Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu

Campus Party je še posebno v letu 2014. Tech dogodek, ki je brazilsko mesto São Paulo nevihta vsako leto se imel Bitcoin bankomata tokrat. Naprava je bila pravi uspeh med domačimi in tujimi tech-zdrava pamet udeležencev, ne samo za Bitcoiners, ampak tudi za ljudi, ki želijo izvedeti več o digitalni valuti.

Lamassu stroj izvedli okoli 140 transakcij v času štiridnevnega dogodka, izmenjavo več kot R4,000, enakovredno do $ 1700. Po mnenju brazilskega največji izmenjave Bitcoin Mercado Bitcoin je podjetje, ki uvaža stroj, povprečna vrednost izmenjava je bila 28 $ na uporabnika.

To je bila prva izkušnja z Bitcoin ATM v Latinski Ameriki in uporabniki so bili zelo zadovoljni z napravo, kljub dejstvu, da omogoča le enosmerno komunikacijo (odkup BTC z fiat valuto). Kljub temu, Rodrigo Batista, Mercado Bitcoin je predsednik uprave, je povedal Folha de S. Paulothat gibanja na stojnici ATM je res veliko in javnost je bila zelo radovedni cryptocurrency.

"Rekel bi, da polovica občinstva ušel vedeti, kaj je Bitcoin, vendar je še vedno zelo kompleksen pojem, je bilo, kot da je z mano, ko sem slišal prvič", Batista je dejal.

Po glavni izmenjavo, "je večina ljudi, ki so se ustavili na kiosku ni vedel, kaj je bilo. Vidim, da je to pozitivno, saj kaže, da je še veliko prostora za tehnologijo za razvoj". Vendar Batista trdi, njegova vizija, ki Bitcoin ne bo mogel nadomestiti bančnega sistema, kot je razkril na konferenci v Campus stranke.

Mercado Bitcoin je zdaj izbira idealno mesto za namestitev Bitcoin bankomat v Sao Paulu. Ta proces mora biti sklenjena v aprilu, ko je naprava nastavljena za začetek delovanja za širšo javnost.Bitkominski bančni avtomati, ki jih proizvajajo Robocoin in PayMaq, so prizadeli Južno Korejo in ŠpanijoJužna Koreja bo naslednji azijska država gostila Bitcoin ATMproduced ki ga je ameriško podjetje Robocoin. Novica je bila pred kratkim napovedala BitcoinAsia, novo cryptocurrency tveganega družbe s sedežem v državi, ki bo odgovorna za napravo.

Stroj, ki omogoča uporabnikom, da pretvorite fiat valute v BTC-ju in obratno, bo prispel v državi, ta petek (21). Dva bolj je treba predložiti do Robocoin na BitcoinAsia v naslednjem mesecu.

Vendar pa bo prvi bankomat, ki se bo nahajal v Seulu, gredo skozi postopek certificiranja lokalne vlade pred brca-off vse operacije.

"Veseli smo, da uvede Bitcoin bankomat na najbolj tech-zdrava pamet trg na svetu. Bitcoin je pritegniti pozornost javnosti v Koreji, in želimo, da bi zavest Bitcoin v Koreji na naslednjo raven z dodajanjem preprost način za nakup in prodamo Bitcoin ", je dejal Jewoo Yeom, podpredsednik BitcoinAsia, hčerinska družba razvijalec igre Liveplex.

Robocoin, proizvajalec s sedežem v Nevadi, ki je trenutno načrtuje postavitev dveh Bitcoin bankomatov v Združenih državah Amerike, je tudi ladijski promet 39 dodatnih enot po vsem svetu, v marcu. Nekateri od njih bo šel na drugih azijskih destinacij, ampak tudi v Evropi.

Kljub temu, da lahko Južna Koreja še vedno prvi azijski trg ponuditi Bitcoin ATMif vsak del procesa uredbe gre gladko.

Barcelona dobi posebno BTC stroj

Dlje zahod, Španija je tudi že svoj prvi Bitcoin bankomat, vendar ta ne proizvaja Robocoin ali lamassu, dveh glavnih proizvajalcev. Podjetje PayMaq je announcedthe prihod svojega Cajero Bitcoin, stroj, ki bo omogočilo uporabnikom, da nakup BTC z fiat valute, kot tudi prodajo digitalnih kovanci in prejeti denar.

Naprava, ki jo je španska plačilnih sistemov razvila družba, je sposoben brati nacionalno osebno izkaznico, da bi dovolili in obdelavo transakcij.

PayMaq je Bitcoin ATM se nahaja v Barceloni, v nakupovalnem centru Diagonal Mar

Zagon stroja se dogaja v soboto (22).


Prvi Bitcoin bankomati na severnoameriških tleh pristajajo v Seattlu in AustinuZdružene države se pripravljajo na sprejem prvih Bitcoin bankomatov v državi, ki ga proizvaja Robocoin, podjetje s sedežem v Nevadi. Stroji bodo delovale v Seattlu in Austin.

Prva naprava bo nameščena na konec februarja, proizvajalec napovedal ta torek (18). Toda poleg tega dostave, Robocoin načrtuje tudi roko nove cryptocurrency bankomatov v Evropi in Aziji.

Čeprav še vedno ni jasno, kateri bo družba za upravljanje z bankomatov Bitcoin v Seattlu in Austin, po robu, ZDA so očitno poskušajo posnemati recept za uspeh "odkril" s svojo kanadsko soseda.

severni narod je bil prvi na svetu, ki gosti Bitcoin bankomat, dosegli neverjetne rezultate. Stroj, ki temelji na majhni kavarni v Vancouvru, ki ga upravlja lokalni Bitcoiniacs podjetja, obdelali več kot 900.000 $ v transakcijah v svojem prvem mesecu sam.

Na zvezi opombo, kanadsko podjetje Bitcoiniacs je pred kratkim napovedal, da namerava začeti bankomatov v Londonu in v Singapurju do sredine marca, po Coindesk.

Naprave bo upravljalo s "podobno set-up" z enim sedežem v Vancouvru in je prvi korak v globalni načrt razširitve, ki namerava uvesti nove stroje in ustanovile posredniške pisarne fizične za fizične osebe v različnih delih sveta.

Sorodne novice


Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Post ICO

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

Bit4coin najavlja novice za leto 2014 po prodaji več kot 1.000 darilnih kartic BTC

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Andersen spusti še en predlog za povečanje omejitve velikosti blokov

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več

Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate