Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Kot je bilo pričakovati zaradi vse večje priljubljenosti cryptocurrency, letošnja Bitcoin Črna Fridaywas velik uspeh. Elektronsko nakupovanje počitnice registriran evidenco prodaje, medtem ko tradicionalni črni petek je prodaja znižala za 11 odstotkov.

Dogodek v zvezi z Bitcoin videl 82-odstotno povečanje števila trgovcev, ki izpolni transakcije 28. Novemberwhen primerjavi z šifriranega dopust za leto 2013, se plačilo procesor BitPay revealedthis torek (9.). Ta in drugi rezultati "pokazati, koliko je Bitcoin ekosistemu zrasla in raznolika od lani", družba je dejal.

Letošnji Bitcoin Črni petek privabil več kot 1.200 merchantsfrom po vsem svetu, pred 50 podjetij, ki so vstopile v uvodnem dogodku leta 2012.

Toda poleg naraščajočega števila, pa je še dejstvo, da je vredno sklic. "Medtem ko je bilo za povezano-Bitcoin tehnologijo lani številne popuste in obravnava, kot Bitcoin rudarske opreme, letos širši spekter trgovcev na drobno so bili ponujajo Bitcoin, posebne ponudbe za širšo paleto predmetov", BitPay razkrila.

In potrošniki očitno cenijo spremembo, kar dokazuje premik v vzorcih porabe. Medtem ko je bilo v letu 2013 največ poslov za Bitcoin rudarske opreme, letos Bitcoiners več porabili za druge elektronskem izdelkov. Po največji plačilni procesor na svetu, tako Gyft in Newegg doživela svoj najboljši dan prodaje Bitcoin doslej.

Elektronska ponudnik darilno kartico Gyft imeli 62 odstotkov več transakcij to Bitcoin Črni petek kot lani, "hkrati pa povečuje vrednost nakupov s 139 odstotkov". Druga družba na seznamu, Newegg, "določiti ne le osebne zapiske za skupno vrednost dolarja nakupov, kot tudi število transakcij".

Amagi Kovine - Bullion trgovec, ki se je začela sprejemati Bitcoin avgusta 2014 - registriran nov rekord, kot dobro. Družba je imela najvišjo količino BTC naročil v enem dnevu. Imena, kot so TigerDirect, Adafruit in Namecheap so predstavljena tudi na seznamu Bitcoin prijaznih podjetij s pozitivnimi rezultati v letošnji dogodek.

"To Bitcoin Črni petek lahko signifya korak naprej in v smeri mainstream sprejetju Bitcoin", BitPay zapisal.

Kot Bitcoin Examiner reportedlast teden, znesek Bitcoin preživel v letošnji črni petek in Cyber ​​ponedeljek postavila nov rekord v cryptocurrency ekosistemu. Skupno 296 milijonov $ v Bitcoin je bilo porabljenih za potrošnike med vikendom. In to še ni vse: med 28. Novembrom in 1. Decembrom, je Bitcoin način deveta največja plačila uporablja po vsem svetu.

Sorodne novice


Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Skoraj sem se obtožil domnevni Coindesk

Post ICO

Bit4coin najavlja novice za leto 2014 po prodaji več kot 1.000 darilnih kartic BTC

Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute

Post ICO

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Post ICO

BitPOS sistem prodajnega mesta BitPOS, ki se je začel v Avstraliji, med glasovi o tajnem projektu

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo