Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

V poskusu, da bi prinesel nekaj izboljšav nad starejšo različico je Bitcoin jedro razvojne ekipe hasreleased najkasneje versionof svojo glavno izvajanje Bitcoin, jedro različice 0.11.0.

Novico je na 12. Julija, ki potrjuje, da je nova različica že na voljo za prenos. Ekipa je predlagal, da se bo ta nova različica je veliko lažje za uporabo in lahko posvoji trenutnim potrebam omrežja. Uporabniki lahko tudi nadgradnja prejšnje različice, da bi dobili okus novih funkcij in popraviti nekatere napake.

Kako nadgraditi na novo različico

Da bi za nadgradnjo na novo različico, samo odstraniti ali ustaviti prejšnjo različico in zagnati nov namestitveni (združljiv z operacijskima sistemoma Windows in Mac). Uporabniki lahko soočajo nekatere težave z združljivostjo, če se odločijo, da se strmina s starejšimi različicami zaradi vzporedne funkcije blok prenosa in glave-prva sinhronizacija.

Pomembne spremembe

Pomembna značilnost tega najnovejšo različico je možnost obrezovanja blok datoteke. Uporabniki lahko vodijo celotno vozlišče, ko se znebi svojega različico Bitcoin jedra in po brisanju vseh nepotrebnih podatkov. Z drugimi besedami, ne boste imeli lokalno shranjevanje celotno blockchain več, boste morali le minimalno 550 zadnjih blokov. To je življenje dober za uporabnike z omejenimi trdi disk prostorov na svojih napravah. Ponavadi je popolna blockchain traja približno 40 GB prostora, zdaj pa bo to trajalo le približno 550 največ MB rešiti najnovejše 550 blokov. Vendar pa je blok datoteke obrezovanje storitev je še vedno na voljo za Bitcoin Core uporabnike denarnico programske opreme. Ne skrbite, čeprav: prihodnji javnost bo vključena v to funkcijo.

Ena od velikih vprašanj prejšnje različice je bil povečan obseg transakcij. Uporabniki so dobili zelo razočarano nad povečanim času preverjanja za vsako transakcijo. Nova različica bo vključeval nekatere pomembne posodobitve, da razmišljamo ta problem.

Jedro razvojna ekipa je omenjen v blogu objavili, da je rast vodi "mempool je povzročil nekaj problematično uporabo pomnilnika na vozlišču, vendar je nova različica ima nekaj možnosti konfiguracije, ki obljubljajo, da odpravite težavo:

  • Minrelaytxfee - Povečana minimalno provizijo transakcija rele za 0,00001. To bo zavrnil vsako transakcijo s pristojbino manj kot BTC / kB, in tako zagotavlja manjše število transakcij pilote gor "mempool".
  • Limitfreerelay - omejevanje prostega transakcij rele. Ta funkcija bo določil število kB / minuto (nje privzame 15) za sprejem prostih transakcij. Zmanjšanje tega števila zmanjša hitrost rasti v "mempool", ki ga brezplačno transakcij.

Programska oprema je najnovejša različica je izboljšala tudi funkcije zasebnosti uporabnikom ponuditi več varnosti. Ena od ključnih funkcij je bolj učinkovito povezljivost z TOR omrežje.

Ko je TOR aktiviran, je drugačen TLS vezje z novim Bitcoin programsko opremo uporabljajo namesto z edinstveno TOR vezje za povezavo z različnimi vrstniki. Pri tem procesu je Bitcoin jedro občutno zmanjša možnosti z razvejanja iz števila priključenih TOR vezij pobral zlonamerno ali prepovedano P2P.

Druge funkcije v najnovejši različici vključujejo transakcije poplave, veliko podporo Endian in optimizacijo uporaba pomnilnika. Bitcoin jedro je naslednja različica bo predvidoma izšla v začetku leta 2016.

Sorodne novice


Post ICO

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

Andersen spusti še en predlog za povečanje omejitve velikosti blokov

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note

Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

Bitkoinska izmenjava Kraken prečka kanadsko mejo

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom