Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Mt. Gox je prišel dolgo pot, saj je bila največja Bitcoin izmenjava v cryptocurrency ekosistemu. Toliko se je spremenilo v manj kot enem letu: zdaj, Mt. Gox ni le manj pomembne za sistem, vendar pa nekateri strokovnjaki trdijo, da se počasi umira. Nedavne težave umik in "bug izgovor", pod pogojem, da stranke zdi, da so v zadnjih dveh žebljev v krsto borze.

Po zaustavitvi vseh dvigov in izgradnjo pregrade med svojimi strankami in njihovimi digitalni denar, Mt. Gox trdila, da se je prizadela "napake v programski opremi Bitcoin", ki je, ki vplivajo na vse transakcije, kjer so Bitcoins poslana na tretjo osebo. Po izmenjavi, je ta napaka povezana s funkcijo Bitcoin znan kot "transakcijski raztegljivost", ki bi lahko bili novi prišleki, vendar je v celoti dokumentirana značilnost.

Nenavadno, Mt. GOX je CEO, Max Karpeles, je lastnik Bitcoin Wiki, isti Wiki, ki ima stran, ki opisuje transakcije kovnost od leta 2011.

Mt. Gox izdal izjavo, ta ponedeljek (10), ki utemeljujejo svoje težave z napako in izzove negativno reakcijo v Bitcoin skupnosti. Številni navdušenci digitalna valuta preživel dan zahtevajo več razlage in prosi za izjave iz drugih borzah.

Pred vami je seznam reakcij Bitcoin Examiner, zbranih v zadnjih urah.

1. Blockchain.info

Največji Bitcoin denarnico služba na svetu, je izdala svojo statementregarding vprašanje.

Znani in dokumentirana izdaja "transakcije raztegljivost" zaradi česar je nevarno za Bitcoin denarnice in izmenjave Bitcoin zanašati na hash transakcij kot verodostojen dokaz, ali "sprejemanje" za transakcijo. Namesto, najboljše prakse narekujejo, da izvedbe Bitcoin preverjanje transakcij, ki ga preveri, ali so bili njihovi vložki porabijo vseh transakcij, vključenih v kopljejo bloku, namesto da se zanaša na prisotnost (ali odsotnost) na hash transakcije v blockchain.

Po izmenjavi ", v nasprotju z mnogimi novic, ki opisujejo transakcije raztegljivost kot" napako ", ki vpliva na Bitcoin in drugih cryptocurrencies, da je ni. To je primer, da je treba izvajati preverjanje transakcije v industrijski standard način, ne pa z bližnjice izvajanja, ki se zanašajo na znano nevarnih metodologij ", kar pomeni" uporabniki Blockchain.info denarnica ne vpliva ", ki jih je.

2. Coinbase

Drug velik cryptocurrency denarnica, ki jamči varnost denarja in poslov svojih strank. Družba je izdala izjavo, ta ponedeljek (10), kot tudi.

"Potem, ko opravi pregled naše denarnice programske opreme, nismo našli nobenih primerov takšnega napada, ki se uporablja. Ogledali smo si tudi v tehničnih podrobnostih vprašanja transakcija raztegljivost in šele danes zjutraj dodali dodatne varnostne ukrepe, da bi naši softwareto preprečiti nadaljnje takšna napad. Iz naše trenutne analize, ni bilo vse uporabnike, ki jih to vprašanje je prizadela, vendar bomo še naprej spremljali transakcije prepričati ", so zapisali.

3. Bitcoin fundacija

Fundacija Bitcoin izdala tudi izjavo intitled "V nasprotju z izjavo Mt. GOX je, Bitcoin ni kriv". Besedilo se začne z besedami, da "so vprašanja, ki Mt. Gox se soočajo zaradi nesrečnega interakcije med izvajanjem Mt. GOX je njihovo visoko meri denarnice programske opreme, njihovih postopkov podpore strankam, in njihovo nepripravljenost za transakcije raztegljivost, tehnične podrobnosti, ki omogoča spremembe v načinu so opredeljene transakcije ".

Transakcija deformacije je znanega o tem, od leta 2011. V najpreprostejši smislu, da gre za majhno okno, kjer se transakcija ID je lahko "preimenovala", nato pa so potrdili v blockchain. To je nekaj, kar se ne more popraviti čez noč. Zato so vsako podjetje, ki se ukvarjajo z Bitcoin transakcije in kodirane svoje denarnice programske opreme je treba odgovorno pripraviti na to možnost in v svoje programske opreme, vključujejo način za potrditev transakcije ID-jev. V nasprotnem primeru lahko pride do izgube Bitcoin in glavobol za vse vpletene.

4. Jeff Garzik

Bitcoin jedro razvijalec Jeff Garzik javno odgovoril na Mt. Trditve GOX je, da je napaka v programski opremi Bitcoin. "V prvi vrsti je Bitcoin lomljeno. Ni temeljna napaka v Bitcoin", je dejal Garzik.

 Prav tako je povedal, CoinDeskthat "obstajajo določene varnostne prakse, da spletna mesta, kot so gore GOX morate slediti. Še zlasti, podporo strankam osebje in z njimi povezane programske opreme ne sme domnevati, da so ID-ji transakcij nespremenljive, preden se je potrdil v blockchain".

Šel je na objavo več tweetsabout vprašanju v zadnjih urah.

Bitcoin podjetnik objavila sporen tvit številnih privržencev pozdravili z besedami: "nepričakovane napake ne prihajajo z letnimi wiki strani, ki jih v celoti dokumentira. Gox je polna dreka".

6. Bitcoin Paranoid
 

Aplikacija Bitcoin Paranoid odstranjena Mt. Gox na posodobitev 2.1.3.

7. Coindesk

Spletna stran novice Coindesk odstrani Mt. Gox iz svojega Bitcoin indeksom cen zaradi "vztrajnega neizpolnjevanja standardov indeksa za vključitev" borze.

8. EToro

Platforma namenjena za zagotavljanje informacij o trgu odstranili tudi Mt. Gox iz njenega dela, povezanega s Bitcoin.

9. CryptocoinCharts

Mt. Gox odstranimo tudi Cryptocoincharts.info.

"Danes, izmenjava Bitcoin Mt. Gox je sporočilo za javnost, ki je oškodovan celotno Bitcoin omrežje in vsi, ki delajo z njim. Cena močno padla zaradi FUD širijo s Mt. GOX. V teh okoliščinah ne bomo spodbujali to družbo v prihodnost in zato odstrani vse grafikone / orderbooks za Mt. GOX iz CryptocoinCharts. Podatki so še vedno v naši bazi podatkov in morda bomo izvajali funkcijo za ogled zgodovinske karte za te izmenjave ", se glasi napoved.

10. Greg Maxwell

Bitcoin jedro razvijalec Greg Maxwell obravnavati tudi to tehnično vprašanje. Povedal Cryptocoinsnews.comthat "Zdi se, da Gox javnost malo" zavrtel "".

Oni prikazati značilnosti sistema Bitcoin znana vsaj od leta 2011 (ki ima tudi svojo wiki stran) kot nekaj novega.

Ti characteristicsare nadležno, vendar ne zavira osnovno delovanje. So se počasi določen - vendar jih določa popolnoma bo verjetno trajalo več let, saj zahtevajo spremembo vso programsko opremo za denarnico. Pravilno napisana programska oprema denarnica mogoče spopasti s posledicami, in ne morem razumeti, zakaj bi vrata svoje umakne na zunanje spremembe.

Sorodne novice


Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Post ICO

Peking že ima bar, ki sprejema Bitcoin

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

Davčni urad Avstralije (končno) sprosti smernice Bitcoin

Post ICO

Organi zaprli Silk Road 2.0 in druge spletne strani - aretirali tri moške v ZDA in na Irskem

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

Bitcoin Exchange BitCurex ne zaračuna nobenih taks za Grčijo