Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Ruski novicami "Zuckerberg Pozvonit" je razvrščeno po Kremlja medijski varuh Roskomnadzor za brisanje ali urejanje, povezano-Bitcoin članek, objavljen v 2013or, da bodo morali soočiti ostre posledice.

Izvršilni organ izdal warningon torek (28.), kar na spletni strani tri dni za ukrepanje. Če lastniki "Zuckerberg Pozvonit" (ki ga je mogoče prevesti v "Zuckerberg Calling") nočejo ukrepati, potem bo Roskomnadzor blokirate dostop do platforme tech novice.

V članku, da pobota Roskomnadzor je alarmni zvonci, je na videz nedolžna informativno besedilo z naslovom "Kaj so Bitcoins in kdo jih potrebuje?«, Objavljen 11. Aprila 2013.

Po nedavni objavi izdajatelj spletnega mesta Vyacheslav Tsyplukhinon na Facebooku, ekipe v ozadju "Zuckerberg Pozvonit" skupni je še, da bi odločitev o vrstnem redu Čuvaj se. "Nismo razpravljali o tem vprašanju še skupaj, vendar sem ohraniti stališče, da nimamo izbrisati ničesar. Naj zapreti spletno stran, nato pa naj jim razloži našim 1,8 milijona bralcev, in v industriji, kar je dogaja, "Tsyplukhinon zapisal na socialnem omrežju.

Z drugimi besedami, članek je še vedno živo in nespremenjeno za zdaj, en dan po opozorilu postala javna.

Rusija znova udari

To ni prvič, da Roskomnadzor grozi temeljijo-Rusija digitalne platforme znane za objavo vsebine, povezane-Bitcoin. V začetku tega leta, je organizacija blokiran accessto več cryptocurrency mesta v državi.

V januarju, mediji watchdog je govoril v imenu ruske vlade, ki pravijo, da naj bi ustavili širjenje cryptocurrency v državi, zaradi svoje "prispevek k rasti sive ekonomije."

Toda mesta borili nazaj in regionalno sodišče Sverdlovsk Oblast šteje digitalni blokada nezakonito, naročanje oblasti, naj gredo nazaj.

Toda v tem primeru bi sodišče trdi, da "Zuckerberg Pozvonit članek vključuje" propaganda davčnih kaznivih dejanj na področju legalizacije [pranje denarja] prihodki, pridobljeni v kriminalni način "in" negativno vpliva na pravna zavest državljanov. "

Po GlobalVoicesOnline.org, Roskomnadzor očitno sploh ne strinjam z mnenjem sodišča in dejansko prosil za nadaljnjo pravno pojasnilo pred obvestilom rusko stran. Kljub temu pa je sodišče jasen: "odločba ne vsebuje nobene dvoumnosti," je sodišče Roskomnadzor le pred nekaj dnevi povedal, silijo čuvaja, da opozori "Zuckerberg Pozvonit".

Grožnja sledi tudi Vladimirja Putina nasploh prve statementabout digitalne valute. Sredi julija je ruski predsednik dejal: "Mi ne zavrže ničesar, vendar obstajajo resni, res temeljna vprašanja, povezana s svojo [digitalni denar] širši navada, vsaj danes."

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

Bančni giganti, ki podpirajo tehnologijo Bitcoin

Post ICO

Bitkain spletno mesto za igre na srečo je bilo prevarano za skoraj 1 milijon dolarjev dolarjev

Post ICO

10 malo znanih funkcij Hidden Inside Blockchain.info

Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin ni varen - Lie, ki so mu ga povedali banke in vlade (Evo zakaj)

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat