Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Gavin Andresen, glavni znanstvenik pri fundaciji Bitcoin in eden od najbolj spoštovanih in znanih šifrirnih-razvijalcev, v zadnjem času je zelo zanimivo izjavo o Bitcoin oblaku rudarstvu, obtožuje večina teh operacij pa sheme Ponzi.

Izjava, objavljena na Reddit, skoraj šla neopažena, po CryptoCoinsNews. Vse se je začelo, ko Redditor zapt0 pozvane Bitcoin communitytheir mnenje o rudarskih pogodb. Medtem ko je bila večina odgovorov negativen, je bil odgovor Gavin je najbolj nepričakovano.

Prav nobenega smisla. Sumim, mnogi od njih [v Bitcoin oblaku rudarske družbe] se bo izkazalo, da je Ponzi sheme.

Večina ljudi odgovarjanje na isto vprašanje očitno delijo točke Gavin je za viewor vsaj imajo negativno mnenje v zvezi s pogodbami rudarskih oblaku.

Rudarstvo pogodbe za večino del, so Ripoff namenjen za nepoučene. Žalostno ampak resnično.

Če bi bilo več donosno moje ljudstvo ne bi prodal pogodbe, bi jih preprosto sami mine. BTC rudarstvo pogodbe so izguba časa... Bolje, da kupite BTC.

Dejstvo je, da je več različnih vrst goljufij, preden se je zgodilo v Bitcoin ekosistemu. Od investicijske prevare na neobstoječe proizvajalcev rudarske strojne opreme, je veliko že zgodilo, zato je Ponzi shema ne bi bila popolno presenečenje.

Seveda, nekateri Redditors še vedno verjamejo, da je možno, da bi dobiček z lahko naročil rudarjenja. "Če uporabljate tiste [pogodbami] o Cryptsy (MN1 / Mn2) ali na CEX.IO, lahko zaslužite na tiste, če ste ugibati o njih. Ampak kot dolgoročno naložbo, je težko celo prekinil celo kot vi recimo. Tudi z nedavno dip v povečanju mer hash ", uporabnik kilorat napisal na Reddit.

CEX.IO je eden izmed najbolj znanih oblak rudarskih družb, vendar ne vedno za najboljše razlogov. Čeprav je bila to trgovalna platforma, ki jo v oblaku rudarstvo za mase, pa tudi nadzor rudarske bazen GHash.IO. Bazen je bil pred kratkim vključen v polemiko že drugič v enem letu, in iz istih razlogov: možnost teoretičnega '51% napad "proti omrežju Bitcoin.Bitcoin ekosistem izgubi dve bankomatih, ki naj bi bili ukradeni v AmsterdamuPotem ko je bila edina Bitcoin ATM deluje v Vermontu zaprli v začetku tega tedna, zdaj dve kripto naprave že nameščeni v Amsterdamu so izginili brez sledu. Lastniki in oblasti pravijo naprave so bili ukradeni.  

Izginotje je bil prvotno opazil spletišču Coin ATM radar, ki sledi dejavnosti vseh cryptocurrency bankomatov, ki delujejo po vsem svetu. Spletna platforma objavila tweeton soboto (14.) trdi, oba stroja je bil ukraden.

Eden od bankomatov, General bajti BATMTwomachine, je bila nameščena na Hofje van Wijs, bar v mestni četrti rdečih luči. Stroj je bil vreden $ 2600 in izginilo okoli 7h 26. Januarja.

Drugi ATM je dvosmerna ATM proizvaja BitAccess in upravlja družba EasyBit. Ta naprava je vredna okoli 10.000 $. Vendar pa v tem primeru, natančen datum njegovega izginotja ni jasen.

Eden od članov nizozemskega Bitcoin ATM kolektivno MrBitco.in, ki je v lasti General Bajtov stroj, je povedal CoinDesk, da je bil "uničil sprva", ko je izvedel, kaj se je zgodilo. Vendar, Martijn Wismeijer dodal, da "to pa Amsterdam smo pričakuje se pred ukradenih enot mesecev ".

"V waywe videli, da je to trg Bitcoin zorenje. Če tatovi začetek kaže svoje lomilke na bankomatih Bitcoin, vemo Bitcoin je šel mainstream, "je dejal.

Natančen znesek ukradenih sredstev še vedno ni jasno, v tem trenutku, ampak po Wismeijer "izguba, kot je ta, ni enostavno premagati za neodvisnega trgovca".

Nizozemski organi so trenutno preiskuje primer.


Bitcoin Airdrop Veleposlaništvo Bitcoin se je izkazalo za uspeh veleposlaništvaV januarju smo podrobno prihajajoči Bitcoin Airdropby Bitcoin Embassy in McGill Cryptocurrency Club. Dogodek je bil zasnovan kot projekt neprofitno bi spodbudili zanimanje za cryptocurrency med študenti in spodbujali sprejetje njegove uporabe na kampusu.

Prireditev je potekala v Pub na prostem, ki ga Engineering Dodiplomski društva organizirala 23. Februarja in 24.. Koncept Bitcoin Zračni desant je bil prvič predstavljen na MIT leta 2014. Cilj je bil preprost: ustvariti Bitcoin mikro-ekonomije na univerzi, ki jih navajate brezplačno bitcoins študentom. Veleposlaništvo se odločili za strategijo, ki je Bitcoin veleposlaništvo že preizkusili v Montreal Grand Prix leta 2014.

Zračni desant vključeni "Bitcoin izobraževalnih paketov", ki bi jih prejemnik našli denarnico papir naložen z 17.000 bitov poleg vodnika podrobno Bitcoin in kako unovčiti denarnico papirja.

Projekt postavljeno približno štiri bitcoins za financiranje papir denarnice in financiral 200 zasebnih ključev.

Video podrobno dogodka je bil objavljen na YouTubu.

Okoli 25% zasebnih ključev so uspešno uvožene v prvih 24 urah.

Sorodne novice


Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Bitcoin državljanska vojna diha: kdo, kaj, zakaj, kdaj in kako

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Post ICO

Organi se osredotočajo na severnoameriško študijo, ki zavrača anonimnost Bitcoin

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Bitkoinske izmenjave