoin Ponzi sheme besen na internetu. Včasih oni težje prepoznati kot druge. Včasih pridejo v obliki celotnih valut, katerih edini namen je, da izhod z večino dragocenih kovancev, drugi krat oni tudi izmenjave.

Toda večino časa oni samo Ponzi sheme, lahko razloči v tem, da bi nezaslišano obljube, so nejasna o tem, kako so v resnici, da dobiček, ki jih nameravajo vrniti, in nekako vedno uspelo, da imajo slabe slovnice.

Vir: CryptoCoinsNews.com

Coinsetter širi storitve po pridobitvi kanadski Bitcoin menjalnega CAVIRTEX

sedežem v New Yorku Bitcoin menjalnem Coinsetter je napovedal nakup kanadskega Virtual Exchange, ustanovljeno leta 2011 in predvsem znan kot CAVIRTEX. Odločitev Coinsetter zaznamuje začetek nove ekspanzijske projekta v svetovnem BTC deviznem trgu.

Glede na platformi ZDA, nakup "predstavlja enega izmed največjih M & A [združitev in prevzemov] obravnava bo potekala v rastočem prostor digitalni valuti."

Celoten članek o 99Bitcoins

Predsednik uprave največje ameriške banke skrbelo Silicijevi dolini in Bitcoin krajo svoje podjetje

Človek, ki vodi največjo ameriško banko ne more končati skrbi mladih tehnoloških podjetij. V svojem letnem pismu delničarjem ta teden, JP Morgan izvršni direktor Jamie Dimon opozoril vlagatelje in tiste v bančni industriji, "je Silicijeva dolina, ki prihajajo."

"Obstaja na stotine novih podjetij z veliko možganov in denarja, ki delajo na različnih alternativ klasičnega bančništva," Dimon je zapisal v pismu. "Tisti, ki ste brali o najbolj so v poslu posojanja, s katerimi lahko podjetja posojajo za posameznike in mala podjetja zelo hitro in - ti subjekti verjamejo. - učinkovito z Big podatkov za izboljšanje kreditne sklepanje"

Vir: Mashable

Bitcoin trgovanje bori za sodelovanje "potop"

Bitcoin Trgovanje drži ceno nad spušča Lagati linijo. Upad se zdi neizogibna, vendar se vedno z zamudo. Upadanje cen se giblje v smeri $ 230 so večkrat potegne navzgor, kot je razvidno iz sveča odvaja visel nad breznom. Vstran korektivnih struktura je dosegla za 200 obdobjema drseče povprečje kritičen tik nad njo. To je tipičen stičišče, na kateri bi se razpon cene začnejo pogodbo, preden dokončno loputanje navzdol v zatonu. Vendar pa ti gole sveče stenji pomeni, da je Rvati dogaja med kupci in prodajalci tukaj blizu lows.

Se ne uporablja v lamentiranje pomanjkanje jasnosti. Namesto tega, kaj menijo, da je, medtem ko padec na predvidenih ciljev upadanja neizogibna tudi priložnost za medveda past v grafikonu.

Vir: CryptoCoinsNews.com

PayPal sedaj omogoča svojim trgovcem sprejeti Bitcoin

PayPal sedaj omogoča vse njene trgovci sprejeti Bitcoin. Dobra novica je "delijo" prek vložitve nedavno predložila Komisiji za vrednostne papirje.

Dokument navaja, da je trgovec z uporabo PayPal lahko "povezati z Braintree začeti sprejemati plačila s kreditnimi ali debetnimi karticami, PayPal, Venmo, digitalne valute kot Bitcoin ali drugih plačilnih rešitev z enim integracije."

Celoten članek o 99Bitcoins

Kako Bitrated želi postaviti zaupanje nazaj v Bitcoin

Kot decentralizirano valute Bitcoin je tako kritizirali in praznovali za njeno pomanjkanje regulativnega nadzora. Za razliko od kreditnih kartic - ali drugimi tradicionalnimi načini plačila - Transakcije Bitcoin so dokončne glede na obliko, skoraj brez zatekanja za potrošnike v primerih goljufij.

To, poleg pol-anonimnosti z digitalnim valuto zagotovljeno, je povzročila nekaj na vprašanje, kako se udeleženci v transakciji Bitcoin mogoče zaupati. En Bitcoin zagon, Bitrated, meni, da je lahko odgovor.

Vir: Coindesk

Xapo prinaša Bitcoin da eSports z novimi partnerstvi

Odkar Bitcoin pridobil več mainstream pozornosti, je postalo jasno, da so bile nekatere skupine ljudi naravno privlači zamisel digitalno valuto. Ena od teh skupin so bili igralci, ki so bili sposobni, da svoje močne GPU delati rudarstvo Bitcoin v prvih dneh. In kot smo videli v zadnjem letu tako, video iger in Bitcoin še vedno zdi, da gredo z roko v roki.

Večina ljudi še vedno videti konkurenčno igranje kot tržno nišo. Na nek način, da imajo prav, saj obstaja veliko več športna zabava v primerjavi s številom igralcev, ki svoje igre bolj resno.

Vir: Inside Bitcoins

Sorodne novice


Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Bitcoin je radikalna sprememba v zgodovini denarja

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

Amazon je bil zaskrbljen zaradi BitLicense

Post ICO

Bitkoinske izmenjave

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina