Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note

Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note

Veliko se je zgodilo v Bitcoin svetu v zadnjih dneh. Ne samo, da je Coinbase širi v Združenem kraljestvu, vendar Nasdaq izmenjava na Švedskem je pravkar odobril ustanovitev temelji Bitcoin trguje na borzi, opomba (ETN).

UK Bitcoiners lahko zdaj uporabljajo storitve, ki jih na podlagi San Francisco Coinbase, ki vključuje nakup in prodajo BTC pomočjo britanskih funtov in tudi vzpostavitev Coinbase denarnice.

"Prav tako smo veseli, da sporočamo dodajanje BTC / GBP in BTC / EUR valuti pairson Coinbase Exchange za uporabnike v Združenem kraljestvu," izmenjavo napovedal ta torek (28.). Poleg tega lahko trgovci s sedežem v Veliki Britaniji uporabljajo tudi orodja Coinbase in začeti sprejemati Bitcoin kot možnost plačila na dnevni osnovi.

Naše poslanstvo je Coinbase je, da plačila, bolj odprto in učinkovito po vsem svetu. Širitev v Veliko Britanijo, je pomemben korak na poti k temu cilju in bo lažje za dostop Bitcoin v eni izmed finančnih prestolnic sveta.

V tem času, na Švedskem

je nova temelji Bitcoin trguje na borzi Opomba pravkar prejel uradno odobritev finančnega nadzornega organa Švedske, Finansinspektionen.

XBT ponudnika AB napovedal to sredo (29. Mesto), ki je začel njen Bitcoin Tracker One, prvi, ki temelji na cryptocurrency varnost na voljo na organiziranem izmenjavi.

Alexander Marsh, predsednik uprave XBT ponudnika, je dejal, da je družba "ponosen, da ponudi prvi na svetu" Bitcoin tracker ", da se z njimi trguje na organiziranem borzi."

"Z vključitvijo tega preprost in varen način, da vlagajo v Bitcoin upamo, da so odpravljene meje, ki prej preprečiti posameznike in podjetja, da bi lahko dejavno vlagati v kar verjamemo, da je prihodnost denarja,"

Bitcoin Tracker Eden je bil zasnovan "vlagateljem zagotoviti enostaven dostop do donosov osnovnega sredstva, ameriškega dolarja na Bitcoin, manj pristojbinami vlagateljev," je družba napovedala. Po prejemu uradnega dovoljenja, bo storitev zdaj treba sprejeti v trgovanje na Nasdaq Stockholmu in bo začel delovati 18. Maja.

"To so razburljivi časi za Bitcoin ekosistemu," je dejal Staffan Helgesson, član uprave XBT ponudnika in dodal, da bo "Bitcoin Tracker Ena prvi svetovni finančni instrument, ki zagotavlja potrošnikom in institucije možnost, da vlagajo v Bitcoins ne hranijo same kovance. "

Sorodne novice


Post ICO

Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin

Post ICO

Bigcoin Big Lasulje

Post ICO

Prvotni podružnica Bitcoin v Južni Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

5 Razlogi, zakaj internet denarja bo zdrobil centralizirano financiranje

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com