Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu

Coinsilium, britanski FINTECH podjetje s poudarkom na tehnologiji Bitcoin je, načrtuje, da bo v Veliki Britaniji prvi blockchain IPO (prva javna prodaja). Družba je napovedala, da bo kmalu so njegove delnice na londonski AIM, na borzo za mala podjetja.

Po Coinsilium, bo IPO udarec-off v prvi polovici avgusta v okviru Ticker COIN, ki dokazuje, da vlagatelji in FINTECH Strokovnjaki so vse bolj in bolj zanima blockchain. Coinsilium bo prvi Bitcoin podjetje v državi in ​​eden izmed prvih na svetu, za začetek tako ponudbo.

dve-letni cryptocurrency platforma je znana po svojih naložb v zgodnji fazi blockchain novih podjetij. Coinsilium želi dvigniti 4,6 milijona $ (okoli £ 3 milijone v Veliki Britaniji) po uvrstitvi na AIM, junior borzo, ki jih londonski borzi teči.

Na vprašanje, če bi bilo še prezgodaj za vstop na javnem trgu, Coinsilium CEO priznava: "Na nek način upam, da je malo preveč napredna, da naredimo malo bolj izjave in odprite oči nekaterih ljudi."

Eddy Travia je FINTECH podjetnik teče platformo, ki temelji v Londonu, pravi, da je podjetje v pogovoru z investitorjem o blockchain niso opazili nobenega upora. Ravno nasprotno, je zagotovljeno. "Oni so radovedni in jih zanima."

"Tam je malo izobraževanja seveda, dajanje dejstva in dajanje novic v kontekst glede blockchain in cryptocurrencies. Toda sprejem je bil dober in veliko ljudi, ki so že v stik z nami, seveda zdaj bolj kot prej, saj smo pravkar napovedal prihaja IPO. "

Travia, izkušen tveganega kapitala sam, meni AIM je najboljše mesto za začetek IPO, saj predstavlja zelo uspešen trg rasti. "Drugi razlog, da smo pogledal AIM je zato, ker so naši direktorji so imeli nekaj izkušenj, in ker je v Londonu, kjer je to postopno in pozitiven odnos do cryptocurrencies. Menili smo, da je dobra ideja, da to storite v Londonu. Iz regulativnega vidika pogled smo se pogovarjali, da Bank of England, smo se pogovarjali z ljudmi v Westminstru. "

To je zmedeno, ko v tem trenutku za podjetja s sedežem v Veliki Britaniji, ki se ukvarjajo z Bitcoin, saj vlada načrtuje za reševanje šifriranje. Predsednik vlade v državi, David Cameron, je dejal, da morajo organi dostop do šifriranih sporočil, da se zagotovi varnost prebivalstva. To bi lahko privedlo do spremembe načina Bitcoin in drugih digitalnih valute so videli v Veliki Britaniji.

Na drugi strani se je Bank of England že pohvalil Bitcoinand njeno jedro tehnologije. Institucija je pokazala februarja 2015, ki je prepričan, elektronske valute kot Bitcoin bi lahko bistveno spremenili industrijo plačil po vsem svetu.

Sorodne novice


Post ICO

Ekipa BetCoin Casino začenja novo spletno mesto BetCoin Circle in pripravlja več novic

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

Bitcoin ni varen - Lie, ki so mu ga povedali banke in vlade (Evo zakaj)

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Bitkain spletno mesto za igre na srečo je bilo prevarano za skoraj 1 milijon dolarjev dolarjev

Post ICO

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute