Bitkoinska izmenjava Kraken prečka kanadsko mejo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitkoinska izmenjava Kraken prečka kanadsko mejo

Bitkoinska izmenjava Kraken prečka kanadsko mejo

Kanada je na Bitcoin roll. Po javno stališče kanadskega senata je na cryptocurrencythat je bil objavljen prejšnji teden, je Kraken odprla izmenjave Bitcoin v državi.

Bitcoin Izmenjava temelji San Francisca se je uradno začela v Kanadi zahvaljujoč sodelovanju z Vogogo, plačilni procesor, ki temelji-Calgary.

"Vogogo in Kraken delajo na več pobud industrije in partnerstvo je zdaj aktivna v Kanadi, da bi Kraken na voljo strankam po vsej državi. Platforma Vogogo zagotavlja Kraken pri upravljanju prefinjeno tveganj, varnosti, skladnosti in obdelavo plačil storitev, ki omogočajo strankam Kraken je v neopazno izmenjujejo med kanadskih dolarjev in Bitcoin ali drugih cryptocurrencies, "se glasi sporočilo za javnost.

Kanadski Bitcoiners zainteresirani za uporabo storitev Kraken je lahko to storite enostavno in hitro, pretvorbo kanadskih dolarjev v BTC z interaktivnimi e-Transfer in prenosov elektronskih sredstev (EFT). Uporabniki lahko takoj začnete trgovanje z interaktivnimi depozitov, ki so običajno knjižena v dobro njihovih računov v nekaj minutah po tem, ko je poslal.

Pristojbine, ki jih izmenjavo zaračunajo - šteje največji tržni obseg Euro - stanejo 0,10% za trgovce v velikem obsegu in lahko gredo do 0,35% za manj aktivnih trgovcev.

"Mi smo videli veliko priložnosti za Kraken v Kanadi in smo računajo na strokovno znanje Vogogo pri upravljanju s tveganji in obdelavo plačil, da bi bilo mogoče za Kanadčani za varno in učinkovito premikanje njihovih dolarjev in iz Kraken," Kraken CEO Jesse Powell je dejal, s poudarkom na stalna skrb družbe o varnosti svojih strank.

"Mi smo veseli, da zagotavlja hitro poravnavo in likvidnosti, ki bo omogočil kanadski trg za Bitcoin in Bitcoin podjetja za uspeh," je še dodal Powell.

Na drugi strani partnerstva, predsednik uprave Vogogo potrdila, da je bil zelo zadovoljen z novo storitvijo na voljo v Kanadi. "The Kraken ekipa je nedvomno eden najbolj nadarjenih, prefinjenih in sposobnih izmenjavo šifrirnih v industriji in skupaj delimo zavezanost k strjevanju globalno kripto ekosistem," je povedal Geoff Gordon.

"Njihova raven skrbnosti pri izbiri partnerjev govori ugledu Vogogo je pridobil v industriji. Navdušeni smo, ampak morda še bolj pomembno, smo se osredotočili na delo z Kraken in igrajo svojo vlogo pri omogočanju in pospešuje njihovo rast. Še naprej bomo zagotoviti varen, učinkovit in skladen dostop do globalnega bančništva in plačilnih omrežij omogoča Kraken pogledati naprej in se osredotočiti na čemer je najboljši v svojem poslu. "

S poslovnega vidika, bo Kraken poskusiti in da večina zapiral nekdanjih kanadskih vodilnih na trgu, kot so CaVirtex in Vault za Satoshi, dve BTC platforme, ki zaprti v začetku tega leta.

Sorodne novice


Post ICO

Skoraj polovica britanskih Bitcoinovih uporabnikov verjame v regulacijo kripto valut

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Post ICO

Center za avstralski nacionalni slovar izbira Bitcoin kot besedo leta 2013

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Bigcoin Big Lasulje

Post ICO

BitPOS sistem prodajnega mesta BitPOS, ki se je začel v Avstraliji, med glasovi o tajnem projektu

Post ICO

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico

Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več