Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Virgin Galactic, komercialno podjetje, polet v vesolje, ki ga je milijarder podjetnik Richard Branson ustvaril, je sprejemanje Bitcoin: to pomeni, da novi kripto-milijonarji in prostor ljubitelji lahko zdaj uporabljajo svoje digitalne kovancev za plačilo vznemirljivo in edinstveno potovanje. Novica je napovedal Branson himselfon CNBC show "Jadati Box".

Podjetnik je zbudil radovednost Skupnosti, ko je tweeted naslednje sporočilo, ta petek (22), pred anketiranjem.

Glede na podjetnika, Virgin Galactic že sprejela svoj prvi nakup, dosežen s to "novo razburljivo valuto", Branson je dejal. Srečen prostor popotnik je stevardesa s Havajev. Očitno je ženska je "precej veliko denarja dobili v Bitcoin že na začetku," je povedal CNBC.

Stranka kupil potovanje z Bitcoin in nato Virgin Galactic pretvori znesek v dolarjih, in sicer 250.000 $. "Tam je fiksna cena [in] da lahko dejansko plačali svoj denar nazaj, če ona spremeni svoj um o tem bo prostor v nekaj mesecih".

Po razgovoru, Richard Branson tweeted še dva Bitcoin-tematskih sporočil.

Pravzaprav, v Skype pogovor z CNBC, podjetnik pokazala, da je bil tudi v začetku Bitcoin investorand je držal na dolgi rok. "Sem investiral v nekaterih Bitcoins sebe in zdi fascinantno, kako je bila povsem nova svetovna valuta ustvaril," je zapisal na spletni strani Virgin je. Brason celo primerjal virtualni kovanec z njegovo lastno podjetje.

Virgin Galactic je krepko podjetniški tehnologije. To je vožnja revolucijo. In Bitcoin počne ravno enako, ko gre za izumljanje nove valute.

Mislim, da je dejstvo, da se dogaja, da se omejeno število Bitcoins tam in se bo na koncu omejena - v nasprotju z običajnimi valutami, kjer lahko vlade natisniti več valuto - daje občutek varnosti. Tam so trni in padcih. Ampak mislim, da bo nekega dne rešiti po ceni, ki je, jaz osebno verjamem, danes višja od cene.

Podjetnik se osredotoča tudi ureditev na spletni strani Virgin je:. "Bitcoins še niso vlade kot valuto uradno priznana, vendar z neko uredbo upam, da bo postal bolj široko sprejeta pred nekaj leti veliko ljudi dvomilo, ali Virgin Galactic bi nikoli zaživeti. Zdaj smo šli nadzvočno, so daleč vzdolž proces testiranja, in so veseli, da začetek komercialno potovanje po vesolju ".

Sorodne novice


Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

Center za avstralski nacionalni slovar izbira Bitcoin kot besedo leta 2013

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Post ICO

Pridobitev Lemonove denarnice z LifeLockom izbriše vsa pričakovanja glede Bitcoinove podpore

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več