Bitcoin Exchange BitCurex ne zaračuna nobenih taks za Grčijo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Exchange BitCurex ne zaračuna nobenih taks za Grčijo

Bitcoin Exchange BitCurex ne zaračuna nobenih taks za Grčijo

Ker se gospodarske razmere v Grčiji vodi v trendu navzdol, ga je pripeljalo do neke ravni razburjenje v svetu Bitcoin. Tam so bile trditve, da je zvišanje cen, ki je značilna Bitcoin trgu, posledica razmer v Grčiji. Vendar pa ni bil dokaz prestavi za prikaz trditve imeti vodo. Vsi enaki, je ta pojem ne vodi velikan igralcev na deviznem trgu denarja, ne pridejo na pomoč državljanom Grčiji.

Najnovejši dogodki

Ker je gospodarstvo Grčije na robu propada, so njegovi ljudje delajo vse, kar lahko, da razpolaga z njihovo tekoče gotovine. Vendar pa je večina bank v državi, ne popustiti zahtevam državljanov. To morda zaradi strahu, da bo imela škodljive učinke, na predhodno donosen bančni sektor. To je dosegla možnosti za državljane, da je manj mastno, saj ne morejo vlagati svoja sredstva zunaj Grčije.

Druga preostala možnost je, da vlaganje v plemenite kovine, vključno s srebrom in zlatom. Pred nekaj leti, bi lahko to so bili na voljo, vendar ne več najbolj inteligentni naložba možnost. Dejstvo je, da bodo banke vaše zahteve, če jih približal. Vendar pa, če Grčija gospodarstvo pade na kolena, vam ni treba biti usposobljeni finančni analitik, da vedo, da bodo zlate rezerve najprej izčrpani. To je zato, ker zlato ima najvišjo vrednost v Grčiji.

Toda, to ne pomeni, da bo Grčija prebivalstva izgubili vse, kar imajo. Bitcoin je znana menjalnica platforma, ki je lahko le olajšave za državljane in vlada na splošno. To bi lahko potrdil, ki jih je veliko število Grčiji državljanov, ki so lačni za informacije o Bitcoin v ponudbi bi našli svojo učinkovitost v državo. Eden od predstavnikov Bitcurex so poročali, da so več državljanov iz države obrnete na svojo podporo strankam centre za več podrobnosti o Bitcoin in ali se lahko uporablja v Grčiji.

Medtem ko večina ljudi se sprašuje o Bitcoin, to ne pomeni, da vedo o delovanju digitalne valute. Kljub temu, da kaže, da so se državljani začeli dvomiti o sistemu fiat valute in so pripravljeni na sprejem vse druge možnosti, ki so lahko na voljo. Če je to res, potem bo Bitcoin je med izbirami, da izberete iz.

Zagon iz "Ni pristojbine za Grčijo"

Z možnostjo Grexit približuje, Bitcurex je med menjalnih igralci denar, ki iščejo na finančni položaj Grčije kot priložnost in ne kot problem. To je začela promocijsko kampanjo, usmerjeno v tiste državljane, ki so zainteresirani za Bitcoin. "Brez provizije in Grčijo" ne bi mogel priti ob boljšem času, kot je ta. Njen glavni cilj je, da bi grški državljani za nakup in prodajo Bitcoin na Bitcurex areni na nič odstotkov pristojbin za obdobje treh mesecev.

Bitcurex je bila ustanovljena leta 2012, kot je izmenjava poljski Bitcoin. To morda ne bo priljubljen v medijih forumih Bitcoin, vendar je eden izmed najbolj znanih evropskih borzah Bitcoin. Ko sta si prizadeva za Grčijo, naj sprejme Bitcoin, prav tako želijo ustvariti nišo v svetu Evropske Bitcoin. Njihova prizadevanja za pomoč gospodarsko težavah Grčije je dovolj privabiti kupce iz drugih delov Evropske unije, v svojo platformo.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com sproži storitev obdelave plačil v 40 državah

Post ICO

Skoraj sem se obtožil domnevni Coindesk

Post ICO

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu

Post ICO

Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu

Post ICO

Evo prvega Bitkoinega otroka

Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

Aktivisti želijo ustvariti nov model Bitcoin, ki lahko zagotovi anonimnost in se izogne predpisom

Post ICO

Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute

Post ICO

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu

Post ICO

Organi se osredotočajo na severnoameriško študijo, ki zavrača anonimnost Bitcoin