Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo

Virtualni ponudnik storitev Clipperz, platforma, ki sprejema le Bitcoin, je zapustil Združene države in zagotovo preselil v Iceland.The storitev, ki poteka močne šifrirane algoritme v brskalniku, je bil tiho gibljejo v evropske države od septembra, vendar je končni spremembe so še vedno čakajo, da se izvaja na 1. Januar 2014. Najprej bo Clipperz zapustil the.com domeno in se po novem imenujejo Clipperz.is.

".. Lahko se sprašujem, kaj je bilo narobe s predhodnim dogovorom Nič nismo popolnoma zadovoljni z vsemi našimi ponudniki: Joyent za SmartOS gostovanje, Dyn za DNS storitve, Amazon za varnostne kopije", platforma razlaga je z messagepublished na spletni strani Clipperz. Toda razlaga pride takoj po: očitno je, da so ustanovitelji zahtevka platforme, da je "na udaru", kljub dejstvu, da se niti Clipperz infrastrukture niti šifriranih podatkov izpostavljen nobeni nevarnosti.

Glede na spletno stran, vse, kar je začel v juniju, po uvedbi nove spletne strani Clipperz in njegovo Bitcoin-izključno funkcijo. Po številnih obtožb, Clipperz banka, največja v Italiji, razmišlja, da zaprete račun platforme zaradi morebitnih domnevnih goljufij in notranjih politik pranja denarja.

"Kaj se bo zgodilo zdaj ne vemo. Ni še nobene formalne obtožbe proti nam, vendar pa to ni povsem neverjetno, da bi en sam tožilec odrediti zaseg Clipperz sredstev, vključno z domeno in strežnike kot" predhodni poti previdnostni ukrep ". Naš prvi cilj na tej točki je zaščititi Clipperz, svoje uporabnike in njihove podatke. Mi smo delali na to iz čiste strasti za skoraj osem let. Narediti nič nezakonitega, ampak omogočajo ljudem, da bi bolje zaščitili svoje najdragocenejše bitov informacij. Borili se bomo, da se prepreči nikomur, da bi ga uničili samo s podpisom papirja. Mi lahko in bo storila vse, kar je v naši moči, da bi dobili nepooblaščen dostop do vaših šifriranih podatkov, kot so težko in drago, kot je mogoče ", je sporočilo dodaja.

Prvi korak je bil ravno spremeniti tehnične infrastrukture spletne strani iz ZDA na Islandijo, zaradi uspeha Media Initiative Islandski Modern, ki je pristojno, da zagotavlja zaščito ljudi in institucij, ki se borijo za svobode izražanja in obveščanja.

"Joyent, naš prejšnji ponudnika gostovanja, je varno dogovor pristanišče v mestu z organi EU, ki lahko intervenira na Clipperz strežnikov, kot če bi se fizično nahaja v EU. Or Joyent lahko prisiljena s FISC da se predajo podatkov, ključe ali gosli z našo kodo. Or ameriških oblasti lahko samo preklicati Clipperz iz registrov DNS ali pa preprosto izkoristiti svoj TLD. Tako smo imeli druge izbire, ampak se gibljejo na kraj, kjer imamo vsaj možnost, da dejansko začeti boj, če je to potrebno ", da je mogoče prebrati na spletni strani.

Čez nekaj tednov bo Clipperz tudi izvajati še veliko spremembo in nato v plačane storitve, vendar "preglednost bo ostala", deloma zaradi jamstev, ki jih cryptocurrency.

Sorodne novice


Post ICO

Ameriško sodišče ustavi Mt. Gox iz dražbe domene Bitcoin

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Post ICO

Evo prvega Bitkoinega otroka

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Podjetnik Bitcoin Erik Voorhees, ki ga je zaračunala Komisija za vrednostne papirje in borzo

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Davčni urad Avstralije (končno) sprosti smernice Bitcoin

Post ICO

Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu

Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije