Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več

Imamo Bitcoin bankomati, Bitcoin tiskarskih strojev, rudarske družbe, tudi kreditne kartice. Ena stvar Bitcoin nima, vendar pa je sama banka. Bitcoin ATM podjetje Robocoin zdaj načrtuje, da bo spletno banko in bo uporabila svoje naprave na bankomatih, da deluje kot "podružnice" po vsem svetu. Ta razvoj lahko prinese še več storitev za globalne Bitcoin skupnosti in če se zdi, da je v položaju, da ga odstranite katero koli podjetje, je Robocoin. Podjetje ima 13 Bitcoin bankomati delujejo po vsej Evropi, Severni Ameriki in Aziji.
Bitcoin vam lahko sedaj na Cipru kupi luksuzni apartma na plažiIme "Bitcoin Resort", ne pušča prostora za dvom. Zdaj lahko uporabite digitalni denar za nakup vašega zelo lasten pet zvezdic luksuzni apartma v svetu v prvi šifrirnega prijazno sredozemsko Letovišče.

Projekt Thalassa Beach Resort pripada skupini Kensington razvoj in se nahaja v regiji Cyprian v Bafra, na severni obali otoka.

Podjetje je pravkar objavila prodajo tega plaži zdravilišča enot z mednarodno priznanimi pred 74 turških listini o lastništvu (mednarodno priznanih naslov dejanj za Severni Ciper lastnosti, ki ciprski Turki v lasti pred 1974 in brez kakršnih koli zahtevkov).

Po zdraviliškega spletni strani, cene apartmajev "začnejo pri 120 BTC-ju, je enakovredna skoraj 110.000 $ na tekočem tečaju. Vsaka enota ima varno podzemno parkirišče, dostop do bazenov in do zdraviliškega restavraciji, kot tudi čudovitim pogledom na morje.

V skupini za razvoj Kensington verjame, da bi transakcije na voljo v Bitcoin bo privabil mednarodne kupce nepremičnin in vlagatelje, hvala za hiter prenos sredstev in nizkih stroškov. Ideja se zdi, da se dela, kot so že prodali 140 od ​​200 končnih enot. Skupina načrtuje zgraditi skupno 1.100 stanovanj.

"S tem, ko so lastnosti na voljo preko Bitcoin, smo sposobni, da bi dosegla globalno občinstvo Bitcoin ownerswho imajo valuto in iščejo kraje, da jo uporabljajo," je dejal David Campbell, vodja trženja v skupine.

"Ne samo, da kupci dobijo lep pobeg iz mrzli zimi, vendar so dobili na počitnice in druženje z drugimi Bitcoin navijači", je dodal.

Poleg bližine do plaže, je letovišče ki se nahaja tudi v bližini lokalnih hotelov in igralnic in zelo blizu Kizilirmak Delta, odličen kraj za ribolov in prakso v vodnih športih.

Kot prvi ukrep pospeševanja prodaje, razvoj Skupina Kensington tudi napovedal, da bodo vsi kvalificirani možnim kupcem kmalu letela na resortfor prve roke videz z vseh potnih stroškov, ki jih plačujejo Bitcoin Resort. Prodajna obdobje se bo končalo 28. Marca.

Slike iz Bitcoin-resort.com


Bitcoin postane izhodna valuta izbire za ljudi v težavahČe ste gledal Fiatleak.com v zadnjih nekaj tednih, boste opazili, da je Kitajska predstavljala veliko večino Bitcoin transakcij. Razburjenje cryptocurrency transakcije, ki temeljijo na kitajski je tudi, kot je lokalna vlada sprožila stroge kapitalske kontrole v prizadevanju, da bi zaščitili tako naroda gospodarstva in njeno valuto.

Zanimivo, saj je vlada izgleda, da denarja v državi, se zdi, da mnogi Kitajci uporabljajo Bitcoin kot neke vrste o "izstopu" currencyto prenese svoje premoženje iz juanov. Ti lahko


Bitcoin ima največji dan leta 2014 v Rusiji, saj lokalna valuta padeSvetovno najbolj znana digitalna valuta uživa zgodovinsko vožnjo v Rusiji. V torek (16. December) je cryptocurrency skupnost videli največji obseg transakcij na leto, med uradno valuto države, rubelj in Bitcoin. Vse to zato, ker je ruska valuta ohranja tesnilni trakovi.

Rubelj pahnila več kot 11 odstotkov v torek

Glede na CNBC, je bila ta valuta je "največjega čez dan padec od leta 1998" zaradi "šibkejših cen nafte in sankcij proti Rusiji, ki ga na Zahodu". Soočajo z zmanjšanjem strmo vrednost in razočaran nad nedelovanja ruske centralne banke, več trgovcev odločila, da smetišče valuto.

Obseg transakcij med BTC in rublja obogatenih s 819 v torek, številne še posebej visoka v primerjavi s povprečnimi 230 poslov, registriranih v zadnjem mesecu. To pomeni skoraj 250-odstotno povečanje v transakcijah, podatki iz mesta Bitcoincharts.comshows, in najvišje številke od decembra 2013.

Ena od izmenjav, ki jih ruske Bitcoiners uporablja - kljub dejstvu, da je BTC trenutno v državi nezakonito - je bolgarski BTC-e. To ni presenetljivo, da je bila izmenjava prikazuje diskretno konico rubelj poslov v zadnjih tednih.

Po konico registrirana v torek, se je obseg poslov med rublja in Bitcoin ostala visoka v sredo (17.). Ruska valuta je rahlo okrevanje, pridobil več kot 10 odstotkov v primerjavi z ameriškim dolarjem. Vendar pa je rubelj še vedno navzdol za 13 odstotkov na teden.

"Novice, ki prihajajo iz Rusije je res neprimerljivo", Bobby Lee povedal CNBC. Po soustanovitelj in izvršni direktor izmenjave kitajski Bitcoin BTC Kitajske, "velike količine za trgovanje z rubelj je treba pričakovati, glede na let stran od tega borijo valute. Bitcoin je zato naravna destinacija, kot tudi druge močne valute centralnih bank ".

Vendar pa nekateri strokovnjaki pogled na ta pojav kot nekaj kratkotrajne. Akif Khan, eden od šefov Bitnet je, je dejal, da bi "bil presenečen, če Rusi so bili v katerem koli smiseln waygiven negotovost glede tega, ali bi ga lahko uporabili ali ga shranite brez kazni v prihodnje obrača na Bitcoin".

Izbrani vir slike: Wikimedia

Sorodne novice


Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

10 bitkoinskih mitov, ki so jih razkrili na koščke

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Avstralska platforma za množično ponareditev, ki jo ponujajo, vključuje Bitcoin na seznamu valut

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency

Post ICO

Organi zaprli Silk Road 2.0 in druge spletne strani - aretirali tri moške v ZDA in na Irskem