Bitcoin izmenjavo BTC-e vpliva na napad DDoS | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin izmenjavo BTC-e vpliva na napad DDoS

Bitcoin izmenjavo BTC-e vpliva na napad DDoS

Druga največja na svetu izmenjava Bitcoin, BTC-e, začasno trgovsko to nedeljo (14) za kratek instantsafter svojih strežnikih utrpel močan DDoS (Distributed Denial of Service) napad. 

Da bi se izognili špekulacijam - še posebej po Mt. Goxand Neo & Beecases -, izmenjava hitro potrdi attackand zavrnil vse govorice.

BTC-e objavila obvestilo na Twitterju preprosto rekel "DDoS napad na našem strežniku". To je pravzaprav zadnji tweet o profilu borze.

"Naše omrežje ekipa hitro odzvala in je določitvi problem. Mi ne menijo, da je kot pomemben problem, saj obstaja rešitev za to hitro popraviti", predstavnik podjetja povedal Coindesk. Po izmenjavi, ta tip napada je zelo pogosta in enostavno rešiti, odvisno od določenih okoliščinah.

Ne dolgo po objavi, BTC-e je vrnil na normalno z več kot 4000 uporabnikov na spletu. Čeprav je izmenjavo anonimno skupina vzhodnoevropskih razvijalci še vedno uspelo, da očitno ni problem za stranke družbe.

Cena Bitcoin ne zdi, da so bili prizadeti, ki jih je manjši problem. Vsak digitalni kovanec je bil vreden blizu $ 500at čas pisanja in po tekočem tečaju BTC-E je. To pomeni, da je vrednost Bitcoin zrasel $ 100 v manj kot dveh dneh.Bitcoin exchange Buttercoin se zaustavi zaradi pomanjkanja sredstevCryptocurrency zagon temelji države Amerike Združene Buttercoin je napovedala, da se bo zaprtjem v petek, 10. April. Izmenjava Bitcoin podprta z Y Combinator in Google Ventures se zapira svojo spletno platformo, zaradi pomanjkanja finančnih sredstev.

Sporočilo na spletni strani družbe trenutno glasi: "Buttercoin bodo izklopili naše storitve na 10. April ob 11PM Pacifiku. Bodite prepričani, da se premaknete Bitcoins drugi službi in odstranite dolar stanja. Vam želimo vse najboljše! "

Poslovilno sporočilo Buttercoin je obravnava stranke skrbelo morebitno kramp izidu njihovega BTC. "Mi še vedno 100% varna in topila z vso stranko skladi predstavljali," pravi izmenjavo. Podjetje se zapira, ker je bilo mogoče, da bi pritegnili nove investitorje.

"To je bila čudovita vožnja in smo veseli, da so ustvarili storitev, tako da veliko ljudi uživajo. Z dip v Bitcoin zanimanja med Silicon Valley vlagatelji, nismo mogli ustvariti dovolj tveganega kapitala interes za nadaljevanje financiranja Buttercoin."

Po Buttercoin, bodo vsi dolar stanja ni bilo odstranjeno do 10. Aprila pošlje nazaj na računih, ki jih prišli fromand bodo vsa stanja Bitcoin pretvori v USD in poslali v banko, povezane z računa stranke.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2013to pomoč ljudje selijo denar po vsem svetu, ne da bi morali plačati opolzkih pristojbine. Cilj Buttercoin je bil seznaniti z lokalnimi podjetji za prenos denarja za zagotovitev pravne skladnosti v vsaki državi.

"Začeli smo Buttercoin s ciljem ustvariti varno in prilagodljivo Bitcoin infrastrukture skupnost lahko zanesete. Mi zavezala k izgradnji storitev z odlično varnosti, tehnologije, likvidnosti in skladnosti. Ponosni smo, da se dostavi na naš cilj in obveznosti," družba je dejal.

V času in v naslednjih mesecih, je bila izmenjava Bitcoin sposoben dvigniti 1,6 milijonov $ iz znanih in uglednih vlagateljev. V skupini so Google Kevin Rose podvigov "in Chris Hutchins, med drugim. Ekonomist Kevin Zhou, ki je delal pri Standard & Poors, je bila povabljena, da se pridruži ekipi.


Bitcoin izmenjava Mt. Goxove datoteke za zaščito bankPo več vročičen tednih in številnih težav, Mt. Gox se je odločila, da vloži zahtevo za stečaj na Japonskem z dolg v višini 63.600.000 $. Novica je bila objavljena ta petek (28) na tiskovni konferenci v Tokiu.

Izmenjava krivijo razpleta o ukrepih, ki jih izvajajo hekerji, ki napadli Mt. Pokvarjen sistem GOX je v daljšem časovnem obdobju, kar je privedlo do izgube ogromno količino BTC vredno okoli pol milijarde dolarjev, v skladu z Reuters. Vrednost Bitcoin je bila 140 $ v torek (25.), ko Bitcoincharts.comstopped registracije ceno borze.

Med konferenco, na Okrožnem sodišču v Tokiu, predsednik uprave družbe, Mark Karpeles, opravičil v japonščini in krivili celotno situacijo na šibkem sistemu borze. Kljub temu pa je prepričan, Bitcoin bodo še naprej naraščale. "Najprej, zelo mi je žal. Bitcoin industrija je zdrava in da raste. To se bo nadaljevalo, in zmanjšati vpliv je najbolj pomembno," je dejal.

Mt. Gox zaprli svoje spletne strani v torek (25.) po zamrznitvi dvige v začetku tega meseca.

Tyler Winklevoss objavila sporočilo na svoji blogaddressed vsem Mt. Stranke GOX, da so izgubili svoje digitalne prihranke. "Naj najprej predgovor to z besedami, da so moje misli z vsemi tistimi, ki so morda izgubili denar z gore GOX. Čeprav nisem imel sredstev na Mt. GOX, sem začutil bolečino vlaganja v mlade ekosistemu, ki je na njegov način, da še odraslost, vendar ne čisto tam, "je dejal.

Tyler je dodal, da "ni mogoče dovolj poudariti, da je Mt. GOX je smrt ni bila Bitcoin problem, da je Mt. Gox problem, sem se ustavil uporabo Mt. GOX to poletje, ko je začel izgledal Roach motelu so dvigi Fiat.. Odloži, kar je zelo dober znak, da se mi, da sredstva in obveznosti, ne sme bili ujemajo. Kot pravijo, če je videti kot raca, hodi kot raca... Je raca ".

Sorodne novice


Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency

Post ICO

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin