Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

To je res velik dan za Bitcoin skupnost, ko je znan strokovnjak na področju investicijskega svetu objema cryptocurrency kot Peter Schiff počne. Vodja Euro Pacific plemenite kovine, največji plemenite kovine trgovec na svetu, je napovedal to sredo (21. Maja), da je njegovo podjetje zdaj sprejemanjem Bitcoinvia slavni plačilnega procesorja BitPay.

Čeprav je domnevni sovražni Schiff zoper Bitcoin ni bil nikoli uradno, to napoved zagotovo pomeni spremembo v točki investitorja stališča. Novica se je pokazalo na Schiff je "Uradnem Gold Blog".

In izgleda, da vsi na Euro Pacific plemenite kovine misli enako. "Bitcoin ponuja ogromno koristi kot menjalno sredstvo za tako naših domačih in tujih kupcev. Prenos žice fiat sredstev lahko počasno in drago za stranko, in provizije kreditnih kartic so previsoke, da absorbira pri nizkih premij, ki jih ponujamo", je dejal Michael Finger, direktor podjetja povezane trženja.

Izbira BitPay, glede na prst, je bila lahka odločitev, da: "Ne samo, da BitPay storitev za poslovno smiselno, vendar smo veseli, o čemer lastniki Bitcoin priložnost za poceni in zanesljivo pretvorbo vseh presežnih deleže v plemenite kovine, ne pa nazaj fiat valuta ".

Plačilo procesor Bitcoin v zadnjem času sprožil-off partnerstvo s Toshiba, ki kripto-transakcij, ki so dostopne 6.000 novih trgovci po vsem svetu. "Zelo smo veseli, da oblikujejo partnerstva z Euro Pacific plemenitih kovin (...). BitPay je počaščen, da imajo vlogo pri takih globalnih in uveljavljena podjetja vključijo Bitcoin v svojih plačilnih sistemov, "je dejal Tony Gallippi, BitPay predsednik in ustanovitelj.

Assange hvali Bitcoin

Na zvezi opombo, druga Bitcoin podpira tudi odločili, da delijo svoje misli o digitalni denar. Julian Assange, slavni avstralski novinar in Wikileaks urednik glavni -, ki se še vedno dobil azil na ekvadorski ambasadi v Londonu -, je dejal, da "Bitcoin je najbolj intelektualno zanimiv razvoj v zadnjih dveh letih".

Izjava je bila narejena med klepetom livestream na konferenci Net preroka. Glede na ustanovitelja Wikileaks, bi Bitcoin je odgovoren za naslednje veliko inovacij v finančnem sektorju.

Assange je pokazala, da je prepričan, da je Bitcoin ustvarja zanimivo raznolikost in da je zato več bank po vsem svetu, in predvsem velike banke na osnovi države Amerike Združene države še posebej, so bili blokira svoje stranke iz obravnavanja Bitcoin.

Sorodne novice


Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Center za avstralski nacionalni slovar izbira Bitcoin kot besedo leta 2013

Post ICO

Bitkoinske izmenjave

Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Post ICO

BitPOS sistem prodajnega mesta BitPOS, ki se je začel v Avstraliji, med glasovi o tajnem projektu

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo