Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji

Finski Bitcoiner Risto Pietilä je človek za novega ambicioznega projekta Estonije: struženje staro Grand Castle Malla v Bitcoin Supernode Perpetual Conference Center.

Dvorec, prvotno zgrajena leta 1600, je bila kupljena z zaslužki cryptocurrency in bo obnovljena, da bi postala center namenjen Bitcoin inovacije. 

Grand Castle Malla se nahaja v bližini Baltskega morja in največje stavbe na tem območju. "Medtem ko so druge nadobudne centri Bitcoin dejavnosti, in ambasade v vsaki od velikih mest na svetu, ta velika stavba stoji edinstvena kot filozofsko človekoljubna ustanova odstrani iz zaseden dejavnosti mesta commerceand omogoča zbiranje stičišče za Bitcoin skupnosti do prepustite bolj ekološki način življenja ", piše Business Forum Journal.

Stavba bo domnevno uporabljen za namestitev Bitcoin dostojanstvenikov, ki jim omogoča, da imajo koristne razprave v zvezi z Bitcoin in razviti inovativne rešitve za cryptocurrency vesolju. Poleg tega je poslovni forum list poudarja, da bo vzpostavitev tega centra v Evropi prednost za projekt.

Medtem ko je več članov Bitcoin skupnosti se hvali projekt, številni drugi so še vedno zadržani predvsem zaradi prisotnosti Risto Pietilä, ki cryptocurrency podjetnik z zelo sporno preteklostjo.Bitcoin je lahko vzrok smrti spletnega piratstva, napoveduje Isohuntov ustanoviteljGary Fung, ustanovitelj priljubljena torrent site Isohunt je prepričan, da bo Bitcoin odpravila spletnega piratstva tudi v prihodnje. Ali pa vsaj Otpraviti ta proces na dno seznama prednostnih spletnih metod mediji gledanja.

Z pretakanje hitro postal priljubljen način za ogled filmov in televizijskih serij onlineusing platform, kot so Amazon ali Netflix, ni čudno, da je postopek za nalaganje torrents vse manj in manj priljubljena.

"Tehnološko, sem Isplanirati studie in drugih medijskih podjetij, ki ustvarjajo odprte API in platform, tako nove inovativne pretakanje storitev, se lahko razvije na vrhu. [...] Da bi rešili strah studia, ki je za posamezne igralce kot Netflix dominira distribucijo medijev in navsezadnje narekujejo pogoje v industriji ", Fung je povedal TorrentFreak.

Still, ustanovitelj Isohunt je prepričan, da bodo odgovorni za največji preoblikovanja na tem področju Bitcoin. Po Fung, cryptocurrency je verjetno, da postane način univerzalna plačila, ki bo vodila k skupnosti peer to peer izmenjavo medijev, vodenje stroškov izjemno nizka.

"Predstavljajte si, ko vsakdo lahko gledate in poslušate karkoli, kadarkoli, kjerkoli, z zgolj centov, samodejno in neprekinjeno odšteti od vašega Bitcoin denarnico", spletni guru dejal.

Vendar pa bo takšna sprememba povzročila popolno spremembo sistema, kot smo zdaj jo poznamo in je verjetno, da bo veliko močnih podjetij jezen.

Tukaj je moj nasvet, da panožnimi združenji, kot so MPAA in RIAA za nadaljnje pomembnosti v tej dobi interneta, morda za koristi vseh. Postani organi za standardizacijo za programskih vmesnikov API več medijskih pravic, metapodatkov in podrobnosti mikro-transakcije. Založbe in film / tv studii lahko uporabljajo te standarde, da bi svoja lastna dela na voljo za pretakanje in sprejema plačila od tretjih oseb.

Gary Fung je um za prvotni Isohunt spletne platforme, ki ne obstaja več, kot smo nekoč vedeli. Po oblikovanje spletne strani, Fung borili na sodišču že več let, da bo stran odprta, na koncu pa je izgubil bitko in ugašanje Isohunt.


Bitkoinske družbe lahko najavijo ustanovitev odbora za samoregulacijo zelo kmaluNekatera podjetja, povezane z cryptocurrency so skupinsko delo za obrambo in povečanje digitalne valute kot Bitcoin, da bi jih legitimno in organi lažje sprejeli. Skupina se pričakuje, da napove ustanovitev novega samoregulativno organizacijo, imenovano odbor za ustanovitev za prenos digitalnega premoženja v torek (30), v skladu z Wall Street Journal.

S tem projektom se je ekipa namerava spodbujati močno in enotno odgovor na severno-ameriške vlade in zveznih regulatorjev, ki so kar Bitcoin je življenje zelo težko, še posebej v Združenih državah Amerike. Glavni cilj je, da se določi skupino skupnih pravil, ki lahko preprečijo pranje denarja in zagotoviti, da se cryptocurrencies po zakon.

Jeremy Liew, partner v Lightspeed Venture Partners, pravi, da "za nove plačilne tehnologije, kot Bitcoin, Ripple, Ven in drugih digitalnih valut, da uresničijo svoj polni potencial, zaradi česar poslovanje cenejše in lažje po vsem svetu, bodo uporabniki morajo imeti zaupanje v celovitost podjetij v ekosistemu ".

"To zaupanje izhaja iz povezave z zaupanja vrednih vlagateljev [in] zaupanja vrednih poslovnih praks in sprejetje zaupanja vrednega regulativnega nadzora", je še dodal.

Poleg te skupine, druga ekipa Bitcoin podpornikov tudi načrtuje, da bo pomembno obvestilo v torek: so ustvarili dobrodelno imenovano BitGive fundacije, ki bo pomagala okolja in javnega zdravja institutionsaround svetu z Bitcoin donacij. Ta skupina vključuje velike družbe, kot BitPay ali Fundacija Bitcoin.

Sorodne novice


Post ICO

Ameriško sodišče ustavi Mt. Gox iz dražbe domene Bitcoin

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Bitkain črni petek - najboljši način za preživetje bitkoinov

Post ICO

5 Razlogi, zakaj internet denarja bo zdrobil centralizirano financiranje

Post ICO

Evo prvega Bitkoinega otroka

Post ICO

Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov

Post ICO

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange