Bitkoin se lahko sooča z izumrtjem iz lastne vojne | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitkoin se lahko sooča z izumrtjem iz lastne vojne

Bitkoin se lahko sooča z izumrtjem iz lastne vojne

Bitcoin, tehnologija virtualna valuta, ki je sestavljen iz skupnosti vabljiv naložb v vrednosti več sto milijonov dolarjev, si prizadeva, kljub vedno tej vojni.

Ta konflikt se lahko zdi kot manjše stvari od zunaj. Non-Bitcoiners bo videti kot kup ljudi, ki se prepirali preprosto zadevo številk. Ampak, dejansko, bi to "nepomemben" nestrinjanje ima pomembne gospodarske posledice in celo dal sam obstoj virtualne valute v nevarnosti.

Spor, ki obkroža sistem Bitcoin se je tako, da se kitajske skupnosti in zahodne razvijalci, ki ustvarja razliko med šifrirnega poslovne skupnosti in prvimi, medtem ko dvig razlike v mnenjih med programerjev.

Da bi do konca spora, vse glavne stranke, da pridejo k razumevanju. V nasprotnem primeru, bi lahko celotno Bitcoin omrežje razpade, uničuje možnosti za decentralizacijo in varnosti.

Spor

Lastniki malih podjetij in zagonu storitve so sprejeli Bitcoin kot preprost decentralizirano virtualna valuta brez kakršnih koli uredbe vlade. Ali pa vsaj, brez dosega bank in agencij, kot je nekaj podobnega digitalno zlato. Toda v poskusu, da izumiti idealno strukturo za virtualno valuto Bitcoin je zgodnje razvijalci zasnovan tako tehnologijo, z veliko paleto aplikacij.

Nekateri med nami so že seznanjeni z blockchain in kako deluje. Bitcoin je jedro tehnologija vodi evidenco o vseh povezanih-BTC podatkov na varen in zagotovili decentralizirano knjigo in si informacije na voljo javnosti. Ker se postopek ne ureja noben osrednji organ, informacije, ostaja nespremenjen. Možnosti, ki jih ta tehnologija, ki nastanejo v moderni dobi virtualne tehnologije so neskončne in različne podvige so se že začeli raziskovati več aplikacij, ki bi jih morala blockchain.

Mreža Bitcoin je preprosto sestavljena iz blokov podatkov, pridobljenih na podlagi digitalnih informacij, s čimer se tvori verigo. Ampak to je točno tam, kjer se začne spor: ko Bitcoiners razpravljajo največjo velikost bloka. Sedanja meja za največjo velikost bloka je en megabajt. Takšna omejitev nizka velikost bloka pomeni le sedem poslov so dovoljene na sekundo, kar je zelo nizka za večino podjetij, ki so integrirane tehnologije Bitcoin je doslej.

Jeff Garzik, eden od članov jedra razvojne ekipe Bitcoin je pred kratkim napisal knjigo pravi, ta tempo predstavlja blokado k rasti Bitcoin je. Napisal je: "Vsak je odgovoren poslovni projicira uporaba zmogljivosti v prihodnosti vidi sistema dosegla absolutno največje zmogljivosti, s to omejitvijo hitrosti v mestu. Povečanje ali odstranjevanje ta meja bo spodbudil podjetja, da si ogledate Bitcoin kot scalableand lahko podpre milijonov novih uporabnikov. "

Omejitev velikosti bloka ima lahko tudi negativen vpliv na uporabo temeljne valute Bitcoin je. Uporabniška izkušnja lahko poslabša, če je znesek zahteva transakcija presega mejo. Rudarstvo bazeni, ki so vpisali podatke v omrežju, se bo začelo polnjenje vedno višje pristojbine za obdelavo. In kot rezultat, bodo Bitcoin izgubili nekaj pritožbe kot plačilno sredstvo v primerjavi z drugimi možnostmi.

Toda omejitev velikosti blok ima tudi svoje prednosti. To omejuje razpoložljivega prostora, kar zagotavlja varnost za omrežje. Torej, če kdo poskuša zlo preliva sistem z spam, on / ona ali pa mora preživeti zajetne količine časa in truda v procesu.

Ena od možnih rešitev je lahko, da ne bo povečala omejitev velikosti bloka, ki ga preveč

Da bo zmanjšala količino dela, rudarji morali storiti na vsakem bloku. To bo koristilo obema stranema s pristojbino nizko transakcij in hitrem času transakcije. Nekateri med prvimi uvedli Bitcoin, ki ne skrbi za plačilo transakcije ali tekočih investicijskih priložnosti in imajo svoje cryptocurrency kot dolgoročno naložbo, prav tako podpira omejitev nizka velikost bloka.

Toda tudi če se večina skupnosti glasuje za povečanje omejitev velikosti bloka, ni protokol za odločanje idealno omejitev velikosti bloka - ohranitev sedanjega varnosti in prihodnje možnosti - ali pri odločanju o spremembi.

Gavin Andresen (eden najpomembnejših razvijalcev tehnologije Bitcoin je), je prav tako predstavil svoj predlog. V skladu z dokumentom, Andresen predlagala omejitev velikosti blok 20 megabajtov. To postavljeno novo razpravo med strokovnjaki.

Močna skupnost kitajskih rudarjev nasprotovali povečanje omejitev velikosti bloka, ker internetna povezava njihove države ne bi omogočilo, da bi večina povečane velikosti bloka. Tako so na nasprotni predlog z omejitvijo velikosti bloka osem megabajtov. Predlog je podprlo Andresen leta.

V odgovor je bil drsna pokrov, ki ga Garzik predlagal, da bi prinesla spremembo kode Bitcoin. Ta omejitev velikosti tako, blok se lahko spremeni (povečanje ali zmanjšanje) redno, v skladu z glasovi, ki jih svetovne rudarjev predložili.

Bitcoin skupnost ima različna mnenja o razpravi z nekaterimi podporo blok povečanje velikosti osmih megabajtov "in nekaj čaka za napredne tehnologije, ki bi jim omogočajo, da bi se izognili sporu. Kot je Bitcoin popolnoma decentraliziran sistem, ni jasen pristop k oceni te različne zamisli in pomislekov, zaradi česar je nemogoče doseči, da dokončnih odločitev.

Pomen stanja

Ker Bitcoin je začel svojo pot v januarju 2009, to velikost spor blok je prva večja sprememba Bitcoin politike. Vsakič, ko se nova sprememba poteka, je jedro programje spremenil in igralci so hitro posodobiti. Kdo poskušal preprečiti sedanji postopek dobi vrgla ven iz sistema, dokler ne izpolnjujejo pogojev.

Ampak, v tem primeru obstajata dve skupini protokola, ki jih razvijalci, ki lahko vodijo do delitve omrežja vpleteni. Prelom navzdol lahko pride, če ena stranka odloči, da exorcise globalno posodobitev brez merjenja rezultatov.

Posledica razmer

Trenutna tržna Bitcoin je približno $ 4 billionwith milijone dolarjev investicij, ki čakajo na liniji vsak dan. Blockchain je popolnoma varen in decentraliziran sistem, in velike baze uporabnikov, skupaj z relativno dolgotrajni zgodovini naredi blockchain tehnologija boljša v primerjavi s katero koli od njegovih konkurentov. Vendar, če je skupnost razpade čez mejne razprave velikosti bloka, celotno omrežje bo ogrožena.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Post ICO

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Post ICO

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin

Post ICO

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja