Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Bitcoin ATM so zasegli avstralske policije sredi primeru, povezanem z motorjem gangthat bo zagotovo šel dol v kriminalni zgodovini države kot zgodovinski operacijo. 

Stroj je bil prijet duringa napadu na kavarno Roastery Cafe, ki se nahaja v Južni Brisbane. Akcijski odpraviti preiskavo povezano z drogami, ki je trajala dve leti. To je bil le eden od 19 napadov, ki se izvajajo po vsej Brisbane, Logan, Cairns, Ipswich in Gold Coast, poroča Coindesk.

Policija sumi banda - znan kot smo Bandidos- priključena na visoki ravni trgovine zdravilna meto in kokaina. Preiskava je tudi pokazala, da banda je bila obravnava v nadzorovanih snovi, ki se lahko uporabljajo tudi za proizvodnjo drugih drog.

Alltogether, operacija, z razvojnim imenom Julija Wave, končal z $ 2,6 m-vrednosti, ki so jih oblasti zaseženo drogo in skupno 61 osebami, obtoženimi. Moštvo se delovna skupina Maxima, je skupina ustvarila za boj proti kaznivim dejanjem, ki vključujejo motoristične tolpe, je bil zadolžen za organizacijo celotno operacijo.

Bitcoin ATM so zasegli, ker je kavarna, kjer se je nahaja pripada Brent Carall, lastnik podjetja in domnevno vodilnim članom tolpe Senad? Ati?, Brisbane Times napisal. Policija je zasegla tudi dostavnih vozil in drugih predmetov potencialno zanimiva.

Stroj je bil dejansko Queenland prvi cryptocurrency ATM in bo zdaj preiskuje policija, saj so oblasti želeli razumeti, če je bila naprava uporablja kot orodje za prodajo drog.Bitcoin ATM na Tajvanu ne bo dovoljen, pravi finančni organTajvan ni čakati dolgo, da bi zatrli sanje vsakega posameznega Bitcoiner ki živijo v državi. Nekaj ​​dni po proizvajalcu Bitcoin ATM Robocoin napovedal dostavo stroj v Tajvanu, otok, ki ga republike Kitajske dajemo rekel "ne" v podjetju.

Nadzorni odbor za finančno (FSC), odgovor na prihod Bitcoin ATM je bil hiter in oster. Po Xinhua News Agency je entitydoesn't odobri postavitev na Robocoin stroj v Tajvanu.

Poleg tega FSC tudi ponovno poudaril - pred koncem leta 2013, Republika kitajski nadzorni komisiji Kitajske finančne in centralne banke opozoril tajvanskem investorsabout nevarnosti Bitcoin je - da je digitalna kovanec ni pravi valuta in dodal, da banke in ljudje ne bi smeli uporabiti kot orodje za plačila.

Ta nova tožba zoper Bitcoin je sprožil CEO nedavnih izjav Robocoin je. Jordan Kelley je pred kratkim napovedal, da odpremo dveh Bitcoin bankomatov, na Tajvanu in Hongkongu, v odgovor na visoki ravni povpraševanja, registriranih v Aziji.

Tajvanski stroj naj bi bil dostavljena in začeli delati v tem mesecu, vendar je ATM je bilo treba še potrditi FSC, ki se namesti na otoku. Zdaj, glede na subjekt, da je "nemogoče", da stroj deluje v Tajvanu.


Prvi Bitcoinovi bančni avtomati bodo v prihodnjih nekaj tednih prispeli v NYC in Južno AmerikoProizvajalec opreme lamassu je pripravljen za dostavo dveh novih Bitcoin ATMsvery prej, eno v New Yorku, druga pa v Braziliji.

The New York Post reportsthat prvi Big Apple cryptocurrency stroj se nahaja v East Villageu, na Just Sweet Cafe. Odgovorni za dobre novice je Willard Ling, iz Brooklyna, ki je odredil ATM iz lamassu in izbral čaj trgovino mehurček, ki se nahaja v 3. Aveniji in 12. Ulici, da ga postavite.

Vendar, preden se začne Bitcoin ATM deluje, New York Oddelek za finančne storitve bodo morali ustvariti nove smernice, ki lahko ustrezno urejajo to novost.

Organ bo imel javna srečanja na to temo na 28. Januar in 29.. Po Coindesk, bodo srečanja gostila tudi razprave, povezane s težko pričakovanih "BitLicenses", ki naj bi se del pravnega okvira, za področje cryptocurrency.

Do takrat, Povezava bo vodenje stroj v svojem stanovanju, medtem ko obravnava tudi najem dogovor z lastniki kavarn.

Brazilski ATM prvi nastop v Sao Paulu

Ampak pustimo New York City stran za zdaj, ker je podobna novica v Južno-ameriški državi. Brazilija naj bi prejeli svojo prvo Bitcoin ATM konec prihodnjega tedna, lokalna centrala Mercado Bitcoinrecently napovedal.

Lamassu Stroj bodo predstavljeni med tehnološko primeru temelji Paulo São, da je treba pritegniti več kot 100.000 obiskovalcev, slavni Campus Party. Po Rodrigo Batista, Mercado Bitcoin glavni izvršni direktor, bo ATM biti nameščen na eni od dogodka je 300 kabin.

"Bankomat je način, da bi ljudi, da Bitcoin. Večina ljudi na dogodku, čeprav je tehnologija občinstvo, se ne bo nikoli slišal [Bitcoin]", je povedal Coindesk. Naprava bo na voljo javnosti v srečanje, ki se pojavi od 27. Januarja do 2. Februarja.

Če niste seznanjeni z lamassu na bankomatu, ta stroj sestavljeni na Portugalskem pretvori samo fiat valute Bitcoin, ne pa obratno. V Braziliji, bo naprava zaračuna pristojbino v višini 2,5 odstotka za vsako transakcijo, v enakem znesku, ki bremeni Mercado Bitcoin stranke.


Bitcoin je napaden! tedenska posodobitev novicBitcoin se zdaj sooča z največjo grožnjo v svoji zgodovini. Ena ali več neznanih kiberkriminalci so začeli agresivno napad na borzah Bitcoin po vsem svetu, znižala nekatere od največjih borz na svetu. Bitcoin voditelji so zdaj premešavo vsebuje težavo, preden raste iz rok.

Na kratko, spletni kriminalci uporabljajo konstrukcijsko napako, da črpa sredstva iz svojih računov in nato spreminjati samega posla v javno knjigo. To povzroča vsesplošno zmedo in bi lahko ogrozilo celoten sistem Bitcoin.

Hekerji so tako resnične transakcije Bitcoin, nato pa s pomočjo okno 10 minut, preden so transakcije evidentirajo v javni knjigi potem objavljajte lažnih transakcij. To je ustvarjanje vsesplošno zmedo, saj je danes postala skoraj nemogoče povedati realne posle od tistih ponaredek.

Oba Mt. Gox in BitStamp so začasno umikov strank. Bitcoin izmenjav se sedaj trudijo za razvoj programske opreme, ki bo reševanje napaka. Bitcoin se cene padel na okoli 400 $ dolarjev.

Sorodne novice


Post ICO

10 malo znanih funkcij Hidden Inside Blockchain.info

Post ICO

5 Razlogi, zakaj internet denarja bo zdrobil centralizirano financiranje

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

Post ICO

Peking že ima bar, ki sprejema Bitcoin

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

Ameriško sodišče ustavi Mt. Gox iz dražbe domene Bitcoin

Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

Bitcoin izmenjavo BTC-e vpliva na napad DDoS

Post ICO

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado