Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Kakšna vožnja: Bitcoin samo Hit $ 1.000 markthis sredo (27), v zameno za Japonsko, ki temeljijo Mt. Gox. Bilanca valute med ponudbo in povpraševanjem ohranja močna in zaradi česar je vrednost Poleteti uvis, vendar po tem pomembnem trenutku obstaja Bitcoiners po vsem svetu, že razmišlja o prihodnosti.

Čeprav bi nekateri ljudje pravijo, (in to ne bo zgodilo), da je cena Bitcoin je že povzpela na to zelo isto goro na 19. Novembra, ko se je vrednost začasno poskočila nad 1.000 $ na BtcChina, da je to prvič, da Bitcoin doseže to ceno v zameno kjer ameriških dolarjev, so primarni fiat valute.

Številne prireditve so bile vožnje cen navzgor v zadnjem mesecu, predvsem zaslišanja v zakonu Washington DCregarding Bitcoin je. V okviru teh srečanj je bil Bitcoin neuradno šteje za legitimno finančni instrumentand nova tehnologija z neverjetno potencialom.

Poleg tega je bilo veliko dodatki k Bitcoin ekosistemu v zadnjih tednih, predvsem velika podjetja in blagovne znamke, ki sedaj sprejemajo svetovno najbolj znanih cryptocurrency. Bitcoin Examiner povedal o Device Galacticjust pred nekaj dnevi. Richard Branson je prostor potovanje podjetje zdaj sprejema virtualne kovance plačati za končno vrsto turizma. Poleg tega, nekaj dni pred skupnost tudi izvedeli, da je možno preživeti BTC v velikana na drobno Targetvia Gyft, ravno pravi čas za počitnice.

In s Bitcoin Črno Fridayknocking na naša vrata, pa bo zagotovo veliko novih bogatih Bitcoiners z digitalni denar porabiti za svoje darila.

Toda kaj lahko pričakujemo, da bo po tej novi dosežek? Citiranje ljubljeno Bitcoin "maskota" na Reddit, je res vodil "na luno" cryptocurrency?Bitcoin kreditne kartice, Bitcoin sateliti in še večSte si kdaj želeli kreditno kartico, povezano z vašim Bitcoins? Ideja vsekakor zdi mučna dovolj, preživeti Bitcoins na poti z nič več kot potegom kartice. Bitcoin podjetja Xapo je zdaj tako, da sanje uresničile. Družba bo ponudil kreditno kartico, ki je vezana na vaše stanje Bitcoin. Za $ 15 dolarjev lahko dobite kreditno kartico, ki se lahko uporablja v kateri koli trgovini, ki podpira Mastercard. Glede na tisoče podjetij, ki sprejemajo Mastercard, poraba z Bitcoin pravkar dobil cel kup lažje.


Bitkain kibernetskih napadov se povečuje in več Tedenske novice vkrcajoForbes je pred kratkim objavil gor dober članek, ki poudarja nevarnosti vašega Bitcoin denarnice, ki se hacked. Varnost je tako pomembno vprašanje, ki je tako pogosto spregledajo, da želim, da bo trajalo nekaj trenutkov, da opomni uporabnike Bitcoin: PREPRIČAJTE vaši denarnici je varen. Žal mi je za vse-kape, vendar pa je preveč ljudi še vedno ne jemljejo varnost resno. Kot Forbes članek navaja, samostojna digitalna denarnica je na splošno ni preveč varno in kot Bitcoins zrasel v priljubljenosti, so kibernetski napadi povečale. Kakorkoli že, se opravičujem, če sem harping o tem vprašanju, ampak vsakdo potrebuje, da se varnost resno.


Bitcoin poraja PayPal zaradi ogromne transakcije v višini 194.993 BTCKonec prejšnjega tedna je prinesel simbolni mejnik za Bitcoin. Cryptocurrency omrežje zabeležili več kot 447 milijonov $ v transakcijah v enem dnevu, muh PayPal in Discoverin se znesek dnevnih poslov v ameriških dolarjih in postala peta največja plačilo omrežje na svetu. Nad cryptocurrency bi lahko našli le "velikanov", kot so Visa, MasterCard, Kitajska UnionPay in American Express.

Vendar pa je ta številka vključuje kar isprobably heftiest posel doslej v Bitcoin zgodovini: 194.993 BTC (več kot 147 milijonov $ po tečaju na 22. November), znesek denarja, ki jih ni bilo mogoče prenesti s sistemom, kot so PayPal, na primer.

Po Coindesk, transakcija se je pojavila na Blockchain.info zgodaj v petek zvečer in predstavlja 1,6 odstotka vseh Bitcoins zdaj v obtoku.

Z Bitcoiners dobili radovedni, nekateri strokovnjaki odkrili transakcija sodeluje veliko število pošiljanje naslovov. Nekateri od njih so bili iz blokov izkopati iz februarja 2010 ali celo prej. Seveda, to je nemogoče, da ne razmišljajo o Satoshi Nakamoto, Bitcoin je skrivnostni ustanovitelj.

Ampak posel je verjetno samo "skriva" za zgodnjo rudar ali podjetje seli svojo cryptocurrency prihodkov za varno obliko skladiščenja. Pomembno je, da je očitno, da Bitcoins niso pretvorili v fiat currencyor bi trg čutil posledice.

Aktivist Post reportsthat ta prenos je deloval eden od največjih borz na svetu, BitStamp. Poleg tega je ta isti naslov uporablja tomove skupno $ 500 milijonov v zadnjih nekaj dneh, glede na Reddit mesto. Po vsem navdušenju, se Bitcoiners po spletu začel objavljati svoja mnenja o tem, kaj je resnično pomembno, hvalili možnosti, ki Bitcoin ponuja, ko gre za premikanje velike vsote denarja na enostaven in hiter način.

Cryptocurrency je vsekakor narašča ne le v vrednosti, ampak tudi v številu uporabnikov. Blockchain.info announcedthis ponedeljek (25), ki je bilo 70.000 novih virtualne denarnice ustvaril v zadnjih sedmih dneh.

Sorodne novice


Post ICO

Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta

Post ICO

Bitkoin in druge digitalne valute

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

Bitkain črni petek - najboljši način za preživetje bitkoinov

Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več