Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Ko se začne svojo pot leta 2011, je Kraken izmenjava postala ena izmed najbolj priljubljenih in pogosto uporabljajo Bitcoin exchangesin omrežja.

Družba s sedežem v San Francisco je priljubljena med poklicnimi trgovci zaradi svoje inovativne funkcije, hitro izvršbe, visoka varnost in izjemno podporo. Trdi, ekskluzivno partnerstvo in popolno skladnost s predpisi z veliko število trgovcev po vsem svetu, pa tudi vlada v Tokiu, in BaFin urejene Fidor banke.

Podjetje je najbolj izrazit izmenjave Bitcoin se ukvarjajo v evrih, pa tudi delo z nekaj drugih valutah, kot so ameriški dolar, jen in kanadski dolar. Kraken je nenehno hvalijo kot top izmenjave Bitcoin, ki ga mediji tretjih oseb in je bil prvi Bitcoin izmenjava bo angažiral s Bloomberg terminalov.

Že danes, je družba objavila nov blog oznani svojo odločitev za zmanjšanje vse pristojbine trgu. Kraken bo vključeval nov "model, avtomat-taker", katerega cilj je zmanjšati trgovalne provizije platforme.

Glede na mesto, bo to "avtomat-taker modela" funkcija zagotoviti nižjo pristojbino za vzdrževalcev trga, ki ponujajo likvidnost na trgu odjemalci. Ta odločitev je zaradi visokega javnega povpraševanja, Kraken je dejal in pojasnil, da so bile njegove stranke, ki prosi za nižjo sistemu pristojbin. Ta "modelar-taker" bo dal strankam enostavnejši in zmanjšano strukturo pristojbin.

Kako deluje?

Pristojbina za kavo velja za primere, ko trgovec zagotavlja likvidnost v knjigi naročil, ki odreja omejitev odkupa pod tržno ceno ali omejitve prodajne nad tržno ceno. Pristojbina se plača samo na kavo (kavo takse), ko so taka naročila, ki jo sprejme novih prihajajočih naročil.

Zato, pristojbina kupcu velja za primere, ko je trgovec confiscates likvidnost iz knjige, ki odreja omejitev trg / nakup, ki se izvaja takoj v odgovor na predhodno postavljen limit, da o knjigi.

Kot je opisano zgoraj, bodo vsa vnaprejšnja naročila sproži bodisi trg ali mejnih naročila in kavo ali uvajalnega bo prožena trg ali omejiti red.

Prednosti "modela TV-taker"

Trgovci, ki zagotavljajo likvidnost v knjigi naročil bodo imeli koristi od tega novega sistema, medtem ko bodo trgovci, ki odstrani likvidnost iz knjige naročil koristi od te zmanjšane sistemu pristojbin v primerjavi z običajnim sistemom pristojbin. Čeprav odjemalci plačali samo 0,10% več kot ustvarjalci, se bo "modelar-taker" to izravna skozi globlje likvidnosti in strožjih namazov.

V smislu poslov Bitcoin-fiat valute, pristojbina za kavo gre tako nizko, kot 0% in največ 0,16%, odvisno od obsega trgovanja. Pristojbina za taker gre tako nizko, kot 0,10% in do 0,26%, odvisno od zneska, ki se trguje. Vendar pa lahko več o novi strukturi pristojbin izveste tukaj.

S tem novim modelom kavo-taker, trguje znotraj sistema cryptocurrency bo imela tudi novo strukturo, zaradi splošne znižanjem pristojbin. Vendar pa je "modelar-taker" ni vključen v smislu temnih pristojbin bazen, čeprav je, da je tudi bila spremenjena. Razlog za to je, da je "modelar-taker" samo koristno, če si lahko ogledate knjigo naročil.

Nova struktura pristojbin Kraken se bo aktivirana v nekaj tednih, od 1stAugust.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin je radikalna sprememba v zgodovini denarja

Post ICO

Bitkoin in druge digitalne valute

Post ICO

Bitcoin izmenjavo BTC-e vpliva na napad DDoS

Post ICO

Ekipa BetCoin Casino začenja novo spletno mesto BetCoin Circle in pripravlja več novic

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

Post ICO

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Post ICO

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Post ICO

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW